Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
- Burcak
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Travel Pilot
Zdar, chtěl bych se zeptat, zda už někdo vyzkoušel navigaci s českou mapou? Já jsem teď byl v Německu a měl jsem CD s mapou Německa, tak jsem to hned vyzkoušel. Fungovalo to skvěle a přesně až na to, že to mluvilo v Němčině. Proto bych chtěl vědět jak to mluví u nás v ČR s CD s mapou ČR.
- ferdys
- Nováček
Re: Travel Pilot
Zdar, no problem - pokud funguje, tal bez problemu - jazyk "Mařeny" si můžeš přestavit na angličtinu v setupu přístroje. BTW poslal jsem ti ten manuál.Burcak píše:Zdar, chtěl bych se zeptat, zda už někdo vyzkoušel navigaci s českou mapou? Já jsem teď byl v Německu a měl jsem CD s mapou Německa, tak jsem to hned vyzkoušel. Fungovalo to skvěle a přesně až na to, že to mluvilo v Němčině. Proto bych chtěl vědět jak to mluví u nás v ČR s CD s mapou ČR.
Ford Focus C-MAX 100kW, 2,0 TDCI 2006
- Burcak
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- ferdys
- Nováček
Mapy se dají najít např. přes DirectConnect, problém je trochu s vysmahnutím. Jelikož Teleatlas mapy jsou chráněný SafeDiscem neumí je vypálit každá vypalovačka, musí se pálit v RAW - DAO módu buď ClonemCD nebo Alcohol 120%.Burcak píše:Tak ti díky, ještě bych se chtěl zeptat kde se dá sehnat cd s mapou ČR do Travel pilotu, dá se to zkopírovat, nebo musí být originál? čus
f
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Takže manuál k Travelpilotu umístěn.pelen píše:Posli to Tadovi, ten to muze umistit na www stranky:ferdys píše:Nazdar, mám manuál k TravelPilotu v angličtině od Bonase, pokud chceš dej vědět a pošlu ti ho na mail ( necelý 3 MB ). Jinak v setupu přístroje si můžeš nastavit angličtinu ( čeština v orig. přístroji není ).Burcak píše:Zdar všichni focusáci. Rovněž bych potřeboval manuál k Ford Travel pilot 170, protože menu je v němčině a žádný manuál k tomu jsem nedostal. Poraďte kde se dá splašit Travel Pilot DX Česko + Polsko. Jinak je to super auto. Nemáte nějaké odkazy, kde se dá stáhnout manuál v češtině na F - Focuse?
http://www.focus.kvalitne.cz
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem na netu tohle: Blaupunkt Czech Republic 2007 Travelpilot DX, něco tam píšou že potom se to musí pálit v clone cd, ale to asi znáte, takže kdyby se to někomu hodilo.
Kód: Vybrat vše
http://www.nahraj.cz/down/42150600/MAPA_CZ-PL_2006-7.rar.html
- Ceasaar
Navigace
Ahoj, prosím tě mohl by jsi mi taky zaslat ten manual k té navigaci v anglictině? Mam taky jen nemecky navod, dekuju moc. Milan.drizhal@seznam.cz [/b]
- ferdys
- Nováček
Re: Navigace
Nazdar, ten manual mas na http://www.focus.kvalitne.cz v sekci download. Kdyz ti to nepujde stahnout tak napis.Ceasaar píše:Ahoj, prosím tě mohl by jsi mi taky zaslat ten manual k té navigaci v anglictině? Mam taky jen nemecky navod, dekuju moc. Milan.drizhal@seznam.cz [/b]
- cloudyman
- Nováček
Tak jsem teď projížděl annonci a našel tenhle inzerát, co si o tom myslíte?
Navigační mapy Teleatlas 2006-2007, nové vydání ČR, Polsko, Germany, Itále, Portugalsko, Španělsko, Řecko, Benelux, Belgie, Nizozemí, silnice západní Evropy, Alpy. Do navigací Škoda, Ford DX, Blaupunkt, cena 150 Kč.
Email: novak.alex@email.cz
Já navigaci mám, ale bez CD. Zřejmě to ten hošan má vypálený, protože nová stojí 4.700 Kč. Zajímalo by mě, jestli, když je to vysmahnutý, tak jestli to funguje?
Navigační mapy Teleatlas 2006-2007, nové vydání ČR, Polsko, Germany, Itále, Portugalsko, Španělsko, Řecko, Benelux, Belgie, Nizozemí, silnice západní Evropy, Alpy. Do navigací Škoda, Ford DX, Blaupunkt, cena 150 Kč.
Já navigaci mám, ale bez CD. Zřejmě to ten hošan má vypálený, protože nová stojí 4.700 Kč. Zajímalo by mě, jestli, když je to vysmahnutý, tak jestli to funguje?
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
Vysmahnute to je na 99%, to 1% nechavam tomu, ze je to rozmarny rentier. A fungovat to bude, je-li to na dobrem mediu palene dobrou vypalovackou. Treba moje DVDRW to pouzitelne vypalit neumi, moje stara CDRW jo.cloudyman píše:Tak jsem teď projížděl annonci a našel tenhle inzerát, co si o tom myslíte?
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- Sswood
- Nováček
Ja jsem si kupoval todle PDA http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38174 + 1GB kartu a vyslo me to celkem na 10.000. Mapy jsem si sehnal jinou cestouromanm píše:ty to máš?na kolik to vyjde tahle sestava?hide píše:Kup si PDA s GPS. Je to lepsi, ma to barevnej display a mapy se daji taky celkem LEVNEkoupit.

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: