Dlouho jsem tady nebyl (jak říkají Ostraváci "bo neni čas p...o"

) ale o tohle nemohu se nepodělit...Pan "Opatrný" už se skoro vyrovnává panu Kvasničkovi co rozváží boty...ale o tom zase někdy jindy...)
Dobry den,
dle dohody posilam link na Opel Meriva .....
V tuto chvili se rozhoduji, zdali vyuziji tuto nabidku, ale chybi mi důvěra k místu prodeje a nejsem presvedcen o tom, zdali informace uvedene v inzeratu odpovidaji skutecnosti. Zejména me prekvapilo, ze mi nebyli schopni zodpovědět, zdali je auto ještě v zaruce. Vzhledem k rozsahu vybavy me naopak laka cena vozu.
Preferoval bych, pokud bychom se mohli domluvit, ze mi
poskytnete nezavazne urcity omezeny balik informaci, a ja nasledne zvazim, zdali vyuziji Vasich služeb pro komplexni screening této nabídky.
Pokud souhlasite, rad budu pokracovat v rozhovoru
Odpověď:
Dobrý den,
xxxx je standartní větší bazar v Ostravě-dle našich zkušeností je třeba být více obezřetný, ale to v téhle branži všude.
Záruka:
dle předchozích zákonných ustanovení byla záruka v podstatě nepřenosná, nicméně u aut se to s ohledem na cenu posuzovalo trochu jinak. Pokud se týká nových podmínek (zrušení Obch.Z. a nový Občanský z.), není situace moc jasná, takže Vám nikdo zřetelně neodpoví. S oficiálně přiznanou zárukou bych moc nepočítal s vyjímkou situace, kdy prodejce sám se smluvně k takové záruce zaváže - což xxxx na 99 % neudělá.
Při bedlivé prověrce vozidla lze ovšem rizika vyplývající z budoucích poruch vozidla omezit.
Dle našich dosavadních zjištění byla u vozidla v minulosti škodní událost v rozsahu
6750 Euro (volně přepočteno cca 185 000 Kč) což už není žádná malá škoda - tato Meriva se aktuálně prodává nová (plus mínus autobus) kolem 400
Asi proto je vozidlo nabízeno za zdánlivě výhodnou cenu.
Domnívám se, že ve světle této nové informace Váš zájem o vozidlo poněkud vybledne...
Za podobné informace by mnozí platili zlatem, já Vám ji vyjímečně poskytuji zdarma v rámci "omezeného balíku informací".
Kdybyste měl o vozidlo zájem, pak fyzická prohlídka u prodejce by vyšla na 5300 Kč a k tomu cestovné Brno - Ostrava...
Tím asi komunikace skončila