Dneska přijedu na školení, jako obvykle si najdu místo na okraji parkoviště, aby aspoň z jedné strany nehrozilo, že mi to někdo otluče dveřma. Namáčkl jsem se až na obrubník, aby místo vedle mě bylo široké a nenutilo nikoho se na mě mačkat. Protože jsem tam byl brzo, seděl jsem v autě a poslouchal rádio. V tom přijel pán (cca. k 60 letům), s Volvem V40 v jeho poslední verzi, a zajel tak blízko, že jsem si říkal, že takhle ani nevyleze

Vycouval a zajel znova, ale moc to nevylepšil, takže jsem začal být lehce nervózní. Nicméně jsem se uklidňoval, že to pán má zánovní, tak si snad dá pozor. To jsem se ovšem těžce přepočítal, neboť on rozrazil dvěře a fláknul mi s nima do auta, že se celé auto otřáslo a ozvala se rána až to zadunělo. V tu chvíli jsem viděl rudě, vyletěl jsem z auta - a přiznám se, že zpětně vůbec nevím co jsem mu na začátku řekl, jak jsem byl nasranej. Byl jsem si jistý, že mi tam udělal zásek jako prase. On se hned začal omlouvat a sám si nadávat, doslova řekl, "no jo jsem debil a kokot". Mezi tím jsem začal hledat způsobenou škodu a světe div se, nic jsem nenašel, což do teď vůbec nechápu (ještě odpoledne jsem to podrobně zkoumal a není tam škrábnutí, fakt nechápu jak se to podařilo). To jsem se trochu uklidnil, a mluvil s pánem pak už klidněji, na čež on se mi pak ještě než odešel asi 10x omluvil. Takže to dopadlo ještě dobře