O mBance mi vůbec nemluv. Tak arogantní nánu jako je v Plzni jsem ještě nezažil. Takže jsem napsal přisprostlý mail na vedení banky a účet zrušil. Založil jsem ho u Fio banky a ta je zatím v pohodě. Všechno gratis.Infinter píše:Zlatá mBanka, všechno přes net a v pohodě.. ikdyž teď už se paltí za výběry, ale zase člověk může za 9 kč vybírat kdekoliv
Tak zas nebudu prebihat kvuli padesatikorune mesicnepbjun píše:LamB_17: mlada ma u csob studentskej uplne zadara se vsim vsudy takze doporucuju prejit
Hnus a kentus co se deje, ja mam kapotu hrozde dodelanou od kaminku + jednu obri diru od puvodniho majitele, chtel bych si ju nechat prelakovat... ale vim ze ty kaminky tam budou zas a nebo prijde podobnej p***** a je to jak kdybych vyhodl prachy do zachodaRaada píše:Nejaky hovado mi klicem udelalo cca 75cm dlouhy vryp do predni kapoty. Nechapu... Tak to zkousim resit pres pojistovnu - mam tam 1000Kc spoluucast a kamos to resi s likvidatorem, zda to pujde.
Tak mam dva duvody proc zustavam u te CSsilverwolf píše:vééélmi správné hodnocení. Pokud si to totiž o té padesátikoruně řekne každý ( na což ti šmejdi spoléhají), tak potom bez vynaložení jakékoliv námahy sklízí stamiliony ročně.
Já jsem u nich ještě nikdy nebyl, tak mě nemohlo nic naštvatsilverwolf píše:O mBance mi vůbec nemluv. Tak arogantní nánu jako je v Plzni jsem ještě nezažil. Takže jsem napsal přisprostlý mail na vedení banky a účet zrušil. Založil jsem ho u Fio banky a ta je zatím v pohodě. Všechno gratis.Infinter píše:Zlatá mBanka, všechno přes net a v pohodě.. ikdyž teď už se paltí za výběry, ale zase člověk může za 9 kč vybírat kdekoliv
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 4 hosti