Co sa tyka dieslu tak to sa mi neoplati vobec...
Combi mají vzadu kotouče na 100%Capi-Rossi píše:Este jedna otazocka ... ta 1,6-ka 100 PS hatchback ma vzadu kotucove brzdy?Lebo som sa docital, ze nie ... kua, uz sa musim ist nato auto pozriet...
Presne tak.Fo2 je inac sprevodovany a zopar kil pribral,takze preto ta vyssia spotreba a myslim,ze aj nizsia pruznost a akceleracia.Celkom slusne to vsak dokaze kopenzovat motor 1,6 Ti-VCT 115 k.Hipo píše:Co se týče spotřeby motoru 1.6 74kW u FoFo I versus II. Kamarád co od něj mám Focuse koupil pro velký uspěch FoFo II taky s 1.6 74kW. A je z toho trochu zklamán. Mimo většího hluku (to je ovšem dost subjektivní) prý motor při dané rychlosti a rychl. stupni točí vyšší otáčky (něco mezi 500-1000 ot/min.) nevím přesně o kolik říkal a tudíž i víc papá. No předtím prý s FoFo I. jezdil 6.5 -7.5., teď prý 8.1. (město 30%). Ostatní u FoFo II. prý už jen samá pozitiva a soc. jistoty. Hlavně ta cena.
cau,Capi-Rossi píše:to Ahmed: ESP by som tiez mal rad v aute, lenze v tej akcnej ponuke Collection X sa zan neda priplatit, ESP je iba v serii v Ghia X, ale ta sa dodava iba s tym vvti motorom a 600 000 Sk je uz na mna vela ... mozno ak by dali zlavu, ale o tom pochybujem, ze pri akcnom modeli daju zlavu...![]()
Co sa tyka dieslu tak to sa mi neoplati vobec...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti