foki píše:Ing. Vaic píše:Také jsem se divil. Vůbec bych o tom nevěděl, kdyby se neozvali podvedení klienti, že koupili auto se stočeným tachometrem. Jelikož Agáta Vaicová byla pro ně nekontaktní, případně je poslala do ..., vyhledali si kontakt na mojí manželku Mgr. Marii Vaic. Ta mě o všem informovala. Následně oslovila německé autobazary, které jí poslaly nákupní faktury a zjistila, že pan Straka s Agátou Vaicovou nakupují auta na AUTO VAIC - FRANZESE. Já byl natolik blbý, že jsem nechápal, proč by to dělali, když pan Straka má svojí firmu WYFUTURE, ale když jsem se dozvěděl o neodvedeném DPH, už tomu rozumím
tak pan vaic uz se oklepal a jede dal ......
AUTO REMARKETING VAIC, s.r.o.
Sdělení: Najdete nás v areálu Moravská Typografie na Heršpické 800/6 u Bauhausu.
E-mail: info@autovaic.cz
Telefon 1: +420773684777
Telefon 2: 773684777
Ulice: Heršpická 800/6
Město: Brno
připravují se
On není v likvidaci ale ta eseročka je v likvidaci.foki píše:nejsem si jisty jestli muze clovek ktery je v likvidaci dale podnikat
tak proto to ma na svoji manzelku .
tady nekdo slovickaří , dobre tak clovek ktery je jednatelem v sro ktere je v likvidaci , nevim jestli muze podnikat ve stejnem oboru dále , tak proto to asi je na manzelku . pochybuju ze by si kazdy jel na svem pisečku .fordis píše:On není v likvidaci ale ta eseročka je v likvidaci.foki píše:nejsem si jisty jestli muze clovek ktery je v likvidaci dale podnikat
tak proto to ma na svoji manzelku .
Firma jeho manželky je něco jiného. Mám od ní Mondeo už 2,5 roku tak proto to vím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host