Panebože, byl jsem 5x v USA, 3x v Africe, nesčetněkrát v Číně, Indii, sjezdil jsem celou Evropu, jasně, že bych radši bydlel na Floridě, než v Bělorusku. Neobhajuju bývalý sovětský svaz jako takový, nejsem rád, že to tu několik desítek let kurvili komanči v područí SSSR. Ale to neznamená, že budu slepě obdivovat západ, jen proto, že na Floridě je lepší život. A že nevidím, jakou politiku razí USA, jak se snaží rozjebat EU, aby euro nebylo tak silné, jak rozvrací státy, který může pak zaplavit svými firmami na obnovu země a uzavřít si exkluzivní kontakty na dodávky ropy. Jestli tohle nevidíš, nemá smysl něco probírat, každý na to má svůj názor.
Tím, že Putin chce chránit svý občany, je fašista? Aha

. A ohledně tý sevastopolský základny, než napíšeš nějaký blud, že tam jsou ruští vojáci, si přečti třeba toto:
http://www.natoaktual.cz/budoucnost-sev ... nalyzy_m02
Pak zjistíš, že vzhledem k tomu, že jí rusko mělo v pronájmu až do roku 2042, tak se tam jeho vojáci asi logicky můžou pohybovat.
Ale pro mě za mě věř si čemu chceš, já tě přesvědčovat nebudu, jen prosímtě vynech invektivy, že tu má někdo v hlavě nasráno, buť tak laskav.