V manželské posteli se odehrává vášnivá scéna, náhle se ozve hlasité zabouchání na domovní dveře. Vyděšená žena křičí:
"Ježíšmarjá, to je manžel!".
Chlap se vrhá pod postel. Po chvíli ticha vyleze zpod postele, sedá si na její okraj, vzdychne, otírá si pot z čela a říká:
"Vidíš, ženo, jak máme oba pocuchaný nervy?!"
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
Jede blondýnka ke kamarádce Hance do Brna na oslavu a stopuje. Zastaví jí auto a blondýnka říká "jedete do brna?" a muž v autě "ano jedu". Jedou, jedou a blondýnka říká "vy jste ten moderátor z rádia, že jo?" A on " ano jsem, já jsem vám to nechtěl říkat". A blondýnka "nechtěl by jste jít se mnou na oslavu ke kamarádce a něco jí říct? " a on "to by mohl chtít každý.". "Ale já bych pro to udělala cokoliv." Tak zajedou do lesa, on ho vytáhne a ona "Ale já jsem to nikdy nedělala" " chyť to do ruky a už to jede samo". Chytí a "no Hani slyšíš mě" :D
Do tramvaje nastoupí opilec, zavěsí se na tyč a spustí: Vy všichni napravo jste kokoti! A vy nalevo jste všichni zloději! - No dovolte, já jsem v životě nic neukrad!! - Tak si kokot a přesedni si doprava!
přijede televizní štáb za bačou a .. :
bača, řekněte nám vaše nejlepší příhody z hor.
A bača: tož to se jednoo ztratila ovca susedovi.. tož to nas ju hledalo sto, pak jsme ju našli a o*ukali!
televizni stab: ku*va, bača, to nemůžeme v tv říct, povězte nám druhou nejlepší příhodu..!
bača: tož to se jednoo ztratila koza susedovi..tož to nas ju hledalo dvesto, pak jsme ju našli a o*kukali
televizni stab: ku*va bača, to je tež špatné.. tak nám povězte váš nejhorší zážitek!
bača: tož to sem se jedno ztratil...
Snad tu nebyl :
Baví se 20ti, 30ti, 40ti a 50ti a 60ti letí chlapi na pláži :
20ti letej : Hele támhle na druhé straně jsou kočky, plavem tam a všechny je vyšoupeme ..
30ti letej : dobře ale budeme si vybírat...
40ti letej : počkáme až připlavou za nama...
50ti letej : bacha už plavou !! ....
60 it letej : budeme dělat že sme mrtví .....
Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm
pracovně levnější jezdidlo,nezabte mě - fiat marea wejkend 2,4TD HLX
Manžel podozrieva svoju manželku, že ho podvádza, a keďže nemá peniaze
na detektiva, tak zaplatí Vietnamcovi z tržnicte za to, že bude
sledovať jeho ženu. Po nejakej dobe dostane dopis:
Most honorable sir!
You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she
leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look
window. He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play
with she. She play with he. I play with me. I fall off tree. I not
see.