No uz jsem to tu fotil je to na strance 21, nebo zde je odkaz, akorat ty obrazky si prohlizej od spodaVulcan163 píše:Zdravim,
kde je vyparník u Fokuse I? Hledal sem ho podle fotek v prvním příspěvku, ale pak jsem si všiml, že je to pro FF II.

No uz jsem to tu fotil je to na strance 21, nebo zde je odkaz, akorat ty obrazky si prohlizej od spodaVulcan163 píše:Zdravim,
kde je vyparník u Fokuse I? Hledal sem ho podle fotek v prvním příspěvku, ale pak jsem si všiml, že je to pro FF II.
Je sice po létě, ale náš focus taky potřebuje provést dezinfekci klimatizace (asi výparníku - zápach je po vypnutí klimy), pročetl jsem vcelku poctivě všech 24 stran, z průběhu diskuze mi vyplynulo, že nejlepší je sehnat příravek na čištění výparníku, strčit hadičku zespoda odtokovou hadicí a stříkat, stříkat .. jenže mě teď zmátl poslední příspěvěk od vitacz - na ty fotce na straně 21. je teda výparník? - a když to tam nastříkám podle ty fotky za kastlíkem spolujezdce, tak se to dostane na stejný místo jako kdyby to stříkal hadičkou zespodu autavitacz píše:No uz jsem to tu fotil je to na strance 21, nebo zde je odkaz, akorat ty obrazky si prohlizej od spodaVulcan163 píše:Zdravim,
Quickie píše:silverine sry za OT ale ten tvoj podpis je ozaj unikát.. nic v zlom.. je to velmi zlaté..
Nic "nevykourili"Ferino píše:Prostě ten sajrajt řádně vykouřili.kalimoco píše:V autě nebylo vůbec vidět,jaká tam byla mlha.Za cca 20min bylo vydezinfikováno.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti