Tak vem reflexní pásku a udělej na tý černý tyči pár proužků a bude vydět dostRopakKota píše:Já vim,že to pro zloděje není překážka.Pokud chce někdo zelenýho focuse,tak mi s nim odjede.Ale pokud chce nějaký auto,tak si asi spíš vybere to bez jakýhokoliv zabezpečení než s alespoň minimálním,ne?Právě,že ta moje černá tyč není tak vidět,tak sem si chtěl pořídit tuhle,aby to bylo jasný hned,že tam je....Na nějaký alarmy atd.nemám,na gps modul už vůbec ne...Jari píše:Myslim,že když se rozhodnou,že ti to auto ukradnou,tak jim v tom páka nezabrání.Dokážou otevřít Defen-loock,tak nějaká páka?????
Zabezpeční proti krádeži - prý se nekrade
- MobyDick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- electroshock
- Nováček

Toto je že vraj jedno z najlepších zabezpečení momentálne. Má to niekto tu na fóre ?
http://zederlock.sk/
-
pette
- Zkušený

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
MobyDick píše:Tak vem reflexní pásku a udělej na tý černý tyči pár proužků a bude vydět dostRopakKota píše:Já vim,že to pro zloděje není překážka.Pokud chce někdo zelenýho focuse,tak mi s nim odjede.Ale pokud chce nějaký auto,tak si asi spíš vybere to bez jakýhokoliv zabezpečení než s alespoň minimálním,ne?Právě,že ta moje černá tyč není tak vidět,tak sem si chtěl pořídit tuhle,aby to bylo jasný hned,že tam je....Na nějaký alarmy atd.nemám,na gps modul už vůbec ne...Jari píše:Myslim,že když se rozhodnou,že ti to auto ukradnou,tak jim v tom páka nezabrání.Dokážou otevřít Defen-loock,tak nějaká páka?????
A ohromnou sámošku na haubnu,že to tam mám
- pytlakrudolf
- Nováček

nasel jsem jednu fotku mého posledního forda .. tak kdyby nahodou nekdo videl
zelena metaliza
7S1 4220
VIN : WFONXXGCDNJ29178
vím že s tím dnes moc otravuji, je to zvlaštní barva a na 5 dveřích označení Baby on board
Ale co kdyby, dík za pochopení
ten predchozi šedá metalíza
VIN : WF0NXXGCDN3C77328
zelena metaliza
7S1 4220
VIN : WFONXXGCDNJ29178
vím že s tím dnes moc otravuji, je to zvlaštní barva a na 5 dveřích označení Baby on board
Ale co kdyby, dík za pochopení
ten predchozi šedá metalíza
VIN : WF0NXXGCDN3C77328
- Přílohy
-
- blbá fotka ale jediná co mám :-)
- FF.jpg (56.39 KiB) Zobrazeno 3630 x
Naposledy upravil(a) pytlakrudolf dne 26.08.2007 20:46, celkem upraveno 2 x.
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Maros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To Cajda: Na hnědočechy (tedy na většinu) by spíše pomohla nějaká menší pistolka. Až zrekonstruují střelnici v Plzni, půjdu se přeptat na zbroják
Ale teď vážně, u nás už bylo pár případů, že debilové pouze rozbili okýnko a prohrabali komplet auto a když se jim líbilo rádio, tak ho vzali. Prostě nuly a odpad společnosti!!!
To Partizan: Díky, hombre...
To Partizan: Díky, hombre...
Fofík 1,6; 74kw; r.v. 12/2000;3 dv.; Blekouš

- laca
- Nováček

- Hlucho
- Nováček

Ja to mam a zatial spokojnost. V interieri takmer neviditelne a podla toho, co som im nakukal ponad plece pri montazi, tak to vyzera robustne. Vsak to montuju prave v Prievidzi.electroshock píše:Toto je že vraj jedno z najlepších zabezpečení momentálne. Má to niekto tu na fóre ?
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to je huste...electroshock píše:Toto je že vraj jedno z najlepších zabezpečení momentálne. Má to niekto tu na fóre ?
-
chmelko
- Test driver

opíšem vám akciu,ktorá by sa dala nazvat logisticke manevre v Československu..
bol som doma na Slovensku od štvrtka,aby som doviezol bratrankovi motor na KA, včera v pondelok kedy som sa zhodou okolnosti planoval vratit nazad domov do jablonca,ked mi znamy, mimochodom čerstvý člen cendik,ktorý ma fofo 10dní volal o 6rano,že je na dovolenke u Lipt.Mikulasa a niekto mu ukradol všetky kola
obrovska nahoda bola,že som bol práve dohodnuty z AKIm,že sa u neho cestou do ČR stavim pre jeho kola ktoré som chcel na zimu..tak som mu po ceste zavolal zmateny tel,či by nebol tak dobrý a neprišiel mi naproti, kolko len bude moct, tak bol tak ochotný,že vzial svojho nadherneho focusa a prišiel až na hranice k Makovu kde ma počkal,čo ja som bol na ceste zo Starej Lubovni,po 12 hod prehodili kola a ja mazal nazad k Lipt.Mikulašu,kde ma chudal cendik cakal...o 16.45 som vyrazil do jablonce,kde som bez prestavky a nie zrovna pomaly dorazil pred 22hod.
Za cendika,ktorý stále dovolenkuje v Roháčoch a dufam,že ma lepšiu naladu chcem podakovat AKImu a jeho kámošovi za ochotu,ktorú venoval predtým ešte neznámemu človeku
údaje:
SL-Horní Bečva=250km
Horní Bečva- niekde nad Lipt.Mikulašom
=160km
nazad do Jablonca=500km
hlavne absolvovat 3cestu za den v okoli žiliny bol masaker...
bol som doma na Slovensku od štvrtka,aby som doviezol bratrankovi motor na KA, včera v pondelok kedy som sa zhodou okolnosti planoval vratit nazad domov do jablonca,ked mi znamy, mimochodom čerstvý člen cendik,ktorý ma fofo 10dní volal o 6rano,že je na dovolenke u Lipt.Mikulasa a niekto mu ukradol všetky kola
obrovska nahoda bola,že som bol práve dohodnuty z AKIm,že sa u neho cestou do ČR stavim pre jeho kola ktoré som chcel na zimu..tak som mu po ceste zavolal zmateny tel,či by nebol tak dobrý a neprišiel mi naproti, kolko len bude moct, tak bol tak ochotný,že vzial svojho nadherneho focusa a prišiel až na hranice k Makovu kde ma počkal,čo ja som bol na ceste zo Starej Lubovni,po 12 hod prehodili kola a ja mazal nazad k Lipt.Mikulašu,kde ma chudal cendik cakal...o 16.45 som vyrazil do jablonce,kde som bez prestavky a nie zrovna pomaly dorazil pred 22hod.
Za cendika,ktorý stále dovolenkuje v Roháčoch a dufam,že ma lepšiu naladu chcem podakovat AKImu a jeho kámošovi za ochotu,ktorú venoval predtým ešte neznámemu človeku
údaje:
SL-Horní Bečva=250km
Horní Bečva- niekde nad Lipt.Mikulašom
nazad do Jablonca=500km
hlavne absolvovat 3cestu za den v okoli žiliny bol masaker...
- Přílohy
-
- img068.jpg (28.23 KiB) Zobrazeno 3516 x
-
- img069.jpg (26.59 KiB) Zobrazeno 3511 x
-
- img072.jpg (29.53 KiB) Zobrazeno 3508 x
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: