co vas v posledni dobe vytocilo
- Hal9000
- Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Pak se lidi diví že existují extremisti. Sice s nimi nesympatizuji ani nezastávám nějaké rasistické názory, ale nedivím se, že když se objevují takové případy tak se najde dost hloupích lidí co v pravicových extremistech vidí správné řešení.
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
- postak
- Test driver

Hele Marťas, zrovna jsem to tady chtěl hodit. Přesně to mě napadlo taky, jak by to mohlo dopadnout, kdyby ji pbjun srazil.
Jinak jsem se vážně včera pobavil, že prej "vaječina"

Jinak jsem se vážně včera pobavil, že prej "vaječina"
- jakub.sampon
- Pokročilý

bud rád že si to dítě nesejmul,i kdy žsi za to nemohl ....pbjun píše:No dopadlo to dobre no... je to jenom auto, cajti rikali ze kdybych ju prejel tak je automaticky zahajeno trestni stihani... Jinak vypadalo to viz foto
Jinak je to proste ten kus betonu co oddeluje cestu a parkoviste nona fotce je i videt krizek kde byla a kudma sem ji mijel - misto oznacene svedky co je vyslichali cajti...
přečti si tohle
http://www.novinky.cz/krimi/232671-ridi ... covat.html
je mi z toho zle

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
-
Devilstorm
- .

jakub.sampon: Stačí se podívat na předchozí stránku na příspěvek od Marťase...

- jakub.sampon
- Pokročilý

já vím já to četl,ale chtěl sem napsat vlastní názor 

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- miki21
- Test driver

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Hal9000
- Test driver

Taky jsem na to koukal. Hold se všichni musíme stát politiky a nafasovat nový služebáky.
- VH123
- Zkušený

Dneska ráno jeden nervní dědek ve Škodě Rumcajs. Vezl jsem přítelkyni do práce, asi by byl nejlepší náčrtek, ale v Ústí dole u Labe je takové zapeklité místo kde je pravidelně kolona z nábřeží a do ní je potřeba se z opačného konce nábřeží připojit. Takové složitější téčko. Je tam tak 100 metrů možnost se z prostředního pruhu nasoukat do pravého a vcelku to až na pár "vychcanů" funguje. Pravidlo zipu se tady uplatnit nedá, pruhů je pořád stejný počet, ale odbočovací vpravo je z nich pouze jeden. Dneska jsem byl předvytočen týpkem v Hnůjdaji (už jen řídit ten nošovický zázrak je trest sám o sobě) který dělal vše proto aby před něj osobně se nikdo nezařadil. A korunu tomu dal ten dáreček za mnou který začal troubit jak na lesy, rozhazovat rukama jak větrnej mlýn a ukazovat oběma rukama že jsem jednička. Asi jsem podle jeho představ měl vystoupit, auto vyfouknout jak Ládínek Smolík a složit do aktovky abych nepřekážel. Dloouho se mi to nestalo, ale vystartoval jsem z auta jak čertík z krabičky a šel panáčkovi říct od plic něco jadrného s fekáliemi a genitáliemi. Dovřel okno a radši dělal že tam není. Najednou jsem mu asi v koloně nepřekážel.
Pokládám se za docela vyrovnanýho a většinou slušnýho jedince, ale čas od času překvapím sám sebe.
Pokládám se za docela vyrovnanýho a většinou slušnýho jedince, ale čas od času překvapím sám sebe.
Vojta
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ja mel na dnesni dopoledne naplanovany nejaky cesty po ouradech naseho okresniho velkomesta (uz z tohodle faktu se tejden budim v noci hruzou), s tim spojenych nekolik cest prez cely city. Prisaham bohu, ze uz nikdy nereknu jediny krivy slovo proti prazakum, ti jsou schopny se na zelenou rozject a po meste se plouzit alespon povolenou 50kou, narozdil od mistnich vidlaku. Experty co najedou do krizovatky a cumi raci ani nezminuju, dneska musely bejt zly erupce na slunci nebo nevim 
- VH123
- Zkušený

Zdwora: To máš pravdu, těžký skvrny. Jen dneska kromě toho ranního incidentu blbeček v TDI co chtěl závodit zatímco já se chtěl jen někam zařadit, další dáreček co to bez blinkru před pumpou zamáz, další doveda co bliká že jede z kruháče a pokračuje po něm...ale to je folklór, to už obvykle ani nevnímám.
A včera zase opačnej extrém. Normálně jsem jel dvakrát přes celou Prahu a prakticky na všech semaforech se všichni přede mnou plynule rozjeli hned jak padla zelená. Na spojce žádná myška, žádný vybržďování - ani jsem nemusel přepínat na režim řízení "jako Pražák".
A včera zase opačnej extrém. Normálně jsem jel dvakrát přes celou Prahu a prakticky na všech semaforech se všichni přede mnou plynule rozjeli hned jak padla zelená. Na spojce žádná myška, žádný vybržďování - ani jsem nemusel přepínat na režim řízení "jako Pražák".
Vojta
- petulak
- Test driver

Můžu potvrdit,--v Praze se v jízdn. pruzích cejtím bezpečněji než kdekoli jinde./ a to jedu s nákladákem/ Foukne to přede mě-neohrozí,nemusím brzdit, Oni se to už naučili, oproti jinejm.
Ono je základ se v připojovacím pruhu dobře zařadit a neohrozit.

Ono je základ se v připojovacím pruhu dobře zařadit a neohrozit.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- postak
- Test driver

U nás je to taky vidlákov. Za volantem sedí každej trouba, neříkám, že se nemá naučit jezdit. Ale všichni se tváří jako neohrožení střelci a skutek utek 
-
Brehowicz
- Test driver

to posťak no jen si vem jak se u nás rozjíždí na semaforech v třinci to tu je samý kuchař či co všichni tam něco míchají na šaltru a že je zelená už chvíli nikoho netrápí,teda akorát mě to sere bo to potom už nevyjde.
- Cogito
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Zdwora: no chlape, plně s tebou soucítím, je to adrenalin jak se patří tady jezdit...a to nepočítám stav silnic...
Já jak jel minule na tu sítnou do posilky, tak jsem nemohl najít nikde flek na parkování, tak to objíždim, nejdřív tam nějakej dědek přede mnou vjel do křižovatky a zustal stát, pak na mě začal couvat, jedu dál a nějakej exot vylít z místa kde parkoval, že jsem to tak tak stih zahamtnout, no a nakonec mi tam u kulturáku vlítnul autobus...zkrátka príma projížďka 
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter