krytky ventilu, myslis? Jestli jo, tak tam asi by se mohl olej dostavat dostavat.LosBanditos píše:Může mi zde někdo říci jak poznám, že u vstřiku se mi objevuje nafta nebo olej? Měl jsem podfouknutej vstřik, který šel na repas. Tam jsem si všiml, že bylo okolo něj dost vlhko a to co jsem okolo něj vyčistil byla světlejší tekutina, tudíž asi nafta, i tak smrděla. Teď se mi kolem jiného vstřiku objevila černá tekutina. Přepokládám, že to bude asi olej. Jak se tam ale dostal? Všechny vstřiky mám přetěsněné. Je možný, aby se mi to tam dostávalo někudy od krytky klikové hřídele? Nebo to může jít přes špatné těsnění u plastového sání? Díky
V sani mas "spoustu" oleje. Jde tam z odvetravani klikove hridele pres turbo, IC atd.. Jestli tam je trhlinka v sani, tak ti to tam muze delat tu paseku. Ale spis to bude blbe pridelane viko - tam jak se lije olej. Nebo ne?LosBanditos píše:Nevím, co myslíš tím krytky ventilů. Je tam velká krytka klikové hřídele, kde se nalévá olej, anebo by to mohlo právě téci někde kolem plastového sání. Ale nevím, jak by se do sání mohl dostat olej? Zatečení je jen v přední části u trysky, vzadu je sucho. Když mě tekl vstřik, tak bylo vlhko všude kolem něj. Tady to fakt vypadá na olej. Ale nevím, kudy to sakra teče.
Presne na tom istom mieste to zateka aj mne, ja som to poriesil po svojom prectitaj si moju temu.LosBanditos píše:Zkusím to víko sundat a dát znovu na místo, ale nevím, co by tam mohlo blbě sedět. Maximálně nějaké nečistoty na hrance nebo už nevím. Zkoušel jsem to i dotáhnout a víc už to nejde, abych to nepřekroutil. Proč to ale teče jenom při zátěži? Na volnoběh to běželo celkem dlouho a nikde se nic neobjevilo. Zatím díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů