Další důkaz jak to porevoluční mocipáni mysleli dobře.

Co jako nepoznáváš, já oproti jiným beru vše oběktivně a né jednostraně. To, že jsem se vícekráte zastal čevených, neznamená, že za ně kopu , ale jen z důvodu, že se mi nelíbí , co je špatné, vše hodili na socany a když to nešlo, tak obehrátá písnička , mohou za to komanči za 40 let. Jestli tomuto stále věříš, tak je mi tě líto.Adow píše:Teda já tě nepoznávám - před deseti roky byli u vesel socaniballu píše:Proč se třeba papalášů před deseti roky někdo veřejně nezeptal, proč je dálnice 5 x dražší a výběrové vyhrává stále ta samá firma a nyní si hrají písálci na mučedníky režimu.
Haha Ballu zase fušuje do historieballu píše:Jen dodatek, komanči postavilí D1 v 1976 , bez velkých oprav se jezdilo do stavu tankodromu bez oprav
Je tu jeden drobný probém - že sis to B vycucal z prstu . Neboj se že se tahle vláda až bude končit nepostará o své věrnéballu píše: A/ Pravice - vládní úředníci si vyplatí odstupné 2 miliardy Kč - vše OK přeci nebudeme podporovat
sociálky a my si to zasloužíme a pohrozíme Řeckem
B/ Levice - vyplatí sociální na léky pro osoby s leukémií za 2 miliardy Kč , jsou to zasraní socani,
kteří by pro úspěch ve volbách vše rozdali
Ale ono se za komunistů taky všechno nedařilo, jen se o tom nepsalo. Jasně zvlněná dálnice je proto že soukromá firma okradla stát a nasypala do tělesa dálnice nasákavou strusku. Když byly firmy státní tak neměly důvod něco takového dělat a státní ŘSD se nepřipravila na to že teď jedná s hajzlíky a že si musí vše kontrolovat. Na druhou stranu - nestavěla se ta dálnice do Ostravy za vlády ČSSD ? Neměla by tedy za to převzít odpovědnost levice ? Třeba dálnice Veselí do Tábora vypadá docela dobřeKarel2 píše:PeS: ballu ale psal o kvalite, ne o tom co posrali komanci za sve vlady. Jen porovnaval kvalitu D1 a zvlnene nove dalnice.
poslanecky slib:ballu píše:Poslanec dal slib a slib za zvolenou stranu a její náplň.
Taky podle mě je to do jisté míry korupce - ale dělaly to všechny vlády pořád a problém je až teď. Pokud je to jen začátek, půjdou po nich a už tyhle "odměny" nebudou, budu jen rádKarel2 píše:A at se na me zlobite nebo ne, aby poslanec za svuj mandat pozadoval velmi dobre placene misto, to je KORUPCE a ne politicka dohoda.
Ten mándát dostal od koho a přes koho ZaQik , ZaQikZaQik píše:poslanecky slib:ballu píše:Poslanec dal slib a slib za zvolenou stranu a její náplň.
Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.
vsimni si, zadne CSSD/KSCM/ODS/TOP09/VV ani zadny volebni program ... ballu, ballu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host