Zdravím všechny zúčastněné, pročetl jsem všech 21 stránek a pokud nepřijde něco neočekávaného, tak bych se taky rád zúčastnil.
Jestli sám nebo s drahou 1/2 ještě nevím, ale nejraději i se stanem
Jak se bude má účast dále vyvíjet budu informovat.
Byl jsem na katastralnim uradu a ihned jsem nechal zvetsit zahradu!!!!
Ne, delam si pr*el!
Jasne je, ze cim vic, tim lepe!! Pokud by nestacila kryta terasa, ci posez venku-za sprizneneho pocasi-vezmem krumpace a nebo lopaty a rozsirime posezeni.
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
Horste pokud by teda nebylo kam parknout, tak já přijedu busem
Jestli tam někde odchytnu Fockiho, tak mi bude dělat otroka. Bude mi podnášet, podstrojovat, po mě odnášet a mě zásobovat. Na svou nápravu by mě pak mohl hodit domů.
Dany, s parkovistem nejsou problemy! I pokud by jsi prijel vlastnim "busem", zaparkujes tam i s nim!
Pokud by jsi nahodou mel tahac s navesem, ci neco podobneho, co tady presentovala Kaca ( Fofo s privesem ) i presto by se parkovaci misto naslo!!!
tak jsem koukal že budu asi mít ve stanu nájemníka (jinak místa je tam opravdu dosti).
Včera jsem kousek od místa konání jel.Fičel jsem to z Hranic a hladové oko zářilo do tmy, tak jsem sjel na tu benzínku v Jičíně, ale neměl jsem čas to obhlídnout.
DO SRAZU ZBÝVÁ 26 DNŮ
Ford Focus Combi 1.8 16V Ghia,Pacific green r.v.1999
Škoda Felicia Combi 1.3 Glxi
Takze opravdu zbyva jen par dnu do srazu, ale priroda se asi rozhodla s nama moc nespolupracovat!!!!
Uvidime, co nam rekne predpoved, ale zatim to tady vypada na prjizdku snehem!!!