co vás v poslední době potěšilo...
- pbjun
- Test driver
Re: co vás v poslední době potěšilo
jako kdyz je mi 25 

- ZAHRY
- .
Gratuluju to vzdycky potesi - jinak me je od minule nedele cerstve 20 za Focuska platim rocne 1739 kcpbjun píše:Vsiml sem si akce u generalli ze od 25ti let pri bezskodnem prubehu muzu dostat jeste slevu navic tak sem tam v patek volal a vysledkem je
do ted: 3452kc rocne
od ted: 2409kc rocne

a me ted potesilo ze jsem za vsazenych 35kc vyhral 500kc

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
- pbjun
- Test driver
To mi rekni jak si dosahl tak nizke pojistky... Ja mam 35% bonusu, zadnou nehodu a pojistku mam psanou na sebe tak jako auto. Jedine jak to srazit niz jsou pojistovny kde jsou spoluucasti a do toho nejdu...
- ZAHRY
- .
Mam to zarizene pres znameho a pojistku mam na sebe mam plne bonusy jak to jen jde
on tomu rika z hecu " studentsky tarif " 

Zahryho Focusek
Zahryho Focusek
- pbjun
- Test driver
Aha no abys s tim treba jednou nemel problemy, jinak max bonusy jsou 5% za rok od 18 let 20% bonusy pojistovaka a 4% za rocni platbu, vic tam legalne nejde tak nevim no 

- ZAHRY
- .
Abych vyjadril svou znalost k tomuhle tematu tak: -
- zarizoval mi to on a jak to udelal nevim ale klidne Ti vyfotim slozenku za pojisteni abys veril

Zahryho Focusek
Zahryho Focusek
- pbjun
- Test driver
To neni o nevire, spise by sis mel poradne precist smlouvu at se pak jednou trebas nedivis
Ono pojistovny jsou v tomhle svine, dokud se nic nedeje tak te nechaj vklidu a pak jednou az dojde na placeni skody tak se skubnou reknou ze je to podvod a nedaj ani halir 

- Yeshterr
- Test driver
Jo, takovýhle ceny nejsou rozhodně přepážkový. Kamarád pojišťovák má u většiny pojišťoven rovnou hozenou svou obchodní slevu min. 50%...teď jsem se s ním bavil, má asi 3500 klientů. To už se mu jedná s pojišťovnama jinak, než jednotlivci, který přijde na pobočku a nemá žádnou bonitu. A pořád na tom něco má a pojišťovna taky, takže je vidět, kolik je marže na produktu. Letos mi přepojišťoval barák, udělal mi místo dvou produktů tři, pojištěno u lepší pojišťovny, na větší plnění, no a z 3600,- ročně to dokázal překopat na 1500,-.
Samozřejmě druhá otázka je pojišťovna a její chování. Rozhodně nemá cenu jít do nějaké pochybné pojišťovny s podezřele levnými produkty. Kamaráda naboural člověk, pojištěno u pojišťovny XY s jedním z nejlevnějších zákonných pojištěních. Viník si mnul ruce, že platí ročně málo jen do té doby, než jeho pojišťovna odmítla vyplatit poškozenému kamarádovi plnění. Chlapík se mu smál, že ho to nezajímá, že má auto pojištěné a že je to věc pojišťovny. Což se velice přepočítal, neboť to kamarád chca nechca musel dát k soudu, aby peníze na opravu získal. Soud přiklepl viníkovi povinnost zaplatit a poté, ať to vymáhá na pojišťovně. Takže viník zacvakal kamarádovi ze svého 170tis. a teď se může soudit se svou pojišťovnou.
Dotyčný kamarád pojišťovák mi toto potvrdil, děje se to prý dost často. Proto s ním vždycky u piva proberu všechny negativa, abych pak s pár ušetřenými stokorunami ročně nečuměl jak vyvoraná myš.
Samozřejmě druhá otázka je pojišťovna a její chování. Rozhodně nemá cenu jít do nějaké pochybné pojišťovny s podezřele levnými produkty. Kamaráda naboural člověk, pojištěno u pojišťovny XY s jedním z nejlevnějších zákonných pojištěních. Viník si mnul ruce, že platí ročně málo jen do té doby, než jeho pojišťovna odmítla vyplatit poškozenému kamarádovi plnění. Chlapík se mu smál, že ho to nezajímá, že má auto pojištěné a že je to věc pojišťovny. Což se velice přepočítal, neboť to kamarád chca nechca musel dát k soudu, aby peníze na opravu získal. Soud přiklepl viníkovi povinnost zaplatit a poté, ať to vymáhá na pojišťovně. Takže viník zacvakal kamarádovi ze svého 170tis. a teď se může soudit se svou pojišťovnou.
Dotyčný kamarád pojišťovák mi toto potvrdil, děje se to prý dost často. Proto s ním vždycky u piva proberu všechny negativa, abych pak s pár ušetřenými stokorunami ročně nečuměl jak vyvoraná myš.

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- pbjun
- Test driver
Tak toto je nesmysl, poskozeny se mel soudit s pojistovnou ne s vinikem, vinik ma povinne ruceni tim padem je kryty do vyse kterou ma sjednanou. Vim ze uz tento pripad nekde byl a ze to nejvyssi soud zrusil ze na to poskozeny nema pravo a ze ma vymahat prachy po pojistovne.
Ale jde spise o to, aby pojistovna jako takova neucukla od placeni z duvodu ze smlouva je neplatna a pak uz je vinik v pravu a ty v haji...
Ale ja mam vsecko dolozene - hlavne bonusy mam dolozene skutecnymi pojistkami takze sem vpoho 
Ale jde spise o to, aby pojistovna jako takova neucukla od placeni z duvodu ze smlouva je neplatna a pak uz je vinik v pravu a ty v haji...

- Yeshterr
- Test driver
No, tak Ti říkám příklad z praxe, jak to doopravdy dopadlo 

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
- pbjun
- Test driver
Tak chyba poskozeneho ze se nebranil...
- Yeshterr
- Test driver
No, ono když si s ním zřejmě pojišťovna díky šikovně sepsané smlouvě vytřela řiť, tak mu nic jiného nezbývalo. Proto dneska likvidátoři jdou do takovejch detailů jako je správné ET kol v době nehody, homologovaná světla atd, aby se ve většině plnění mohli vykroutit z důvodu nedodržení pojistných podmínek ze strany pojistníka.

- Infinter
- Zkušený
Potěšila slečna lékárnice. Před třemi týdny jsem tam kupoval pantofle a zapoměl si na pultu magazín Koktejl.. Dneska jdu znova nakoupit a ona se ptá, jestli jsem tam nenechal Koktejl, že ho schovala 

- Blackhawk
- Test driver
Tak to si na nu musel zaposobit ked si ta pamatala, inak chodit s magistrou z lekarne ma svoje vyhody. 

- Yeshterr
- Test driver
Zařadil bych jí hned za pumpařku a trafikantku