Příspěvek
od Eidž » 18.10.2011 06:36
neděle, 16. 10. 2011, čas cca 14:44, místo D11, směr Hradec Králové, 44 km - u lanového mostu, za sjezdem/nájezdem
si takhle svištím podle navigace 130, na tachu 138, provoz slabý, takže z Prahy tempomat, sluníčko svítí, pohoda.
Jakmile minu sjezd (je tam takový mírný kopeček dolů) tak v levým pruhu proti mě auto. Vím jen, že bylo modré.
Nechápu, jestli (dle manželky řidička) minula sjezd a tak se vracel/a. Vím jen, že jsem se podruhé narodil plus komplet osazení vozu.
Naštěstí v tom času, co byl, jsem udělal pravý opak toho, co ten/ta proti jedoucí vůl/kráva a tak jsme se minuli. Jinak by kromě spousty náhradních dílů bylo o několik lidí/dětí míň.
Lidi, používejte selský rozum. Když už minu sjezd/pumpu na dálnici, tak za pár kilometrů je další, kde sjedu, podjedu či nadjedu dálnici a znovu se na ni napojím. Zdržení do 10 minut.
Jestli už nemám ani kapku v nádrži, abych to do 15 km takto objel, tak zastavím a zavolám si asistenci. Pořád lepší, ze sebe udělat vola, než být mrtvý frajer.
Ve 130 km/h ujedete za 1 vteřinu 36 m. Pokud jedete proti sobě, rychlosti se sčítají...
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno