Nemuzes brat ohledy na tohle forum, tady se resi problemy, tezko ti tu prijde 1000 lidi rict, ze nemeli s autem nikdy zadny problem.

Kamarat teraz kupil Alfu ´99 1,9JTD. No ta to cista hrkalka. Konecna. Startovat mu nechce na prvy krat a vonku 25°C. Zhavice ide menit debility dristy. Jasne je to talianske auto... No ale co sa tyka FoFa tak som pocul aj take diesly ze klobuk dole ale aj horsie. Benzinak sa da pekne turovat
 Kamarat teraz kupil Alfu ´99 1,9JTD. No ta to cista hrkalka. Konecna. Startovat mu nechce na prvy krat a vonku 25°C. Zhavice ide menit debility dristy. Jasne je to talianske auto... No ale co sa tyka FoFa tak som pocul aj take diesly ze klobuk dole ale aj horsie. Benzinak sa da pekne turovat   ma krasny zvuk. Lahky. Mam 1,8cku a ta taha jak salena
  ma krasny zvuk. Lahky. Mam 1,8cku a ta taha jak salena  jasne ked sedim sam
 jasne ked sedim sam   

ale nie... taha. Ja som s nou spokojny. A spotreba? 8-9 kedy ako. Ale co sa tyka servisu tak naftak drahsie servisovany. Komplikovanejsi motor a ulozenie ked chces nieco vymenit. Ale kazde ma svoje + a - ako uz bolo spominane. Ako som vravel. Ked diesel tak novy z predajne. Ale zatial moj FoFo krasne ide
 ale nie... taha. Ja som s nou spokojny. A spotreba? 8-9 kedy ako. Ale co sa tyka servisu tak naftak drahsie servisovany. Komplikovanejsi motor a ulozenie ked chces nieco vymenit. Ale kazde ma svoje + a - ako uz bolo spominane. Ako som vravel. Ked diesel tak novy z predajne. Ale zatial moj FoFo krasne ide  octavky obehujem
 octavky obehujem   hehehehehe
 hehehehehe

Ta Octavia WRC 2km prejde
 Ta Octavia WRC 2km prejde   

to uz jak HUMMER
  to uz jak HUMMER   

Dynamika neskutocna , podradzovanie pri predbiehani prakticky nepoznam - slapnem a idem .  A pri troska agesivnejsej jazde spotreba 7,5   an 2 litry benzine som mal bezne 14-15  a stale to auto ani neslo  tak ako TDCI  . Je sice pravda ze TDCI je omnoho komplikovanejsi motor ako benzin teda je tam aj vetsie riziko ze nieco odide  ale  zijem iba raz a ten  pocit pri jazde a zrychlovani my zato stoji
  Dynamika neskutocna , podradzovanie pri predbiehani prakticky nepoznam - slapnem a idem .  A pri troska agesivnejsej jazde spotreba 7,5   an 2 litry benzine som mal bezne 14-15  a stale to auto ani neslo  tak ako TDCI  . Je sice pravda ze TDCI je omnoho komplikovanejsi motor ako benzin teda je tam aj vetsie riziko ze nieco odide  ale  zijem iba raz a ten  pocit pri jazde a zrychlovani my zato stoji   320/340 NM  treba proste zazit
  320/340 NM  treba proste zazit  

a spotreba 8-9 nie je taka hrozna...
 a spotreba 8-9 nie je taka hrozna...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host