Ohledně dopravy - šlo by použít "spediční službu FF clubu" kdo kam jede a kdy a tak eventuelně doručit ty trička

Pane vachmajster, voni jsou hlava!!!Konik píše:Spediční služba FF clubu je dobrý nápad. HORST pošle trička pro pražáky zewlovi, 17.11. je u něj vyzveden panther7 a rozveze je po PrazeTo jsem hlavička
Řeknu to takto není problém, když by to bylo připraveno já to u zewla vyzvednu pro Phu a tady to pak rozdám třeba u mekáče kde mi pak zaplatíte hambáč za donáškuKonik píše:Spediční služba FF clubu je dobrý nápad. HORST pošle trička pro pražáky zewlovi, 17.11. je u něj vyzveden panther7 a rozveze je po PrazeTo jsem hlavička
edit zewl: sraz je v prosinci, ale oni se baví o listopaduSkubi píše:nápad s rozvozem a dovozem je super, ale krotil bych vaše vášně, páč vzhledem k tomu, co jsme si navymýšleli, tak bych to moc reálně neviděl, že to bude do 16.11. hotovo![]()
![]()
Damon s Fofinkou by nám k tomu jistě řekli víc
ale třeba se mýlim![]()
jj, vsimnul jsem si, ale ja schvalne napsal, ze to dovezu z Bilovce (prosinec), protoze pochybuju, ze to bude driv, vzhledem k rozmanitosti objednavkySkubi píše:edit zewl: sraz je v prosinci, ale oni se baví o listopadu
Zahul to tedy je,petersbond píše:Ještě se zeptám, v seznamu máš něco velkýma něco malýma. Bude tedy vše velkýma?
My tě dáváme záhul horste co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host