Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
stano.
Člen klubu
Člen klubu

Re: Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!

Příspěvek od stano. » 30.08.2012 21:31

Co som zistoval autoskla na Slovensku, tak vsade mi povedali, ze tie termalne skla (ci ako sa to presne vola, za ktorymi tak nepali slnko) sa robia na Focusy len od roku 2004. Lacne zrovna neboli, ale do 2004 nemali nikde. Vyslovene som sa pytal, ci pred/po FL, nic. Az na druhu generaciu.

PaulP
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaulP » 11.11.2012 18:53

Nedávno sem se o téhle problematice bavil s kamarádem v hospodě, a druhý den mi poslal toto.

http://www.hyperslevy.cz/praha/7-11-201 ... -autoskel/

Tato nabídka potrvá ještě 29 hodin, tak kdo o fóliích úvažujete, je to jedna z cest za velice výhodnou cenu.

V té firmě žádné známé nemám a nikdy sem o ni neslyšel, takže jestli ta práce bude kvalitní, to samozřejmě nedokážu říct.
FieSTa ST, -38 Kg, Coil. AP Sport., Yokohama Advan Neova AD08R, Ferodo Racing DS2500, 4-b. pásy, Catback Jap Parts, Decat, Chlaz. serva D1 Spec + Millers, Cust. Carbon Intake, Silent. převodovky Powerflex, Perf. Blue, Pruhy.

djdekl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djdekl » 11.11.2012 19:07

Musis doufat nebo priplatit...

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 12.11.2012 13:13

Ahoj chlapy,
Mám kontakt na týpka v praze co dělá folie na celé auto hatchback na 2500kč.
Na kombika dělá za 2500kč jen veškerá zadní skla,za příplatek líto vám udělá i přední skla.
Mohu vřele doporučit,nechal jsem si od něho udělat ty nejtmavší folie na mondeo combika jen vzádu a perfekt práce! více PM :)
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

ondrass
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od ondrass » 12.11.2012 13:43

PaulP píše:Nedávno sem se o téhle problematice bavil s kamarádem v hospodě, a druhý den mi poslal toto.

http://www.hyperslevy.cz/praha/7-11-201 ... -autoskel/

Tato nabídka potrvá ještě 29 hodin, tak kdo o fóliích úvažujete, je to jedna z cest za velice výhodnou cenu.

V té firmě žádné známé nemám a nikdy sem o ni neslyšel, takže jestli ta práce bude kvalitní, to samozřejmě nedokážu říct.
Hmm, deset hodin do konce slevy. Jdete do toho někdo? Váhám...
Ford Puma ST-LINE X 125k AT 2021
Byl Ford Focus Zetec S 1.6i, r.v. 2008 po FL, hatchback 5dv, moondust, Trend ++
>>Final Gallery<<

Adow
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od Adow » 12.11.2012 14:40

Ta cena není nějaký velký terno.. Když jsem dělal svoje auto před rokem, tak mě to vyšlo na 3500 - dělal jsem ale celý auto včetně předních bočních. Tady by to bylo za 3150 (combi). Pak si vem, že přední sklad pravděpodobně dělat nebudeš (jinak nesplníš těch 70 procent propustnosti) - takže jen zadní boční a zadek - a to v pohodě seženeš pod 2 tisíce.

coolio22
Nováček
Nováček

Příspěvek od coolio22 » 22.08.2013 16:25

Moje čestvé zkušenosti s fóliemi:

Ford Mondeo kombi MK4 - z výroby již zatmavené zadní boční okna a okna v kufru..

Na přední okna jsem si nechal nalepit fólie před 6ti lety s propustnostní 20%

Obrázek

Nikdy jsem neměl problém s policií, ani v zahraničí

Před dvěma lety bylo auto poprvé na STK a prošlo bez problémů.

Letos bylo auto opět na STK, byl jsem vyhozen za to, že nemám na předních bočních oknech atesty 8SD..

Atesty mi ochotně člověk, který mi lepil fólie, nalepil přímo na fólie, a auto na podruhé technickou prošlo bez keců o propustnosti světla....tak uvidíme za dva roky...

Každopádně byl jsem připraven na to, že budu muset fólie s předních oken strhat, a ihned po technické si je tam nalepit znova...hold za krásu (a funkčnost) se musí trpět...
Ford Mondeo MK4, 1.8TDCi Titanium
moje recenze - https://moje.auto.cz/tomask22/mondik.html

enjoy
Test driver
Test driver

Příspěvek od enjoy » 22.08.2013 16:40

Co je na tomhle funkčního? Že za tmy vidíš z auta jen dopředu?
Jako tohle co si tu ukázal je fakt silná káva a pohřebák jako prase :mrgreen:
Já nemám na Mondeu fólie nikde a úplně si vystačím s tím modrým tónováním, které se mě osobně líbí a nechtěl bych to zkazit fólií.
Na druhém autě jsem měl pohřebácké fólie tak jako to máš ty, už jsem to tak koupil a po čase jsem to zepředu sundal, protože jsem málem dvakrát boural, jelikož jsem dobře neviděl ven večer.
Na druhou stranu, když se tě nějaký mamlas snaží dojet a něco ti vysvětlovat, tak pak jen blbě čumí, protože na tebe nevidí, to znám dobře :mrgreen:
A pamatuju si, jak po té mediální masáži v TV ohledně fólií na předních oknech najednou po silnicích jezdí jen malé procento takto olepených aut a přitom předtím to bylo běžné :mrgreen:
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi

PaulP
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaulP » 22.08.2013 16:51

Sem přesvědčen o tom, že přes to vidí bez nějakých větších problémů i v noci.

Pokud jsou ty fólie kvalitní. Z reálné zkušenosti mám na předních oknech 35. Z venčí dovnitř je samozřejmě vidět hůř, v opačném směru ale, zevnitř ven, vidím naprosto bezproblému. Téměř se to dá přirovnat k sériovému oknu, rozdíl je minimální. Mám SunTek, méně než půl roku staré.
FieSTa ST, -38 Kg, Coil. AP Sport., Yokohama Advan Neova AD08R, Ferodo Racing DS2500, 4-b. pásy, Catback Jap Parts, Decat, Chlaz. serva D1 Spec + Millers, Cust. Carbon Intake, Silent. převodovky Powerflex, Perf. Blue, Pruhy.

coolio22
Nováček
Nováček

Příspěvek od coolio22 » 22.08.2013 19:59

Nemá smysl řešit jestli fólie jsou zlo nebo ne...úředníci si vymysleli že musí bejt propustnost 70 procent, a policie a STK má teď o důvod víc lidi buzerovat, fólie jsem měl nalepené už před tímto uzákoněným nesmyslem...chtěl jsem jenom napsat svoji zkušenost s fóliemi na předních sklech...dokud za to nebudou lidi popravovat, tak je tam prostě budu mít.

Jsem na ně zvyklý, vidím z toho velmi dobře, ikdyž uznávám, že v noci, když couvám podle zrcátek, je třeba stáhnout okna dolů...ale to, že mi fólie zajišťují menší ohřívání interiéru, větší pocit soukromí, mohu nechat na sedačce ležet věci a nemusím se bát, že budou někoho lákat se do auta dostat, když bude chtít někdo vymlátit okno cihlou, tak mu to nepůjde tak jednoduše, okno se při bouračce nevysype...a každodenní ostré slunce, které mě pálilo do obličeje každý den má teď díky fóliím také smůlu...jo a taky to samozřejmě pěkně vypadá...

To že přes auto není vidět je nesmyslný důvod proč fólie nesmí být...přes kamión nebo dodávku taky nevidíte...a že je v noci venku tma? tak je blbě vidět i z okna bez fólií...

stano.
Člen klubu
Člen klubu

Příspěvek od stano. » 22.08.2013 20:19

coolio22 píše:okno se při bouračce nevysype...
...přes kamión nebo dodávku taky nevidíte....
To prve ani nie je vyhoda. A k tomu druhemu nema zmysel sa vyjadrovat :dih: To nie je na vratenie vodicaku. To je na vratenie minimalne obcianskeho.

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 23.08.2013 00:19

To coolio22: nepřeju nikomu nic zlého, tak si to špatně nevylož, ale až se nachomejtneš k nějakému karambolu (nebo ho způsobíš), tak se na Tobě pojišťovny pěkně zahojí.
Tohle se tady už řešilo v několika tématech a rozumně uvažující lidé skoro vždy dospěli k názoru, že zatmavení může být za určitých okolností nebezpečné. Proč si nenechat zastříkat okna barvou? Však jak se budu chtít podívat ven, tak si okýnko stáhnu, ne? :irre:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

coolio22
Nováček
Nováček

Příspěvek od coolio22 » 23.08.2013 12:58

o všech teoriích jak jsou fólie zlé vím :D
ale nehodu může způsobit i větší přehřívání organizmu za volantem, případně oslnění od slunce, čemuž zase fólie zabraňují...nicméně je to moje volba a nikomu to nenutím...

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 23.08.2013 13:02

Ty nemáš v autě klimu a sluneční brýle? :shocked: :mrgreen:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

enjoy
Test driver
Test driver

Příspěvek od enjoy » 23.08.2013 13:17

K čemu, vždyť má SLUNEČNÍ fólii :mrgreen:
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“