Smoulo uz to tak neres, jeste si neco privolas
Přezout na letní?
- Slid
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přezout na letní?
Vetsinou mas ve vseobecnych podminkách pojistovny ze budes mit zimni obuti od - do. A pokud se stane nejaka nehoda ne tvoji vinou, pojistovna stim vyrukuje a bude chtit spoluucast, hlavne pokud to odnese drahe auto. Vim, ze u nekterych smluv to je primo psano pri uzavreni smlouvy, kde pak platis i nizsi pojistení, kdyz souhlasis, ale tam kde to neni je to casto prave ve vseobecnych podminkach. A to jsou ty rozdili proc Franta plati rocni povinne ruceni u Triglav na 2litra 2000,- a ja Pepik u Cesky 4500,- kdyz oba mame 100/100...... a stejne bonusy.
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto
- smoula
- Test driver

Stanley_vy píše:To už jsme tu všichni četli asi desetkrát, stačí házet jen odkazy na minulé příspěvky.Ale pořád může nastat spoustu dalších situací, které nečekáš, nevolivníš a letní gumy na přelomu února a března budou jen komplikací. Rozumím tomu, že to riziko s vidinou hyper super liťáků podstoupíš, když bude problém, tak máš všude známý a máš od všeho klíče. Já a spousta jiných to tak "bohužel" nemáme, takže ještě počkáme.
- smoula
- Test driver

Já mám to nejvyšší možné havarijko co je vůbec možnéSlid píše:Vetsinou mas ve vseobecnych podminkách pojistovny ze budes mit zimni obuti od - do. A pokud se stane nejaka nehoda ne tvoji vinou, pojistovna stim vyrukuje a bude chtit spoluucast, hlavne pokud to odnese drahe auto. Vim, ze u nekterych smluv to je primo psano pri uzavreni smlouvy, kde pak platis i nizsi pojistení, kdyz souhlasis, ale tam kde to neni je to casto prave ve vseobecnych podminkach. A to jsou ty rozdili proc Franta plati rocni povinne ruceni u Triglav na 2litra 2000,- a ja Pepik u Cesky 4500,- kdyz oba mame 100/100...... a stejne bonusy.
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Nechapu proč do něho furt valíte?Nesněží neprší aby mrzlo nic pořádně...V květnu občas je taky chladna noc že auto namrzne a přece kvuli tomu neměníte zase na zimní když jste v dubnu přezuli na letní. Všichni přzeouvate v pulce března nebo kolem dubna protože je takova vyhlaška napul kdyby nebyla žádna tak většina už ma přezuto 
- Skodax
- Pokročilý

Že to tady vůbec takhle řešíš a obhajuješ. Stejně je to nakonec všem ukradený. A pokud to někde zboříš smůla, pokud se nic nestane tak pohoda....

Je: Ford B-Max 1.4 66kW
Byl: Ford Ka 1.2 2013 51kW
Byl: Ford Focus Bordeaux 2.0 16V Duratec HE 107kW
- VH123
- Zkušený

Obdivuju tvou energii v boji s větrnými mlýny. Vidím to stejně, mým podmínkám, mému vozovému parku, mému způsobu dopravy do práce a mému stylu řízení vyhovuje mít už teď jedno auto přezuto. Pokud to má někdo jinak, ať nepřezouvá. Howg.
Vojta
- Mufin01
- Test driver

Kdyby totiž smoula napsal hned v prvním příspěvku, že to bude na letních provozovat za takových a makových podmínek, tak mu nikdo nic neřekne a v takové situaci bych tady třeba já nenapsal ani fň. O tom, že má k dispozici i auto se zimníma, se zmínil až na osmé stránce a v tu dobu už to tady slušně žilo
Zvlášť když hned na první stránce napsal, že to chce vlastně přezut jen proto, že se mu nelíbí na autě plechy. Tím akorát přilil olej do ohně.
- Stanley_vy
- Člen klubu

A není sám, že. Řekl bych že je to hlavní důvod u většiny nedočkavců.Zvlášť když hned na první stránce napsal, že to chce vlastně přezut jen proto, že se mu nelíbí na autě plechy. Tím akorát přilil olej do ohně.
- pkadecka
- Test driver

Ale prd. Nějaká vyhláška je mi šumafuk, přezouvám podle počasí (nemyslím tím, že bude jeden den sluníčko) a současně když mám čas. Upřímně řečeno ani nevím, co vlastně říká vyhláška, tj. přesný datum, musel bych si to najít. Matně se pamatuju, že minulej rok mrzlo a sněžilo ještě po tom datu, o kterým ta vyhláška mluví, aneb "poručíme větru dešti" soudruhům z vlády nějak nevyšlo.Klvys píše:Všichni přzeouvate v pulce března nebo kolem dubna protože je takova vyhlaška napul kdyby nebyla žádna tak většina už ma přezuto
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- skier.n
- Pokročilý

tak dle vašich rad, jsem prodal liťáky, letní gumy jsem raději nechal zlikvidovat, protože už měly pouze 3,5mm vzorku a běžil jim poslední rok 4 letého cyklu ( to říkali v autosalonu). Koupil jsem celoroční pneu - co kdyby třeba ještě koncem května nasněžilo, že jo... a fouknul jsem je na plecháče, ať nějsem za nějakýho maséra co by chtěl mít pěkné auto (v září samozřejmě nazuju nové zimáky )
přikládám foto
a PS: šmoula tu tak 8x napsal jak jezdí, kdy jezdí kam jezdí. tak ho laskvě nepranýřujte za to ,že si to dovolil napsat až na 3? stránce a né rovnou na první.
aloha
přikládám foto
a PS: šmoula tu tak 8x napsal jak jezdí, kdy jezdí kam jezdí. tak ho laskvě nepranýřujte za to ,že si to dovolil napsat až na 3? stránce a né rovnou na první.
aloha
- phofy
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Já mám na zimu i na léto litý, takže mi o vzhled nejde. Nejraději bych taky přezul, jezdím jenom odpoledne a 2 krát do týdne. Zimáky, taky nechávám kvůli pojišťovně
Jinak u nás před panelákem má přezuto asi 1/3 na letní

-
stano.
- Člen klubu

Riesite tu jedneho cloveka, co prezul na letne pneu. A po ceste na letnych semislickoch/slickoch jazdia celorocne stovky dalsich, a nielen po Prahe. Z casu na cas sa taky objavi v spravach, ako isiel pocas namrazy alebo snezenia cez horsky priechod.
Dalsou skupinou su tupci ako ten na videu v zelenej ochcavke v inom vlakne. Co si dokazuje velkost svojho... ega... pretekanim sa po cestach.
Poprosim najvacsich kritikov (napriklad fofok) aby tu netliachali na fore, ale cas a energiu radsej vyuzili na osvetu u vyssie spominanych skupin. Tam by sa to hodilo viac. Dakujem.
Dalsou skupinou su tupci ako ten na videu v zelenej ochcavke v inom vlakne. Co si dokazuje velkost svojho... ega... pretekanim sa po cestach.
Poprosim najvacsich kritikov (napriklad fofok) aby tu netliachali na fore, ale cas a energiu radsej vyuzili na osvetu u vyssie spominanych skupin. Tam by sa to hodilo viac. Dakujem.
- Nonid
- Test driver

+1 
Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
- smoula
- Test driver

A ještě když jsme u toho prosení, prosím fofoka at se mi omluví za toho blbce, jak mě označil 
- smoula
- Test driver

http://www.meteoblue.com/en/czech-repub ... -vinohrady
V pondělí až 26 stupnů? jj, budu hoblovat zimáky
V pondělí až 26 stupnů? jj, budu hoblovat zimáky