Radekjo píše:Sympatie k Havlovi.
Víš mi jsme drželi smutek a tak jsme neměli čas na blbé ankety. Inteligentním lidem s názorem jsou ankety o ničem k ničemu

Radekjo píše:Sympatie k Havlovi.

bohužel existují lidé, kteří toho názoru nejsou a věk je pro ně tím rozhodujícím kritériem..Ponik píše:Já měl v listopadu 89 na kočárku trikolóru![]()
Ale to, že jsme mladý cucáci neznamená, že nemůžeme mít vlastní názor. Naštěstí...

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde...Zdwora píše:Tenhle dokument je primo zhmotnenim cechackovstvi. Vsichni si z toho prosim vemte priklad... jak se nechovat.foki píše:co vyplouva http://www.osud.cz/sites/default/files/obcan_havel.pdf

Ale když pojmenují letiště nebo divadlo tak se to přímo dotkne málokoho, ale když přejmenují ulici tak si musí spousta lidí měnit doklady, musí se aktualizovat nájemní a další smlouvy. Je třeba vybrat něco kde nikdo nebydlí nebo kde to bude jen "vývěsní štít" a adresa zůstane stejná.Radekjo píše: Jsem proti pojmenovat Ruzyň po Havlovi! Nejsem pepik ale tohle je dost i na mě. Ať mu dají ulice (odstěhoval bych se!) na pojmenování.

Schovavejte si poctive kdejaky papir, tihle darmožrouti obesilaji snad kazdeho kdo vlastnil nebo jen sjednal pojisteni autaNepojištěné období:
05.02.2009 - 05.05.2009
Celkem zjištěných dní nároku na příspěvek:
0 (původně 90, následně vyloučeno 90)
Druh vozidla podle Přílohy zákona:
osobní automobil s objemem válců méně než 1850 cm3
Denní sazba příspěvku podle druhu vozidla:
50,00
Základ příspěvku (denní sazba x počet dní):
0 Kč
Úroky z prodlení:
0 Kč
Náklady uplatnění: