co vas v posledni dobe vytocilo
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Vcera me vytocil kreten ve zlatym Prassatu. Jedu si v klidu od H. Brodu do Kolina, kousek pred Kolinem mi z vedlejsi vlitl na hlavni. V krizovatce bylo omezeni na 80 km/h, mel jsem tam tacho cca 90, takze jsem to vicemene dodrzel. Nicmene jsem za nim musel dobrzdit, nijak jsem ho ale neohrozil, nechal jsem si za nim mezeru. Rozjel se za omezenim cca na 85 km/h (95 dle tacho). Silnice je tam pekna, siroka, s dlouhymi rovnymi useky, jezdim tam vzdy mezi 100 - 110 tacho, aniz bych kohokoli ohrozoval. Na nasledujici pekne rovince jsem ho predjel a ve chvili, kdy jsem mel cumak v urovni jeho kufru, vylitl z vyfuku jeho turbochrochtu coud - ten parchant prilozil pod kotel. Dokoncil jsem predjeti (cca 120 tacho) a rikal si, ze jednoho idiota dne mam za sebou. Kdyz jsem mu odjel na nejakych 100 m, nastavil jsem si svou cestovni rychlost. Na pristi rovince se pres me prevalil, mel tam tak 130 - 140, nacez hned po predjeti pribrzdil na 80 - 90. Nemam tyhle idioty rad, tak jsem si ho pustil na vetsi odstup a neresil ho. On to ale jeste chvili nevzdal, zpomalil jeste vic a kdyz se mu nepodarilo me vyprovokovat, zacoudil a zmizel v dali. Stavel jsem pak v Koline u pumpy na WC, zabocim k pumpe a on zrovna lezl u stojanu z auta, takovej malej zakrslik
. Kdyz me zmercil, skocil do auta a ujel pryc. Takze me nakonec vlastne potesil, protoze si aspon byl vedom, ze by mohl za svy chovani taky jednu koupit ...

S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je naprostej evergreen ceskejch silnic
Zakomplexovanej trpaslik v nacipovanym tédéí
Nenadelas nic 

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak toto je opravdu poslední dobou nějaká móda, za posledních 14 dnů jsem potkal asi 3 "borce"
- napřed klasika na rovným dlouhým úseku cca 70-80, jakmile začnu předjíždět a zrychluju tak po chvilince mrknu na tacho a tam 120 a ještě nejsem před ním, pokud by ale něco vyjelo naproti v pruhu, těžko říct co by udělal,
nevím co si tímto dokazujou
Nejlepší je si jich potom nevšímat..
- napřed klasika na rovným dlouhým úseku cca 70-80, jakmile začnu předjíždět a zrychluju tak po chvilince mrknu na tacho a tam 120 a ještě nejsem před ním, pokud by ale něco vyjelo naproti v pruhu, těžko říct co by udělal,
nevím co si tímto dokazujou

Nejlepší je si jich potom nevšímat..
Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- FUGAS
- Test driver
Mě se minulý týden stalo to samé s motorkou. Jedu z Kladna do Prahy, u Lidic je šedesátka a plná čára. Jedu, přede mnou motorka, jedu s odstupem za ní a čekám, že po projetí křižovatky začne zrychlovat. To on ale ne, drží si stále svou šedesátku. Dobře říkám si a způsobně čekám na konec plné čáry, a to i přes to, že proti nic nejede, ale nikam nespěchám. Když přijde přerušovaná, dávám blinkr, jdu do levého a začínám předjíždět. Když jsem byl přesně vedle té motorky, jezdec zalehnul, dal plnej, a tím mi znemožnil dokončit předjížděcí manévr. Podotýkám, že vůbec netuším, jaká to byla kubatura, protože na stopětadvácu se mi zadní pneu té motorky zdála dost široká, na druhou stranu, kdyby to bylo pětikilo, asi bych se na něj nechytal. Jinak to byla celokapotovaná silnice. Takže jsme jeli přesně vedle sebe, já se snažil zrychlit, on taky, až z těch 60km/h bylo postupně 120km/h. To už mě ale nasral, začal jsem na něj dlouze troubit. On chvíli nereagoval a já už začal zvažovat, že na něj najedu a to hovado vytlačím. Asi to poznal, protože nakonec vyměknul a zvolnil, takže jsem se před něj zařadil. I když mě teda naštval, tak jsem se mu ale nijak nemstil, nebrzdil jsem před ním, prostě jsem to nechal být. Po najetí na dálnici jsem jel tak 130 - 140km/h a ani mě nepředjížděl, byl pořád za mnou, a předjel mě až na kraji Prahy, kde jsem zvolnil...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Podobná sotry se mi stala včera u Velvar.Taky je tam omezení...tuším 70.Za křižovatkou končí a ten pilot jel pořád.A když jsem ho začal předjíždět,tak bral bičem všechny koně
Ale měl jich míň,tak to šlo.Ale nechápu.Jako by se vždy probudili,pokud to není naschvál 

- Rusty-DC
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
1. oprava notebooku v servise, vymena 1 !! plastovej podlozky o velkosti 1x1cm pod klavesou za 24EUR!
2. prezutie na letne alu, z toho 2 disky krive
3. prezut som dal aj tak , ja hlava sprosta hlavne ze ked sa pojdu vyrovnavat sa zas budu vyzuvat takze to je 6eur vyhodenych zas von oknom
4. a cely den si pripadam ako za uplneho kretena

2. prezutie na letne alu, z toho 2 disky krive

3. prezut som dal aj tak , ja hlava sprosta hlavne ze ked sa pojdu vyrovnavat sa zas budu vyzuvat takze to je 6eur vyhodenych zas von oknom

4. a cely den si pripadam ako za uplneho kretena

- Jindrich
- Nováček
Potvrzuji stejný zážitek z nedělního dopoledne. Tolik šílenců, kteří se chtěli zabít bych na jedné ruce nespočítal. Nemluvě o naprosté ignoranci omezení rychlosti, průjezdu obcí, dvojitou plnou čáru a že jedou v protisměru auta, to nevadí, uděláme myšku.
Ford Focus 1 combi 2002, TDDi 66kw, základní červená Colorado

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=10821

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=10821
- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Me taky vadi, ze je tady je 3x vic prispevku nez ve vlakne: "co vas v posledni dobe potesilo". Jen nevim kde je chyba
Asi se fat blizi ten konec sveta 

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja k*k*t som stratil nadstavec na bezpecnostne sroby

- Marťas
- Test driver
Uprimnou soustrast
...presne tohle se mi stalo, kdyz jsem mel prezouvat. Jeste, ze mel zirafak nahradni

...presne tohle se mi stalo, kdyz jsem mel prezouvat. Jeste, ze mel zirafak nahradni

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To pak nejsou moc bezpecnostni 

- Thom
- Pokročilý
Mě včera naštvalo, že mi umřel disk v komplu. Ale co je horší, tak ten novější, na kterej jsem dal důležitější věci, protože jsem si říkal, že je přece nebudu dávat na ten 2 roky starej. A on umře ten novej.

Je: Ford S-Max 2.5 Hybrid, 140 kW, 2022, Červená Lucid
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi jednou povedlo ztratit nástavec na bezpečáky(McGard). V K&K v Šenově mi to bez problémů sundali. Od té doby nepoužívám bezpečáky. Se sadou stahováků je to sundané za 5 minut 

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Este k tej rope a roznym regulaciam jedna citacia od Gandhiho:
“Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed”. Mahatma Gandhi
/volny preklad: zem poskytuje dostatok na uspokojenie potrieb cloveka, ale nie na uspokojenie jeho nenasytnosti/
“Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed”. Mahatma Gandhi
/volny preklad: zem poskytuje dostatok na uspokojenie potrieb cloveka, ale nie na uspokojenie jeho nenasytnosti/
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Moja statistika na fore:
Nejvíce aktivní téma: co vas v posledni dobe vytocilo
[ 69 příspěvků / 8.57% z vašich příspěvků ]
Nejvíce aktivní téma: co vas v posledni dobe vytocilo
[ 69 příspěvků / 8.57% z vašich příspěvků ]
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(