Nevím kde by se ještě dal sehnat, mě ho přinesl před 10-ti lety strýc. Zkus se poptat někde u údržbářů, nebo zámečníků.Hurvajs píše:To Stenly: A kde bych ho tedy mohl sehnat ten řepkový olej?
Koroze
-
- Pokročilý
- Hurvajs
- Pokročilý
- Focusini
- Junior
Už jsem neměl sílu přečíst všechny příspěvky, tak kdybych tu něco opakoval, smažte mě
Dlouho se tu vedla diskuze o pozink. karosérii. Jestli je, není....
Kamarád mi říkal, že VW dělá auto z pozinkovaného plechu a pak ještě dodatečně ošetřuje sváry (nebo svařeniny
). Tím je zaručená vynikající ochrana proti korozi. Ford prý auto namáčí auto do výše poloviny dveří do nějakého pozink. lázně, takže to je rozdíl.
Tolik co jsem se dozvěděl, zhodnotit to neumím, tak jen přidávám do fóra.

Kamarád mi říkal, že VW dělá auto z pozinkovaného plechu a pak ještě dodatečně ošetřuje sváry (nebo svařeniny

Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
-
- Test driver
VW namaca celu karoseriu,nielen zvary do roznych kataforeznych ,konzervacnych a antikoroznych roztokov este pred samotnym lakovanimFocusini píše:Už jsem neměl sílu přečíst všechny příspěvky, tak kdybych tu něco opakoval, smažte mě![]()
Kamarád mi říkal, že VW dělá auto z pozinkovaného plechu a pak ještě dodatečně ošetřuje sváry (nebo svařeniny). Tím je zaručená vynikající ochrana proti korozi. Ford prý auto namáčí auto do výše poloviny dveří do nějakého pozink. lázně, takže to je rozdíl.

-
- Test driver
hlavne 5 dvere, by mohol v tej lázni aspon den nechat.
moj nemá ani 4 roky a nad zadnou značkou sa už pluzgieriky objavuju
v serviske mi chýba jedno razítko, intrevaly su na januar, myslite, že by som mal zajst do fordu na kontrolu a modlit sa aby si to nevšimli, čo si asi všimnu, alebo sa už mám pokusit to reklamovat?
skušal ste to niekto u forda v Liberci?
moj nemá ani 4 roky a nad zadnou značkou sa už pluzgieriky objavuju

v serviske mi chýba jedno razítko, intrevaly su na januar, myslite, že by som mal zajst do fordu na kontrolu a modlit sa aby si to nevšimli, čo si asi všimnu, alebo sa už mám pokusit to reklamovat?
skušal ste to niekto u forda v Liberci?
- Focusini
- Junior
-
- Test driver
Aspon co som pocul,tak vsetci,co davaju zaruku na prehrdzavenie 12 rokov by mali vyrabat z pozinkovaneho plechu.Takze material na vyrobu karoserie u Forda je ok.Focusini píše:A je pravda, že VW dělá z pozink plechu, zatímco Ford to jen "namáčí" ?
U Forda je to hlavne problem s nedostatocnou antikoroznou ochranou zvaranych spojov.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt, na to se jenom jedním očkem podíváš a dočista se z toho samo rozpadne

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!