Vaše mobily - Rady,tipy...
- Wincenzou
- Pokročilý
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
Má tady někdo zkušenost s Hackem telefonu a podepisování aplikací...moc se mi do toho nechce 

- Vitalish
- Zkušený
Wincenzou:
mám s tím zkušeností spoustu. Ale přijde na to, na co to chceš. Pokud ti jde jen o to používat jednu, dvě unsigned aplikace - stačí si pořídit certifikát a podepisovací program. Pokud chceš/potřebuješ vidět do skrytých složek a souborů, eventuálně instalovat hodně nepodepsaných aplikací, lepší je hack. Osobně hack mám a není to vůbec nic složitého (jsem hračička a furt něco instaluju
)
edit: jestli chceš hackovat kvůli Sygicu, tak je to zbytečný. Poslední verze Sygicu je včetně "léčiva"
mám s tím zkušeností spoustu. Ale přijde na to, na co to chceš. Pokud ti jde jen o to používat jednu, dvě unsigned aplikace - stačí si pořídit certifikát a podepisovací program. Pokud chceš/potřebuješ vidět do skrytých složek a souborů, eventuálně instalovat hodně nepodepsaných aplikací, lepší je hack. Osobně hack mám a není to vůbec nic složitého (jsem hračička a furt něco instaluju

edit: jestli chceš hackovat kvůli Sygicu, tak je to zbytečný. Poslední verze Sygicu je včetně "léčiva"

- Wincenzou
- Pokročilý
Taky jsem hračička, takže si občas stáhnu nějakou tu hru nebo aplikaci...řekněme 4 týdně. Proto bych to potřeboval, skrytý soubory nepotřebuji a nechci vidět.
A Sygic navigaci? Nevím, chtěl bych nějakou lepší než je OVI, ale zatím nevím jakou.
Takže poradíš mi prosim tě s tím podepisováním či hackem?
Mám Nokii 5800, ale to je asi jedno.
Jestli budeš mít čas, tak prosím podrobně pro ty hloupější
Předem děkuju.
A Sygic navigaci? Nevím, chtěl bych nějakou lepší než je OVI, ale zatím nevím jakou.
Takže poradíš mi prosim tě s tím podepisováním či hackem?
Mám Nokii 5800, ale to je asi jedno.
Jestli budeš mít čas, tak prosím podrobně pro ty hloupější

Předem děkuju.
- Vitalish
- Zkušený
Wincenzou:
pokud 4x týdně, pak už se hack dozajista vyplatí. Postup je nasledujici: Potrebujes vlastni certifikat, abys mohl podepsat hackovací program (pak už nikdy nic podepisovat nebudeš). Získáš ho buď sám u číňanů na webu (podle mne zbytečně složité) anebo požádáš někoho, kdo certifikáty dokáže obstarat (doporučuju uživatele Rusnak-COBRA na foru modryzub.net) Na tomto foru najdeš i spoustu návodů a informací nejen ohledně hacku. Samotný hack proveď metodou HELLO OX2 (http://helloox2.com/)
Co se týče navigace - dělal jsem tu samostatný topic Srovnání navigací - Sygic je dle mého názoru nejlepší: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... AD#p504353
pokud 4x týdně, pak už se hack dozajista vyplatí. Postup je nasledujici: Potrebujes vlastni certifikat, abys mohl podepsat hackovací program (pak už nikdy nic podepisovat nebudeš). Získáš ho buď sám u číňanů na webu (podle mne zbytečně složité) anebo požádáš někoho, kdo certifikáty dokáže obstarat (doporučuju uživatele Rusnak-COBRA na foru modryzub.net) Na tomto foru najdeš i spoustu návodů a informací nejen ohledně hacku. Samotný hack proveď metodou HELLO OX2 (http://helloox2.com/)
Co se týče navigace - dělal jsem tu samostatný topic Srovnání navigací - Sygic je dle mého názoru nejlepší: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... AD#p504353
- Wincenzou
- Pokročilý
Dobrá dobrá, díky. Když ale udělám hack telefonu co na to firmaware? Bude stále originální? Jestli ne, tak mi prosim tě jen řekni kde a jakým způsobem podepisovat ty aplikace a u toho bych skončil.
Díky.
PS: můžeš mi sem hodit odkaz na ten Sygic, mám tedy chápat, že je free jako OVI maps?
Díky.

PS: můžeš mi sem hodit odkaz na ten Sygic, mám tedy chápat, že je free jako OVI maps?
- Vitalish
- Zkušený
Wincenzou :
s FW se ti nic nestane, zůstane takový, jaký je. Dokonce i když pak aktualizuješ na novější verzi FW, hack zůstává funkční.
Sygic je samozřejmě komerční program a je třeba ho zakoupit. Kdybys ho ale chtěl dlouhodobě zadarmo vyzkoušet
, jukni sem: http://forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f ... ilit=sygic . Najdeš tu jak návod, tak i funkční linky na stažení.
s FW se ti nic nestane, zůstane takový, jaký je. Dokonce i když pak aktualizuješ na novější verzi FW, hack zůstává funkční.
Sygic je samozřejmě komerční program a je třeba ho zakoupit. Kdybys ho ale chtěl dlouhodobě zadarmo vyzkoušet

- Žofre
- Nováček
Ahoj, právě dlouhodobě zkouším
Sygic na mém HTC TD2 a zatím jsem se pouze jednou dostal k tomu, že mi to našlo cestu a začalo navigovat. Povětšinou mi to zamrzne v momentě, kdy se mi zaktualizuje moje pozice a já dám zadat trasu nebo jak se to tam jmenuje. No a pak jedině soft reset
Docela mě to mrzí, navigace vypadá velice uspokojivě. Co s tím? Nemůže to být slabým procesorem?

Ford Mondeo Combi Trend 2,0 rv. 05/2013, diesel, Silver Moondust (met.)
- Wincenzou
- Pokročilý
A co máš za mobil?
- Vitalish
- Zkušený
žofre:
nehledal bych chybu v Sygicu, ale spíš v telefonu. Respektive, jakou verzi Sygicu máš? Zkoušels aktualizovat FW telefonu? V mobilních Woknech se moc nevyznám....
nehledal bych chybu v Sygicu, ale spíš v telefonu. Respektive, jakou verzi Sygicu máš? Zkoušels aktualizovat FW telefonu? V mobilních Woknech se moc nevyznám....
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal na HTC Diamond iGO8 a ziadny problem... akurat trebalo pred navigovanim zakazdym pustit HTC gps fix tool, inak sa vkuse odpojoval a zapojoval gps prijimac 

- Žofre
- Nováček
To: Wincezou - HTC Touch Diamond 2
To: Vitalish: verze Sygicu 2010 stažená z netu. Jak se aktualizuje FW telefonu, jsem tak trochu hodně laik..
To: TripleJay - taky jsem zkoušl IGO8, ale nějak jsem nepochodil instalací a tady někde na fóru byl Sygic hodně preferovanej
To: Vitalish: verze Sygicu 2010 stažená z netu. Jak se aktualizuje FW telefonu, jsem tak trochu hodně laik..
To: TripleJay - taky jsem zkoušl IGO8, ale nějak jsem nepochodil instalací a tady někde na fóru byl Sygic hodně preferovanej
Ford Mondeo Combi Trend 2,0 rv. 05/2013, diesel, Silver Moondust (met.)
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Testuju Sygic asi 14 dní na HTC Desire a jsem dost zklamaný. Často mě navádí na úplně nesmyslné cesty, třeba zkratky přes polní cesty atd. Vrchol byl, když mě navedl na čtyřproudovku do opačného směru než jsem chtěl jet a pak mi ukázal, abych se otočil na místě přes dvě čáry
Nedělá vám to taky? Na starém HTC jsem měl tomtoma, ale pro androida se bohužel nedělá
Musím najít ještě neco jiného.

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- Vitalish
- Zkušený
Žofre: verze 2010 je nejnovější a mělo by to být ono. Jak se aktualizací FW na WM ti bohužel neporadím, kdybys měl Symbian - věděl bych si rady
Robertilos: promiň mi hloupou otázku, ale nemáš nastavené trasy pro pěší? Už několik lidí nadávalo na navigace s podobnými argumenty a nakonec zjistili nastavení pro pěší, eventuálně u Garmina TOPO mapy
Používáš GPSku i s jinými aplikacemi nebo jenom se Sygicem? Otázka míří na dobrou funkčnost GPS modulu...

Robertilos: promiň mi hloupou otázku, ale nemáš nastavené trasy pro pěší? Už několik lidí nadávalo na navigace s podobnými argumenty a nakonec zjistili nastavení pro pěší, eventuálně u Garmina TOPO mapy

- Wincenzou
- Pokročilý
Mě se to s polními cesty taky stávalo, vše je v nastavení navigace...já tam měl nejkratší cestu a povolenou i nezpevněnou cestu, takže jsem jel tam, kde by nejel ani traktorista
...odteďka tedy tu nejrychlejší cestu a nezpevněný cesty mám zakázaný.

- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na sygicu mám nastavené plánování nejrychlejší trasy. Možnost zapnout/vypnout nezpevněné silnice tam nemám. Ale problém není jen v tom. Na mimoúrovňové křižovatce mě navedl na opačný nájezd než měl(na Žilinu místo na Frýdek) a pak to vyřešil tak, že se mám otočit přes dvě čáry, jak jsem už psal. Četl jsem, že takové problémy se Sygicem má více lidí 

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther