...a k tomu ještě zrzavý jak liška, mrkni na ty pootvíraný bodový sváry prahů, lemů atd.Hal9000 píše:Ta fotka je drsná, vypadá jako by to auto bylo svařené ze dvou

...a k tomu ještě zrzavý jak liška, mrkni na ty pootvíraný bodový sváry prahů, lemů atd.Hal9000 píše:Ta fotka je drsná, vypadá jako by to auto bylo svařené ze dvou
Já dneska potkal jednoho na motorce. Vyhrnul se na mě ze zatáčky až mi brnknul o zrcátko. Ani nevím čím, jestli zcradlem, rukou nebo hlavou... No krve by se ve mě nedořezal a trenky na výměnu. Bylo to jen škrtnutí, šlo to rozleštitDevilstorm píše:mimochodem těhle "skoro angličanů" potkavám poslední dobou čim dál víc)
tak toto potvrdzujemDevilstorm píše:J...mimochodem těhle "skoro angličanů" potkavám poslední dobou čim dál víc...
Raada píše:Ja bych se teda predem zeptal kolik to bude stat abych pak nebyl prekvapenej. Naprosto bych pochopil, ze kdyz s tim budes mit nejaky vydaje ze to bude neco stat. Zadarmo to dneska neudela nikdo. Priste to radeji vycisli predem (ramcovou sumu) kolik to bude kostovat. Myslim si, ze profi posouzeni tady na foru muze potrebovat kdokoliv.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů