A ked bude prcek, tak idealne bude kupit nove mondeo (mozno aj v kombiku

omiku, predpokladám že nemáš rodinku, hlboký kočík do HB? možno neskušal som ale do combi je to bez násilnostiomik píše:kym nie je prcek, tak jedine HB. Do FF2 HB 3 ludia S komplet lezeckou vybavou na tyzden v horach, cesta do alp a totalna pohoda. 4 clovek by sa pravda uz musel trosku viacej tlacit. Ale toto vsetko by vyriesila rakva na streche... takze ak sa kupuje kombi kvoli tomu, ze idem dva krat do roka na dovolenku, tak sa to podla mna neoplati. Velky nakup ked sa nezmesti do kufra, tak sa zmesti dnu dozadu, staci sklopit sedacky. Ale taketo nakupy nerobim.
A ked bude prcek, tak idealne bude kupit nove mondeo (mozno aj v kombiku), pripadne bmw3 touring, alebo nejake pekne subarko legacy v kombiku... Dovod? FF v kombiku sa mi proste nepaci ani 1 ani 2 generacia...
Pokud jde o starsi auto, tak vzdycky zalezi na stari, stavu, vybave a ujetych km a na tom jak moc te prodejce chce ozebracit. Neda se rict, ze by ten a ten mohl byt drazsi jenom proto, ze to je hatch. Musel bys mit dve uplne stejne auta, coz nejdepoldi píše:Pokuď můžu i já s trochou do mlýna? Vlastnil jsem FF-I HB a teď mám FF-II HB a občas stojí obě auto u sebe. Takže podle mého názoru je FF-II o něco málo líbivější a větší než FF-I. Ale jinak je rozhodnutí mít HB nebo kombi spíš rozhodnutí praktické a učelové. U mě to bylo záležitost srdcová. Zháněl jsem FF-II HB s určitým motorem a barvou a čekal jsem na něj skoro tři měsíce, mezi tím mě bylo nabídnuto několik kombíků s tím co jsem chtěl a vždy byly o něco lacinějsí. Přitom prodejci tvrdí, že jsou kombíky dražší. A nakonec stojí HB o desítky tisíc víc. Ono to upravdu bude tím, že HB je míň.
U II ma myslim sedan vetsi kufr nez kombi, ale k cemu to je, kdyz je nepouzitelny? To ze je vetsi poznas jenom tak, ze tam nalijes vodu nebo neskladas presne delane zavazadla. Do sedanu nedas poradne ani televizizewl píše:pro honolulua jsem pridal i sedana:
objem zavazadloveho prostoru FF1 v litrech:
HB: 350/1205
sedan: 490/xxx
combi: 520/1580
je to pri 5 mist/2 mista, pri 2 mistech nalozeno po strechu. Velice me prekvapil sedan, ktery ma kufr temer jako combi
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti