http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-6009 ... era-necase
Hahaha - od Kalouska moc vtipný, ale zase na tak moc, když si člověk uvědomí, že toho másla má na hlavě víc než dost (viz Kalouskovo působení na MO).miki21 píše:Ono ho ty srandičky jednou přejdou- na každé prase se vaří voda![]()
http://www.novinky.cz/domaci/305550-kal ... olegu.html
Uznej že má smysl pro humor. Mazaný je jak liška - včera jsem četl v novinách kdy o sobě říkal že je "zkušený svědek"miki21 píše:Ono ho ty srandičky jednou přejdou- na každé prase se vaří voda![]()
promin, ale tohle se mi fakt nelibi ... pokud Zeman poveri sestavenim vlady nekoho tretiho (tj. ani z politicke pravice a ani z politicke levice), o kom je uz dopredu jasne, ze neziska duveru v PSP, tak tady zavadi prezidentsky system, coz odporuje ustaveballu píše:Pěkně s nima Zeman oře a vláčí, de fakto se ještě nevyjádřil a již to mají spočítáno ...
nevadilo, protoze se na tom prezident predem dohodl s PSP, ktera pak odhlasovala duveru ... ted je to jinak: prezident chce svoji vlada a pres ni delat svoji politiku ... uz jsem to tu psal, ze si mel Zeman precist ustavu, nez se o tuhle praci zacal uchazetballu píše:Podstatou je že vláda úředníků již byla = taky třetí subjekt, to vadilo nebo ne ?
Právě, že svou politiku nedělá, to slovo dohodli sedí, parchant s parchantem. Přečti si dnešní zprávy, jak se na něj chystá akce " Putna" . Ku..a, koho ti parchanti zastupují, které obhajuješ, jen 8% národa mají důvěru , s rypákem po uši v korytě, ze kterého nejchtějí vylézt. Proto dle vůle lidu, Zeman zvolí předsedu nestraníka, a co je v ústavě, je tam také , že do PS byli zvoleni lidé za stranu pro nějaký program, jak je možné že najednou nezastupují 20% obyvatelstava, vlezou do strany jiné za breberušky a tím vlastně nezastupují voliče, kteří je tam dostali. A to je dle tebe OK.ZaQik píše:nevadilo, protoze se na tom prezident predem dohodl s PSP, ktera pak odhlasovala duveru ... ted je to jinak: prezident chce svoji vlada a pres ni delat svoji politiku ... uz jsem to tu psal, ze si mel Zeman precist ustavu, nez se o tuhle praci zacal uchazetballu píše:Podstatou je že vláda úředníků již byla = taky třetí subjekt, to vadilo nebo ne ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 3 hosti