co vás v poslední době potěšilo...

Moderátor:phofy
Odpovědět
Klvys
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: co vás v poslední době potěšilo

Příspěvek od Klvys » 02.06.2012 14:38

Postak: cemu nerozumim?? tomu vcerejsimu vykonu? Asi si to neviděl za druhou puli žádna pořádna střela a jestli zrovna Bílek vypada jako tvuj vzor tak nevím no vzor je takový co něco udělal vyhral pořadného třeba Nedvěd.A hlavně co udělal bílek s repre za 2 roky??2 zapasy ktere byli slušné a pěkně hrané??

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 02.06.2012 15:07

V českém fotbalu neexistuje slušně a pěkně zahraný zápas :cooler:
Samé simulace,turistika a tankisti :totlsmile:
Ono i fotbal celkově je pěkná nuda :puke_r:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 02.06.2012 15:19

Klvys s tebou je to pořád stejná písnička. Já bych tě zařadil někam mezi klasického českého fanouška, tzv. "fanoušek - trenér" 8)

Četl jsem tady tvoje příspěvky k nedávnému MS v hokeji a to byl taky počin, to ti řeknu :) Radši jsem nereagoval. Nechci ani teď. Nevím jak si na tom s fotbalem, jestli si ho někdy hrál. Nemyslím hrál někde na plácku s kámošema nebo na základce. Mám na mysli organizovaně, pod trenérem. Šlo o přátelské utkání, kde jde o úplně jiné věci, než v soutěžním utkání. Nebudu plýtvat časem a vysvětlovat ti něco, o čem nemáš jak vidno ani ponětí.

Nejsem žádný příznivec Bílka, ale nepatřím mezi ty, kteří někoho potopí ještě před tím, než mu podají ruku. Pokud by ČR přivezla medaili, tak se bude všude psát, jaký to není frajer, že z ničeho udělal něco. Tohle je ale "typická" česká vlastnost. Plácat někoho po zádech až je po všem. Někomu dát důvěru a věřit mu, to se nenosí. Sám jsem fotbal hrál, mám kluka který fotbal hraje. Kolem fotbalu se pohybuji často, byl jsem dokonce přemlouvám, ať jdu dělat trenéra.

Do tohohle vlákna jsem chtěl napsat, co mě potěšilo. Týká se to právě mého kluka a fotbalu, ale říkám si, že to nemá moc cenu. Stejně to nikoho zajímat nebude. Více přibývají příspěvky do vlákna, "co vás v poslední době vytočilo" :!: Tady dobře vidíš, že ve společnosti je jistá nálada a přenáší se to všude. Každý je hrozný frajer, ale když má něco ukázat, tak sklopí uši a jde stranou. Chybí pokora, komunikace s druhými, přirozený úsměv atd..... Mohl bych pokračovat, nemám zájem.

Pokud bys chtěl znát můj komentář k zápasu, přečti si např. eurofotbal.cz

Ani jinak skeptická média hru Čechů nesepsula, ale nějaký Klvys z horní dolní si našel příležitost a ještě to napíše do vlákna, co vás v poslední době potěšilo :dih:

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 02.06.2012 16:10

:totlsmile:
tak tak

rybi
Nováček
Nováček

Příspěvek od rybi » 02.06.2012 16:54

postak píše:Klvys s tebou je to pořád stejná písnička. Já bych tě zařadil někam mezi klasického českého fanouška, tzv. "fanoušek - trenér" 8)

Četl jsem tady tvoje příspěvky k nedávnému MS v hokeji a to byl taky počin, to ti řeknu :) Radši jsem nereagoval. Nechci ani teď. Nevím jak si na tom s fotbalem, jestli si ho někdy hrál. Nemyslím hrál někde na plácku s kámošema nebo na základce. Mám na mysli organizovaně, pod trenérem. Šlo o přátelské utkání, kde jde o úplně jiné věci, než v soutěžním utkání. Nebudu plýtvat časem a vysvětlovat ti něco, o čem nemáš jak vidno ani ponětí.

Nejsem žádný příznivec Bílka, ale nepatřím mezi ty, kteří někoho potopí ještě před tím, než mu podají ruku. Pokud by ČR přivezla medaili, tak se bude všude psát, jaký to není frajer, že z ničeho udělal něco. Tohle je ale "typická" česká vlastnost. Plácat někoho po zádech až je po všem. Někomu dát důvěru a věřit mu, to se nenosí. Sám jsem fotbal hrál, mám kluka který fotbal hraje. Kolem fotbalu se pohybuji často, byl jsem dokonce přemlouvám, ať jdu dělat trenéra.

Do tohohle vlákna jsem chtěl napsat, co mě potěšilo. Týká se to právě mého kluka a fotbalu, ale říkám si, že to nemá moc cenu. Stejně to nikoho zajímat nebude. Více přibývají příspěvky do vlákna, "co vás v poslední době vytočilo" :!: Tady dobře vidíš, že ve společnosti je jistá nálada a přenáší se to všude. Každý je hrozný frajer, ale když má něco ukázat, tak sklopí uši a jde stranou. Chybí pokora, komunikace s druhými, přirozený úsměv atd..... Mohl bych pokračovat, nemám zájem.

Pokud bys chtěl znát můj komentář k zápasu, přečti si např. eurofotbal.cz

Ani jinak skeptická média hru Čechů nesepsula, ale nějaký Klvys z horní dolní si našel příležitost a ještě to napíše do vlákna, co vás v poslední době potěšilo :dih:
Líbí se mi tvůj názor, protože na to pohlížím úplně stejně. Také jsem na příspěvky psané Klvysem nereagoval, protože by mě to stálo spoustu nervů. Jde o neobjektivní názory, které běžně můžeš slýchat v hospodě, kde je každý trenér. Pochybuji, že Klvys hrál na vyšší úrovni než za barákem s kamarády. Pokud nehrál, tak se ani moc nedivím a pokud hrál, tak je někde něco špatně.
Ford Focus 1.6 16v, 2002
Obrázek
Obrázek

medvedvhimalaich
Nováček
Nováček

Příspěvek od medvedvhimalaich » 02.06.2012 21:01

Dnes jse měl možnost se svézt.......

Chevrolet Universal LR

Chevrolet Universal serie LR byl vyroben v první polovině roku 1930 v Tanytown, New York. Bohužel neznáme přesně rok od kdy je Chevrolet u hasičů v Holýšově

.... vítr ve vlasech, řazení je krásně "cítit" motor není slyšet :lol: ...
Přílohy
2012-06-02 12.57.48.jpg

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 02.06.2012 23:21

Kde jsou ty casy.....kdyz jeste nebyl Chevrolet korejec :lol:
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

Radekjo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Radekjo » 03.06.2012 14:42

Potěšilo mě že i nesmírně bohatý člověk si penězi dokáže sám žničit život :mrgreen:
Versace.jpg
FM MKV 2,0 TDCI 15

FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije) :nunu:
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro

Blackhawk
Test driver
Test driver

Příspěvek od Blackhawk » 03.06.2012 14:43

vyrastla do krasy :totlsmile:

buceek07
Test driver
Test driver

Příspěvek od buceek07 » 04.06.2012 15:21

fešná ne :?: :mrgreen:

co potěšilo mě.... už delší dobu mě to pěkně sra...no štvalo v práci. Místo aby člověk mohl řešit práci, tak musel řešit píkoviny okolo a prostě se pořád nabalovao více věcí, co mi bylo proti srsti... no nakonec to tedy přeteklo a dal sem výpověď :!: ...Proč mě to potěšilo :?: ....tak hlavně proto, že sem si našel novej job, nad kterým sem dost váhal a nevěděl, jestli ano, nebo ne. Nakonec sem kývnul, protože mi 3x volali a měnili své podmínky jen pro to, abych nastoupil...fajn pocit vědět, že o mě někde stojí, proto že něco umím :)
za druhé taky proto, že ve " staré " práci mě hodně věcí štvalo už tak moc, že to nešlo a když sem podal výpověď, tak sem jim to všechno řekl, co je podl mě prostě špatně a postavené na hlavu a světe div se, vypadalo to, že na to slyš ía dokonce mě prý je škoda, ale co už.... 8)

Tak mě prostě potěšilo, že sem dokázal podat výpověď, říct co si o tom všem myslím a nebyl sem za vola :cooler: 8)
.........................
No a fotbal naprosto nesleduju, ale to je přesně jedna z věcí proč nechodím do hospody....tam je každej chytrej jak sviňa " to měl kopnout takhle" a tak podobně a přitom nikdo z nich by na tom hřišti neuběhli ani 200 metrů ..... sere mě tohle naše typické češství :nunu:
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....

Eidž
Test driver
Test driver

Příspěvek od Eidž » 05.06.2012 07:39

buceek07 :palec_nahoru: :palec_nahoru: :palec_nahoru:
Jinak kdyby jsi řekl, co v minulé práci je špatně, aniž by jsi dal výpověď, tak by Tě setřeli jak ho*no.
Takže jen dobře, že jsi udělal změnu. :palec_nahoru:

Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno

Gromik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gromik » 05.06.2012 08:28

Dnešní STK a emise bez ztráty desítky :nazdravi: :Dancer: prý jako nové :huraa:
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
Obrázek
Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 05.06.2012 13:28

Po minulém útoku vandala na moje auto jsem vyměnil ukoplé zrcátko za el. sklápěcí, ve snaze odvrátit další útok. Z neděle na pondělí měla celá řada aut ukopaná zrcátka, moje, přilehlé ke sklu, v pořádku. Takže to zafungovalo, díky bohu. Teď bych měl ale do vlákna "co vás v poslední době vytočilo" napsat, že u nás někdo ukopával opět zrcátka. Je to ale bohužel už tak rutinní záležitost, že člověka přestává bavit o tom psát...
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 05.06.2012 14:37

Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

FUGAS
Test driver
Test driver

Příspěvek od FUGAS » 05.06.2012 19:39

Buceek07: Mám podobnou zkušenost, dal jsem po 12 letech v práci výpověď, bylo to teď v dubnu. Bylo to koncem měsíce, den - úterý. Ve středu mi na mobil volal náš vedoucí a snažil se mě přesvědčit, ať to stáhnu. To jsem jednoznačně odmítnul a trval na výpovědi. Další den, tj. ve čtvrtek mi volal výkonný ředitel firmy a také se mě snažil zlomit, ať to stáhnu, když jsem trval na svém, přišel s nabídkou určité pozice, ale ani tehdy jsem neustoupil. No a dnes jsem dostal svou první výplatní pásku v nové práci :palec_nahoru:
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe

Odpovědět

Zpět na „Pokec“