to je o zvyku, časem si na ty vysavače zvyknem.FOCKI píše:...... ještě k autům- je to hnus, hlavně ty přední křídla bleeeeeee

to je o zvyku, časem si na ty vysavače zvyknem.FOCKI píše:...... ještě k autům- je to hnus, hlavně ty přední křídla bleeeeeee
Právě proto je mi líto hlavně Vettela. Kubica jakožto předjíždějící nese odpovědnost za hladký průběh manévru, navíc předjížděl zvnějšku, což je velmi nebezpečné a je třeba to dělat s o to větší opatrností. Proti pravidlům to zřejmě nebylo - místo vedle nechal, nicméně Vettel neměl moc šanci se tam vejít resp. to vytočit, zvlášť když ho Kubica docela agresivně vytlačil až na ten vysoký obrubník vevnitř zatáčky, který ho vyhodil do vzduchu. Od zkušenějšího Kubicy bych čekal, že pojede s trochu chladnější hlavou a manévry si lépe spočítá... z toho pohledu považuji Kubicu za spravedlivě potrestaného a je mi líto spíš Vettela, který si dle mého názoru druhé eventuálně třetí místo skutečně zasloužil.jamaka píše:mrzi ma Kubica - nie preto ze sa vysekali - aspon bolo na co pozerat, ale preto ze fakt mohol pockat
Touring cars do sebe můžou šťouchat celkem bez újmy, navíc se pohybujou ve výrazně menších rychlostech, mají lepší výhled z vozů, větší hmotnost, jinou aerodynamiku a snazší ovladatelnost (dá se více improvizovat v průběhu zatáčky). S otevřenými vozy typu Formule se to nedá moc srovnávat... Ale souhlasím, že WTCC/BTCC je docela dost atraktivní pro diváky.vcedula píše:... ked teraz pojde zase WTCC, treba sa pozriet na to, co je dramaticky zavod...
hosi to smrdi fanatizmom a zaslepenostoumario píše:moje řeč,to byla parádaglobe píše:.. kde jsou zlaty stary dobry formule zlaty stary vyjimecny ery Michela Schumachera ? ...
wtf ?![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host