co vas v posledni dobe vytocilo
- FUGAS
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Kóťa: Souhlas. Právě proto jak jsem psal nedělám nasraná gesta, ani na něj přes okénko neštěkám. Prostě mu pokynu, že jsem jsem mu uvolnil cestu a usmívám se na něj. Tak ho totiž ještě víc namíchnu a o to mi jde 

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak rovnaky pristup sa snazim dodrziavat aj ja, vacsinou to perfektne zabera
ale minule som nezvladol situaciu, adrenalin mi prerastol cez mozog...
chlapik ma nechcel pustit pri zipsovom zaradovani sa, dokonca bola aj znacka ale nedal mi sancu, tak som sa tlacil a tlacil a on len trubil a darilo sa mu udrziavat odstup od auta pred asi 10cm, tak som sa uplne nasral a chcel som mu ukazat prstami zips a zaroven palcom naspat akoze tam bola znacka, zaroven som aj krical, no nakoniec z toho vzniklo nezrozumitelne splietanie rukami a do toho neurcite "ty ko*oooooooot"... no proste trapas...

ale minule som nezvladol situaciu, adrenalin mi prerastol cez mozog...

- LamB_17
- Pokročilý
prave koukam na stranky internetoveho prodejce elektroniky a vidim ze maji v akci 16 GB flash, kterou jsem si u nich koupil pred 2 mesicama, ja ji koupil za 790, ted je v akci za 830
at zijou slevy 90% a super akcni vyprodeje 

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
bud rad - proste si chytil este lepsiu akciu
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- SilverGhost
- Junior
No podle mně je to naprosto stejně agresivní jednání jako případné "štěkání" apod.FUGAS píše:Kóťa: Souhlas. Právě proto jak jsem psal nedělám nasraná gesta, ani na něj přes okénko neštěkám. Prostě mu pokynu, že jsem jsem mu uvolnil cestu a usmívám se na něj. Tak ho totiž ještě víc namíchnu a o to mi jde

Ve skutečnosti jsi úplně nad věcí nebyl

Ideál, který by situaci na silnicích určitě hodně posunul, podle mně zní:
"Nedělej ostatním to, co bys nerad, aby dělali oni tobě".
Škoda, že sporadická přítomnost dopraváků na cestách se omezuje téměř jen na zdokumentované změření překročení rychlosti. Způsob jízdy (agresivitu) neumějí nebo asi nechtějí řešit

- tomason
- Test driver
Spousta lidí mě sere na silnicích,ale že bych dělal ostatním co oni mě na to nemám žaludek,pak se totiž řadíte na stejnou pochybnou úroveň myšlení jako oni sami,takže Ghost palec
To ničemu nepomůže i když některé individua by si hrubou záplatu určitě zasloužilil...

To ničemu nepomůže i když některé individua by si hrubou záplatu určitě zasloužilil...
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- postak
- Test driver
Každopádně souhlas. Vůbec nijak se neprojevovat, protože projev blbosti nebo nadřazenosti je úplně stejný. Je to 50 na 50.
Takže pokud jedu v levém pruhu 130km, předjíždím a někdo mi přiletí za prdel a není nikde místo, kam bych se zařadil, tak na to šlápnu a přidám třeba na 150 a okamžitě jedu doprava pokud to jde. Noha jde ale z plynu ještě před mezerou do které jedu, abych nemusel brzdit (spotřeba) nechám auto rolovat a pokračuju vesele dál.
Za debilem se sice ohlédnu, ale nemá cenu cokoliv předvádět, protože nikdy nevíš, kdy se na tebe usměje třeba hlavěň devítky. I to se už stalo
Takže pokud jedu v levém pruhu 130km, předjíždím a někdo mi přiletí za prdel a není nikde místo, kam bych se zařadil, tak na to šlápnu a přidám třeba na 150 a okamžitě jedu doprava pokud to jde. Noha jde ale z plynu ještě před mezerou do které jedu, abych nemusel brzdit (spotřeba) nechám auto rolovat a pokračuju vesele dál.
Za debilem se sice ohlédnu, ale nemá cenu cokoliv předvádět, protože nikdy nevíš, kdy se na tebe usměje třeba hlavěň devítky. I to se už stalo

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Konecne som sa dostal mechanikovy aby pozrel preco mi trasie autom,podozrenie som mal na poloos a ulozenie tlmica.Nakoniec sa zistilo ze pani pneumatika si spravila bubon.
Normalne som nechapal,zosilena pneu co spravila...nova 120€

Normalne som nechapal,zosilena pneu co spravila...nova 120€

- Miguelicek
- Test driver
Dnešní oprava mostu ve Stodůlkách
Po celovíkendovém mytí,leštění a voskování auta si vyjedu do Prahy do školy, ale musím projet pod mostem, ze kterého teče skoro proudem kalná voda...takže celé auto úplně zas*até a celá práce k ničemu
No nic, aspoň mám možnost vyzkoušet účinky Quick detaileru a zítra zjednám na autě nápravu

No nic, aspoň mám možnost vyzkoušet účinky Quick detaileru a zítra zjednám na autě nápravu

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Dnes cestou ba - ra mi v tisovci za jazdy nejaky zmetok zrejme hodil skalu do okna spolujazdca, rana ako svina, okno vydrzalo, ale su na nom dost hlboke ryhy... Strielat...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já měl lepší variantu ve formě sněhových koulí,ale taky jsem se leknul....Seřezat jim prdele smradum!
-
- .
Doslovne??georgi píše:Dnes cestou ba - ra mi v tisovci za jazdy nejaky zmetok zrejme hodil skalu do okna spolujazdca, rana ako svina, okno vydrzalo, ale su na nom dost hlboke ryhy... Strielat...

Zasrani cakaju pri ceste a hadzu kamene!Mne sa to iste stalo na ceste zo Serede do Hlohovca za Surovcami

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
- Miguelicek
- Test driver
Mně se stalo něco podobného, cílem spolujezdcovi dveře a zbraní zřejmě kus omítky

- mickielli15
- Pokročilý
fakt seřezat, když je doma nenaučili mít aspoň základ zodpovědnosti. Neřeknu, když jsme třeba dělali v deseti letech ty srandy s peněženkou na provázku a seděli při tom na stromě
, ale teď vážně - jsou to smradi, co by zasloužili fakt pár facek. Házet na okno jedoucím autům cokoliv může jenom nevychovanec nebo úplnej idiot.

Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- spoofan
- Zkušený
naborene 6 tydnu stare auto, skoda min 1500e. Auto bylo odparkovane podel silnice a dostalo rano od chodniku! 

Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V