Rady na koupi bíle techniky (myčky,pračky,varne desky atd)
- Hallogen
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No..já vzal od kamaráda ,jen tak na zkoušku jeho vyřazenou myčku ,anžto manží myčku nechtěla, značky AEG - EKÖ Favorit , už ji máme deset let a ne a ne dosloužit..příště půjdu zase do týhle značky
Focus 2020 1,0 ecoboost 92KWk bílý
Focus 2011 1.6 TDCi 66@83KW, samozřejmě bílý
Focus 2002 ,TDCi 85 KW,bílý combi,.. dolítáno[/color]
-
- Nováček
Re:
Já mám doma 3 roky vestavěnou myčku Siemens a naprostá spokojenost. Typ si z hlavy nepamatuju. Já se tehdy rozdodoval mezi Bosch, AEG nebo Siemens. Sám jsem se přiklonil k Siemens, protože dával záruku na "neúnik" vody a to AEG nedávalo. U AEG by jsi podle návodu musel pokaždé sám uzavřít přívod vody, což je podle mě pakárna.NEEO píše:kuci děkuji za pomoc-co se týče toho Siemense-má někdo špatnou zkušenost.Ale ono je to asi jedno CO?Stejně záleží kus od kusu.
- Mata
- Pokročilý
Re: Rada na koupi nové myčky na nádobí
I myčky na nádobí tu rozebíráte? Hmmm my máme asi 5 let AEG Favorit Sensorlogick, je tichá, spolehlivá...já jsem spokojená....je nějaká inteligentní, protože si sama zjistí jak je nádobí špinavý, má nějakou ochranu proti přetečení - prostě kam se na ní s inteligencí hrabu!
S oblibou říkám, že pračka, myčka a pekárna na chleba jsou moje nejlepší kámošky v domácnosti
Jen jeden problém, který tu byl zmíněn - chtělo by to někoho kdo to do tý myčky bude dávat a zase uklízet -na uklízení jsem už vycvičila kluky....ale to skládání dovnitř....manžel přišel s nápadem, že koupíme ještě jednu myčku a vždycky se bude brát nádobí z tý co je umytý a špína se bude dávat do druhý a tak dokola a vlastně budeme moct zrušit skříňky v kuchyni na talíře a nádobí všeobecně....

S oblibou říkám, že pračka, myčka a pekárna na chleba jsou moje nejlepší kámošky v domácnosti

Jen jeden problém, který tu byl zmíněn - chtělo by to někoho kdo to do tý myčky bude dávat a zase uklízet -na uklízení jsem už vycvičila kluky....ale to skládání dovnitř....manžel přišel s nápadem, že koupíme ještě jednu myčku a vždycky se bude brát nádobí z tý co je umytý a špína se bude dávat do druhý a tak dokola a vlastně budeme moct zrušit skříňky v kuchyni na talíře a nádobí všeobecně....

- Chobby
- Junior
No nevím, jestli pak budou stačit jen dvě
No já si "otroka" teprve vychovávám, takže babu mám zatím já (někdy ju předám ženě, když se zadaří
)

No já si "otroka" teprve vychovávám, takže babu mám zatím já (někdy ju předám ženě, když se zadaří

- Obake
- Zkušený
My máme doma spotřebiče AEG a ještě nikdy nezklamaly, jen jednou jsem měnil těsnění u lednice, ale jen proto, že ho někdo umyl neředěným savem
jinak pračka 12, myčka 10 a lednice 9 let

- madbugie
- Zkušený
my mame gorenie 60 cm a max spokojnost...
akurat nepouzivame tabletky typu All in One ale pekne separe soľ, leštidlo a prašok od calgonitu... lebo svekrusa pouziva tabletky a nie vzdy je vysledok optimalny sem tam sa stane ze tabletka zle vypadne z davkovaca alebo niekam zapadne a nerozpusti sa cela a potom tie riady vyzeraju...
dobra rada je po ukonceni programu mycku pekne pootvorit, pokial su riady horuce aby sa z nich rychlejsie odparila vlhkost a je to zachvylku suche...
uz chyba len nejaky autorobot ktory to ta nalozi a potom ulozi do skriniek...

akurat nepouzivame tabletky typu All in One ale pekne separe soľ, leštidlo a prašok od calgonitu... lebo svekrusa pouziva tabletky a nie vzdy je vysledok optimalny sem tam sa stane ze tabletka zle vypadne z davkovaca alebo niekam zapadne a nerozpusti sa cela a potom tie riady vyzeraju...
dobra rada je po ukonceni programu mycku pekne pootvorit, pokial su riady horuce aby sa z nich rychlejsie odparila vlhkost a je to zachvylku suche...
uz chyba len nejaky autorobot ktory to ta nalozi a potom ulozi do skriniek...

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- NEEO
- Test driver
jsem konečně koupil tu myčku.vyhrála to AEG-intensivAA-a je to super.parádně fachčí-potvůrka. 

-
- Test driver
Přišly ti peníze na "RZ s nickem", co? 

- NEEO
- Test driver
hihihi-chápavej.Radek 1.8 16V píše:Přišly ti peníze na "RZ s nickem", co?

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak hold budeme mít RZ dočista do čista

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Hallogen
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dobrýýýýýýýýýýýýý taky mě to napadlo...jen ukecat manží......Mata píše:I myčky na nádobí tu rozebíráte? Hmmm my máme asi 5 let AEG Favorit..........manžel přišel s nápadem, že koupíme ještě jednu myčku a vždycky se bude brát nádobí z tý co je umytý a špína se bude dávat do druhý a tak dokola a vlastně budeme moct zrušit skříňky v kuchyni na talíře a nádobí všeobecně....

Focus 2020 1,0 ecoboost 92KWk bílý
- panther7
- Test driver
Já si zadal do strýčka Googlu testy a vše kolem myček-neb jsem byl zplnomocněn a koukám co mě na 3 stránce nevyjede, odkaz sem. Tak aspoň vím, že už nebudu nic hledat v googlu, ale půjdu nejprve sem. co se koukám, tak zatím vyhrává Bosch. Tak sem zvědav, ale četl sem někde, že to musí mít vlastní jistič a ele. obvod jo. Já myslel, že to napojím na vodu na odpad a dám do zásuvky a jedem. Co vy jak to máte+další zkušenosti co tu ještě nebyly.

-
- Test driver
Samostatný jistič (myslím, že 16A) by měla mít správně i pračka, jinak hrozí, že to může vyhořet. A jak to máme my? Žádnej samostatnej jistič nemáme
.

- panther7
- Test driver
Tak to si mě uklidnilRadek 1.8 16V píše:Samostatný jistič (myslím, že 16A) by měla mít správně i pračka, jinak hrozí, že to může vyhořet. A jak to máme my? Žádnej samostatnej jistič nemáme.

- Obake
- Zkušený
Taky nemáme samostatný jistič, v techhle starách činžácích je to téměř neproveditelné
vzhledem k tomu že na stoupačce je 20A jistič, je zbytečné to ještě zajišťovat 16-kou doma. A i když jsem se o to pokusil, je jistič na chodbě rychlejší, než ty naše domácí
Tak si jen musíme pamatovat že pračka s myčkou nesmí pracovat současně