Milandris píše:...FF1 sice jede ale v dobrém stavu není.Momentálně by to chtělo tlumiče, brzdy, nové gumy, opravit stahování okna, utržený plast co je v něm osvětlení SPZ, kape odněkud olej, děravé svody..nevim jestli to chci cpát do 15 let starého auta, které mi sloužilo 5 let a kupoval jsem ho za 45...plus je tam nájezd nějakých 220t a lak je špatný..asi je toho už moc a chtělo by to vyměnit za něco lepšího![]()
Mimochodem, nevíte jestli se toho dá zbavit nějak výdělečně trochu? Tohle už se prostě nedá prodat jako auto v pojízdném stavu
Nabídni ho na bazoši tak za 15 a kupec se určitě najde. Když už nikdo, tak áčka. A popiš tam skutečný stav auta (to budeš muset i do kupní smlouvy - aby se náhodou pak na tobě někdo nevozil, žes mu něco zatajil).Milandris píše:Pravda, moc to řeším..to je ta moje nerozhodnost..pro mě je 100 000 Kč dost no, nerad bych je utratil špatně
Všem moc díky za reakce, už jsem pevně rozhodnut, že to auto beru![]()
Teď ještě vymyslet, co s FF1 :/
Hockto píše:Ano, presne tak, je to medziFL, cize exterier predFL a interier po FL.
Este teda cisto otazka zo zaujimavasti, aku hodnotu ma teda take auto dnes, keby som to o tie zvodidla neoprel? Minuly rok som totizto (po tom ako bola nalakovana strecha, kapota, predny naraznik, po vymene filtrov a oleja a po velkej serviske kde bolo povedane ze auto je v dobrom stave po motorickej stranke aj podvozok) dal auto len tak skusobne na net na predaj a bol seriozny zaujem za 3000e (v tej dobe najazd 225tkm), nakoniec som sa ale ja rozhodol ze auto ostane. Preto som teda odvodil cenu 3000e - 1000e cena opravy v servise = za 2000e ponuknut na net, s tym ze spustim este nieco ak bude seriozny zaujem
90 000-100 000?Shav0 píše:Ahoj,
potřeboval bych pomoci s oceněním mého vozu:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 95&t=45616
aktuálně najeto 155 xxx, bez vad, lehká koroze na podvozku, úpravy viz moje galerka.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host