tym píše:Vadí mi demence dementů v hledišti, kteří si říkají fanoušci. Viděl jsem konec derby S:S a horda ožralých sparťanů vtrhla na stadion.....
1. veškeré náklady pol. zásahu na stadionu dát k úhradě pořadateli zápasu
2. na každý stadion kamerový systém, při vstupu na stadion zavést pravidlo, nutnost ukázat OP a vstupenku - uložit do systému, aby bylo dohledatelné, kdo sedí na jakém sedadle.
3. při jakémkoliv podobném excesu doživotní zákaz vstupu inkrimovaného fanouška na jakýkoliv stadion.
Demence fanoušků je bohužel živena i trenéry - když Lavička jde po utkání děkovat dementům, co věčně na stadion hází světlice apod. za skvělou podporu, je to na facku a jen to přispívá k jejich posilování ega.
já chápu, že jsi nikdy na fotbale v kotli nejspíš nebyl, ale představ si, že i tam choděj lidi, kteří maj rodiny, práci, jsou slušní a jen fandí svýmu týmu...je jasný, že se v každym táboře najde několik idiotů, kteří dělaj bordel a třeba hážou pyro na hřiště, to určitě neomlouvám, ale to by jim kvůli tomu neměl jít trenér a hráči poděkovat, když ostatní skutečně jen fandí? Ta "horda ožralých fanoušků" šla jen oslavit výhru s hráči, samozřejmě se to nemá, ale neviděl jsem, že by tam stovky rozzuřených sparťanů běželi přes celý hřiště na slávisty...já chápu, že většina národa si přečte článek z bulváru jak se fanoušci chovali jako zvěř a maj ve všem jasno, ale prostě se nedá věřit všemu!!! Přirovnal bych to trošku třeba k tomu, když někdo řekne známou blbost "Fordem tam a vlakem zpátky" - kdo má Ford za spolehlivý auto, tak je z toho naštvanej a snaží se to někomu vysvětlit, že to tak není...a spoustu fanoušků zas štve tvůj (a bohužel nejen tvůj) pohled, to si skutečně někdo myslí, že tam byly tisíce holohlavejch týpků s tetováním a každej má po kapsách pyrotechniku??? A mimochodem si někdy zkus zažít provokaci policajtů, kdy nemůžeš jít ani na záchod a můžou ti dát ránu pendrekem kdy se jim zachce naprosto bezdůvodně...jenže o tom se nic nenapíše, napíše se jen o tom, že fanoušci dělali bordel a národ jim to ještě schválí a mlaská si u toho jak ti fanoušci dostali za uši...
a už poslední věc, tohle všechno je otázka policie, ať ten kdo dělá bordel nesmí na stadion, já s tim klidně souhlasim, ale odpověď proč to nejde neznám, policie přitom natáčí všechno, na výjezdech natáčí všechny fanoušky i s občankama, kriminálka natáčí každej zápas...že si s tim neumí poradit není chyba těch normálních fanoušků...
bylo: Ford Focus 2.0, 107 kW,r.v. 2009, Titanium, stříbrná moondust
bylo: Ford Focus 2.0, 96 kW, r.v. 1999