Tím si chtěl asi říct, že to chytil(nechal si dát gól, i když to vlastně chytilBlackhawk píše:enjoy, hral si niekedy futbal (a teraz nemyslim s kamaratmi na luke za cinziakom)?
Protože i ten elitní brankář je takový křupan, že ani v přátelském zápase nepřizná, že to byl gól a radši bude u rozhodčího somrovat... je to banda simulantů, říkám to pořád.enjoy píše:Může mi někdo vysvětlit, proč elitní brankář chytá balóny za brankovou čarou a ne před ní?![]()
To je henten slovenskej raper podle toho řetězu že jo .Jak se jmenuje Pič.s nebo tak nějak,jak pígluje tu Rolincovoustano. píše:Po hodine pozorneho sledovania zrazu uvidite borca v pozadi![]()
Ted do me taky nekdo hucel, jak by byla Fobie lepsi koupe, jak Focus a asi 10km potom jsem jednu startoval kabelama a lepil mi mu hadice tejpkouhunger píše:Tak jsme vcera jeli s vozejkem lodí a rakví na dovolenou a před Benešovem najednou zácpa do kopce jako prase, tak si tak normalne jedeme a nejednou jedna škodovka druha, třetí, ctvrta, pata škodovka ve skarpe s otevřenou kapotou a vařili, jednalo se i feliny fabky i oktávky, přijeli jsme na misto určení a kamarád mi začal vykládat o tom jaký jsou ty Fordy šmejdy a jak je ten koncern skvělej
Teď to spíš vypadá že někomu pígluje liťákfofok píše:To je henten slovenskej raper podle toho řetězu že jo .Jak se jmenuje Pič.s nebo tak nějak,jak pígluje tu Rolincovou
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 6 hostů