Tak proč Tě štve, že jiný systém má díru a utekly přihlašovací údaje, když píšeš, že vykradení Tvého účtu i s kontakty je -cituji "No a!?"Radekjo píše:Máš pravdu. O bezpečnosti na Skype vím "hovňajs"![]()
Že si někdo přečte mé zprávy? Ať si je přečte!
Když mě někdo vykrade účet s kontakty? No a!? Všechny jsou (částečně) veřejně dostupné.
Nepravidelný a nezjistitelný tok dat? Nepříjemné.Odstěhuji se na Alcatraz
![]()
Neoprávněné vytěžování vlastní linky.Internet asi jiný nebude
Mám 100/20
Odposlech? Kde není![]()
Nejasné smluvní podmínky? Nevím co se děje za zdí SKYPE a ani mě to nezajímá. Dovolám se na konec světa. Pokud se SKYPE zpoplatní rád ho zaplatím.![]()
Z důvodů špatného připojení špatné volání. Když nevidím můžu si psát.
Sorry, tohle je nesmyslfoki píše:vhledem k tomuze vlastnim taky 9mm , tak jedina primerena obrana na toto pouziti je ze dotycny vytahne taky zbran a ja budu rychlejsi a pak se zjisti ze byla plynova . pokud vytahne nuz tak primerena obrana je zase nozem .
Tohle taky. zákon nezná pojem "o stupeň vyšší zbraň".dle mého názoru tady byla nutná obrana ( né li krajní nouze ), je možný použít o stupeň vyšší zbraň
Tak praví zákon.NUTNÁ OBRANA dle § 29 tr.zákoníku: "čin jinak trestný, kterým někdo odvrací přímo hrozící nebo trvající útok na zájem chráněný tímto zákonem, není trestným činem. Nejde o nutnou obranu, byla-li zcela zjevně nepřiměřená způsobu útoku."
To nám zcela vážně (ale samozřejmě neoficiálně) kladli na srdce už na vojně, že když už střílet na narušitele, tak pořádně a tak, aby dotyčný nemohl vypovídat...petulak píše:Vždycky zastřelit svědka.mouse píše:foki, zda si to ještě pamatuju a dobře, tak on právě mohl použít tu střelnou zbraň
doufám, že dědula z toho vyvázne bez škraloupu, ale udělal jednu chybu, ale tu tady veřejně psát nebudu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host