co vas v posledni dobe vytocilo
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Si zabil
Ale vzasade mas pravdu 
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jezis chlapi... Tak to neberte ako stazovanie, ale ako hladanie priestoru pre dalsie zlepsenie. Ked budem ja reptat, ze ma boli chrbtica z vecneho sedenia pri PC, tak mi poviete, ze mam zahodit 9 rokov studia 8 rokov praxe a ist sa postavit k pasu do fabriky? Komu tym prospejem??
Som uzitocnejsi aj pre seba aj pre spolocnost presne tam, kde som a riesenie je uplne inde - napr. nakup lepsej stolicky alebo ze nebudem po praci sediet za forom, ale pojdem radsej prevetrat hlavu a natiahnut chrbat na bicykli.
Inak mi to pripada podobna schema, ako ked rodenemu 'Blavakoci' niekto povie, ze je v BA spinavy vzduch - miesto toho, aby to zobral ako priestor pre zlepsenie t.j. si uvedomil, ze to tak fakt je a hladal riesenie, posle cloveka aby sa vratil domov na dedinu
.
Inak mi to pripada podobna schema, ako ked rodenemu 'Blavakoci' niekto povie, ze je v BA spinavy vzduch - miesto toho, aby to zobral ako priestor pre zlepsenie t.j. si uvedomil, ze to tak fakt je a hladal riesenie, posle cloveka aby sa vratil domov na dedinu
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

-
markkepi
- .

Jezisi chlape.....Robis pisanie na stroji ci pc ako pises.Ja som vodic,zacina ti to??Zrazu po skonceni pracovnej doby(ovsem ked ju mas fixnu) ti niekto zapoti ze musis ist na stavbu murovat, tak ta to potesi??Doklapava ti to??Uz vies kde bola pointa??Kazdy mame svoju robotu!!Aj ja!A mam ju rad!!Existuje robota,ktora ma na starosti aj toto!Snad to uz nemusim vysvetlovat,alebo kazdy si chce sem hodit svoj poznatok??
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Mmmmmmm...... mne to osobne zvycajne celkom zapina - preto pisem (na Tvoju obranu), ze to netreba brat ako Tvoje ponosovanie, ale ako navrh na zlepsenie
. T.j. adresatmi su hlavne Postak a Miki, ktori Ti navrhuju, aby si bol rad, ze si rad (lebo si si to vybral) a ak sa Ti nepaci, dal vypoved a isiel k pasu...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
nehadejte se , kdybych si za kazde presluhovani dal jedno pivo tak jsem kazdy den na šráč .
chapu to , ze te to sere ale je to prace jako kazda jina ale kdyz budes potrebovat neco zaridit tak taky dostanes volno .
chapu to , ze te to sere ale je to prace jako kazda jina ale kdyz budes potrebovat neco zaridit tak taky dostanes volno .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
buceek07
- Test driver

No zajímave postřehy tu....všichni pojďme k pásu 
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- postak
- Test driver

Adresát postak se ale ozve, protože mi docvaklo o co markepimu šlo. Já jsem nepsal nic v tom stylu, že má být rád za to, že má takovou práci jakou má. Chápu, že ho to naštvalo, ale jediná nevýhoda je v tom, že pokud příjde můj šef za mnou a něco mi "přikáže" tak ho nemusím poslechnout a většinou mu navrhnu lepší řešení, protože moji práci nerozumí tak jako já. markkepi má možná smůlu v tom, že pro něj to znělo asi jako rozkaz. Nepsal jsem nic o stěžování, ale připraven musí být snad na vše při jeho povolání.
Uvedu to na příkladu. Jde spíš o to, že kdyby začala např. válka, tak by musel a nemohl by se vymlouvat na to, že je pátek. Já jen reagoval na kecy lidí všeobecně, že pokud si bude někdo na cokoliv stěžovat, tak ať se nejdřív zamyslí, proč a na co si vlastně stěžuje. Asi tak. Nemyslel jsem to nějak osobně ani zle.
Uvedu to na příkladu. Jde spíš o to, že kdyby začala např. válka, tak by musel a nemohl by se vymlouvat na to, že je pátek. Já jen reagoval na kecy lidí všeobecně, že pokud si bude někdo na cokoliv stěžovat, tak ať se nejdřív zamyslí, proč a na co si vlastně stěžuje. Asi tak. Nemyslel jsem to nějak osobně ani zle.
- miki21
- Test driver

Já tu šachtu a fabriku uvedl jen jako příklad-pro Ty co nepochopili.
Vpodstatě jde o to,že jaké si to uděláš,takové to máš.Nemá smysl si stěžovat na něco,co můžeš ovlivnit či změnit.
Dneska musím na noční...ale nestěžuji si-je druhá a pak dva dni volno
Na všem se dá najít něco pozitivního. 
Vpodstatě jde o to,že jaké si to uděláš,takové to máš.Nemá smysl si stěžovat na něco,co můžeš ovlivnit či změnit.
Dneska musím na noční...ale nestěžuji si-je druhá a pak dva dni volno
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
markkepi
- .

Prepac georgi ze som pouzil tvoju pracu ako priklad,len som chcel zviditelnit aka je to rozdielna praca.Moju pracu poznam dobre a opakujem sa '' mam ju rad''!.To ze bude niekde vojna a pojdem tam,mi nevadi-nebude to prvy krat.
Ja som chcel len povedat ze mi prekaza nieco robit co nemam a navyse hlboko po konci pracovnej doby a to v piatok 13-ho!Tod vse...To Foki-To sme dvaja
Ja som chcel len povedat ze mi prekaza nieco robit co nemam a navyse hlboko po konci pracovnej doby a to v piatok 13-ho!Tod vse...To Foki-To sme dvaja
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- jakub.sampon
- Pokročilý

Dneska nám řekl veterinář ,že naše kočky mají nevyléčitelnou nemoc a všechny do měsíce zemřou
fakt super zpráva 

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
- Cogito
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
pravděpodobnost malá, ale zkusit by se to mohlo noo, to má kozlow recht...takdy znam případ, kdy se mistr veterinář dost seknul... 
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter

- tomason
- Test driver

Pred hodkou jsem malem zboril auto.Fabie zastavila pred prechodem a js zrovna koukal do levs.Perifernim videnim jsem ji ale videl.Ted jsem se vzpmamatoval a ani spolujezdec si nemuze vybavit ze by ty kr@ve svitili brzdova svetla 
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- jakub.sampon
- Pokročilý

nejspíš máte pravdu,však je to divné nejdřív jsme tam šli s jednou kočkou,tý dal kapačky a pak ještě nějakou injekci s antibiotikama tahle sranda stála 1400kč,a po dvou dnech deme na kontrolu a znova ji odebral krev a prý podle toho tu nemoc poznal,a na místě kočku uspal :/Cogito píše:pravděpodobnost malá, ale zkusit by se to mohlo noo, to má kozlow recht...takdy znam případ, kdy se mistr veterinář dost seknul...
Ted se mi vybavuje že už 2 kočky nám doma zemřeli,bez známek násilí.

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- Quickie
- Moderátor