co vas v posledni dobe vytocilo
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Video z metra http://praha.idnes.cz/clanek.aspx?c=A11 ... -zpravy_jw
Je: Ford Focus combi III Titanium 2018 1.5 16V 110kw, Caribou, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
- jednaminus
- Nováček
- miki21
- Test driver
Mně to naopak pobavilo
už vidím ty bilboardy kolem dálnic 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- solfan
- Test driver
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- solfan
- Test driver
a este jedno...kde som to zil, ach jo, je mi smutno...
vymysliet vlastne nevieme a ani skopirovat ako tak fungujuce nam nejde, proste des...
http://ekonomika.sme.sk/c/6091637/vlada ... ranky.html
vymysliet vlastne nevieme a ani skopirovat ako tak fungujuce nam nejde, proste des...
http://ekonomika.sme.sk/c/6091637/vlada ... ranky.html
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
slovenska vlada uz asi nezavede nic ...
Me osobne vytocila v posledni dobe sleva 20 % na nakup v Tesco Letnany. Podminkou je mit v kosiku krvelacny platek pro vohnouty (Blesk). Slevu jsem nevyuzil, i kdyz by to delalo nejakych 300 Kc ...
Me osobne vytocila v posledni dobe sleva 20 % na nakup v Tesco Letnany. Podminkou je mit v kosiku krvelacny platek pro vohnouty (Blesk). Slevu jsem nevyuzil, i kdyz by to delalo nejakych 300 Kc ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

-
- Test driver
Tomu říkám zásady.
Pokud by mě nenutili to i číst, tak proč ne.
Z veletrhů je člověk zvyklý na různé formy reklamy. Taška zdarma na letáky s logem firmy jako prase, tričko s logem atd...
Jestli mám mít v peněžence kupon nebo v tašce noviny - doma máme tříděný odpad...

Pokud by mě nenutili to i číst, tak proč ne.
Z veletrhů je člověk zvyklý na různé formy reklamy. Taška zdarma na letáky s logem firmy jako prase, tričko s logem atd...
Jestli mám mít v peněžence kupon nebo v tašce noviny - doma máme tříděný odpad...
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Vinotéka FAGOR FSV 95
Již od počátku se vyskytovaly drobné mušky (např. teploměr ukazující o 2°C méně), ale nic, s čím by nešlo žít. Teď o víkendu, ale došlo k závadě, kdy vinotéka přestala vypínat. Nečekal bych, že je schopná dosáhnout pouhých pěti stupňů... Bohužel týden po uplynutí dvouleté záruky
Odpojil jsem ji tedy s tím, že seženu opraváře.
Aby toho ale nebylo málo, včera se v jedné láhvi v horní části vinotéky uvolnil špunt a obsah se rozlil po celé vinotéce. No co rozlil, jak vystřelil, pěkně ji zaprasil.
Když jsem ji chtěl vyčistit, zjistil jsem řadu konstrukčních nedostatků a dost odfláknuté provedení, zejména v zadní části (dřív jsem tomu nevěnoval pozornost):
- nádobku na zachycení kapaliny nelze vyjmout bez odstranění čtyř šroubů (zřejmě slouží jen pro odpařování kondenzátu, s ničím jiným "konstruktér" nepočítal)
- zadní deska je připevněna zkříženými šrouby (montér prostě netrefil otvor na kolmo, nebo to dokonce nešlo, tak to tam narval hrubou silou zešikma)
- přívodní šňůra byla "uchycená" na L plechu připojeném ke konstrukci skříně bodovými sváry, které již povolily a plech upadl
- tím se uvolnilo i připojení přívodní šňůry na rozvod vinotéky - skoro bych si tipnul, že provedení odporuje normě (zcela volná šňůra - neodolá tahu, konce vodičů spojeny sponou a zakryté plastovou čepičkou - o kolik mohou být dražší tři štrávky elektrikářské čokolády?)
- vnitřní přepážku nelze vyjmout ani po uvolnění všech šroubů, kterými je připevněna k zadní stěně, nelze tak vyčistit spáry mezi přepážkou a stěnou, ani vnitřní prostor přepážky
Závěr: Jdu se podívat po nové vinotéce a Fagor mi již nesmí do domu!
Již od počátku se vyskytovaly drobné mušky (např. teploměr ukazující o 2°C méně), ale nic, s čím by nešlo žít. Teď o víkendu, ale došlo k závadě, kdy vinotéka přestala vypínat. Nečekal bych, že je schopná dosáhnout pouhých pěti stupňů... Bohužel týden po uplynutí dvouleté záruky

Odpojil jsem ji tedy s tím, že seženu opraváře.
Aby toho ale nebylo málo, včera se v jedné láhvi v horní části vinotéky uvolnil špunt a obsah se rozlil po celé vinotéce. No co rozlil, jak vystřelil, pěkně ji zaprasil.
Když jsem ji chtěl vyčistit, zjistil jsem řadu konstrukčních nedostatků a dost odfláknuté provedení, zejména v zadní části (dřív jsem tomu nevěnoval pozornost):
- nádobku na zachycení kapaliny nelze vyjmout bez odstranění čtyř šroubů (zřejmě slouží jen pro odpařování kondenzátu, s ničím jiným "konstruktér" nepočítal)
- zadní deska je připevněna zkříženými šrouby (montér prostě netrefil otvor na kolmo, nebo to dokonce nešlo, tak to tam narval hrubou silou zešikma)
- přívodní šňůra byla "uchycená" na L plechu připojeném ke konstrukci skříně bodovými sváry, které již povolily a plech upadl
- tím se uvolnilo i připojení přívodní šňůry na rozvod vinotéky - skoro bych si tipnul, že provedení odporuje normě (zcela volná šňůra - neodolá tahu, konce vodičů spojeny sponou a zakryté plastovou čepičkou - o kolik mohou být dražší tři štrávky elektrikářské čokolády?)
- vnitřní přepážku nelze vyjmout ani po uvolnění všech šroubů, kterými je připevněna k zadní stěně, nelze tak vyčistit spáry mezi přepážkou a stěnou, ani vnitřní prostor přepážky
Závěr: Jdu se podívat po nové vinotéce a Fagor mi již nesmí do domu!

Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- SilverGhost
- Junior
Jojo, typický optimalizovaný výrobek pro 21. století. Ale zase máme prý relativně nízkou inflaci
(si někteří myslí).
Jsem zvědav, co lepšího najdeš a za jakou cenu

Jsem zvědav, co lepšího najdeš a za jakou cenu

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pad SK vlady.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
I tak ma muj obrovskej obdiv jak vzdorovala tomu evropskounijnimu nesmyslu 

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zdwora, to bolo len divadielko. IMHO bolo jasne, ze euroval prejde, bud so SaS, alebo bez. Otazka je, preco nechali vladu padnut v najnevhodnejsom okamihu... navyse volby z fleku hodili na tyzden, ked su jarne prazdniny v zapadoslovenskom kraji, tzn. ze volicska zakladna pravice lyzuje s detmi. Skratka precizny odchod vlady a nastavenie volieb na prichod lavice - ak vsetko pojde podla predpokladov, tak to SMER vyhra tak, ze sami spravia parlamentnu vacsinu. Stale nechapem kto vsetkych a preco drzi za gule, alebo co im za to slubil. Dufam, ze sa to po volbach dozvieme.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- VH123
- Zkušený
No, vzdorovala... Výsledek byl jasně daný. Jako u nás s Lisabonskou smlouvou. Evropský sojuz a evropský rubl si rozvracet nenecháme. Má tady ještě někdo iluze o suverenitě členských zemí EU? Ještě že tu je tenhle smajlík. 

Vojta
- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Georgi: Napsals to pekne, ale spalo by se mi lip kdybych si to neprecet
ten SMER se me totiz vubec nelibi
Horsi je ze uz pomalu neni kam utect, leda za ocean 

- Blackhawk
- Test driver
Ja len doplnim teoriu, ktoru sme s kamaratom mali a nakoniec vyzera celkom realne: SDKU a zvysok vlady pri SAS nemohli kradnut tak ako chceli, pretoze SAS davali moc pozor a Matovic este vacsi, a tak Mikulas a Robko zosnovali plan, ktorym sa pekne zbavia aj Radicovej aj celeho SAS a naplanuju si dalsiu zlodejsku vladu spolu. Na najlukrativnejsie (rozumej, tam kde sa da najlepsie kradnut) kreslo nastupil zatial Bicyklista. Cele toto je podvod ako sa patri.georgi píše:Zdwora, to bolo len divadielko. IMHO bolo jasne, ze euroval prejde, bud so SaS, alebo bez. Otazka je, preco nechali vladu padnut v najnevhodnejsom okamihu... navyse volby z fleku hodili na tyzden, ked su jarne prazdniny v zapadoslovenskom kraji, tzn. ze volicska zakladna pravice lyzuje s detmi. Skratka precizny odchod vlady a nastavenie volieb na prichod lavice - ak vsetko pojde podla predpokladov, tak to SMER vyhra tak, ze sami spravia parlamentnu vacsinu. Stale nechapem kto vsetkych a preco drzi za gule, alebo co im za to slubil. Dufam, ze sa to po volbach dozvieme.
Ale co ma najviac nasralo je ako vsetci vinia SAS z padu vlady, pritom je to cele plan toho fuzateho cigana krpateho. Napchat ich vsetkych do ruskeho lietadla a havarovat, banda zlodejska.