co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Miguelicek
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Miguelicek » 25.11.2011 13:29

Si bral stativ od Číňanů...? pozor, ať ti foťák nespadne :mrgreen: No teď vážně, zbytečný problémy, ať se všechno co nejdřív vyřeší :nazdravi:

Pastovic
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pastovic » 25.11.2011 13:55

Nespadne....nebojím se. Jen abych ho měl do vánoc doma s takovou. Kuva. :wallbash:
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271
ObrázekObrázek

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 25.11.2011 13:57

Já měl v plánu taky stativ...ale bohužel, jiné výdaje :wallbash:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 25.11.2011 18:52

prasklej vlnovec na mym galaxy , pristup na srouby k turbu jak k penezum , navic jsem behem chvile udelal z desitek neco mezi 10 a 9 . tak mala flexa a asi 3 hodiny jsem je dostaval ven .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

SRoVny
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SRoVny » 25.11.2011 21:44

Tak po dnešku jsem se rozhodl, že i dnes přispěji tady do sekce "co mne vytočilo"...Kdyby mne něco vytočilo ve škole, nebo v obchodě, tak to kašlu a mávnu nad tím rukou, ale dnes mi šlo skoro o život, aspoň tedy o zdraví a na silnici k tomu. Bylo přibližně 16:15, takže tma jak v noci. Vyrážím si to v klídečku z Vratimova do Ostravy do Shopinu, s přítelkyní, tetkou a sestřenicí. Pro ty kdo znají, kde je ve Vratimově Shell čerpací stanice: Jel jsem od Vratimovského nádraží a zatáčím směrem doprava na Ostrava-centrum. Za mnou něco tmavého s neonama pod autem. Ze srandy to lechtám a pomalu se vzdaluji. Kde nic tu nic, z ničeho nic se zpoza neonového krále vyřítí xenony a předjíždí jej. Pořád zrychluji až přibližně k 90 km/h, aby se blázen nezakousl do mého kufru. V protisměru cca 100-150m auta, a ono xenonové splašené se rozhodlo předjíždět i mne. Dobře, nejdříve noha z plynu...po chvíli noha na brzdu a v okamžiku kdy byl už sice přede mnou, ale sice stále mezi pruhy tak jsem 2x zatroubil a cca 3x zablikal dálkovýma. Bylo to stříbrné BMW e46 3 řady coupé. Prudce začal asi dotčený řidič brzdit, tak až jsme zastavili. Zajel ke krajnici, já zapnul výstražné aby auta jedoucí za mnou do mne nenarazily. Stojím, čekám...během pár vteřin z bmw doslova vystřelí mladík, tak 25 let max a rozmáchne se teleskopem. Přiletí mi k autu, otevírá dveře a spustí sérií nadávek a vyhrůžek. Ja se zmohl tak akorát na to jestli by se mohl uklidnit a na to jak nebezpečně předjížděl, načež na mne stále ječel "koho vyblikáváš č*ráku a ještě jednou tak" a napřáhl se teleskopem. Já reagoval akorát tak pokusem uklidnit jej. Což nevím jestli zabralo, ale bylo ticho a prásknul mi dveřmi. Jsem rád že mi zůstalo okno v rámu...Sednnul do svého bmw a rychle se vypařil...Srdce jsem v tu chvíli měl až v krku. Být v autě sám, tak je po mně. Podle mne, kdo by chtěl dostat řidičák, měl by mít splněné psychotesty...Už jednou, ještě jak jsem měl focus, mi skoro do auta vlezl jeden menšinový obyvatel a nadával mi, že jezdím ulicí jako prase. Ve dne, někdy z rána. Nikde nikdo...ano, a řítil jsem se závratných 40 km/h. Tím, že byl vysoký asi jako focus, neváhal jsem a vylezl, a poprosil ho aby se uklidnil. To pomohlo, koukal na mě jako na šikmou věž v Pizze...dnes jsem ale pro své dobro zůstal v autě. Co se to sakra s těmi lidmi děje? Když já někoho předjedu trochu neslušně, a vím že mne by se to taky nelíbilo, zablikám výstražnýma a omluvím se. Ale nevybrzdím ho, nevytáhnu teleskop a nebudu ho chtít přizabít...Hnus! :puke_r:
Current: '03 Ford Mondeo ST220 sedan
Ex-project: '05 Ford Focus 1,6Ti-VCT custom look

Cogito
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cogito » 25.11.2011 22:10

je to demence, ale bohužel se to stává...kamarádovi takhle dokonce jeden magor rozbil přední sklo basebolkou :bebng: ...nějakej takovej :nunu:
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter
Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 25.11.2011 22:33

SRoVny: Na každou svini se vaří voda...praktický příklad - jednou, to jsem jezdil závozy pump v Ivecu, tak jsem si na brněnský dovolil předjet v kopci Avii a asi ve 110Km/h jsem na chvíli zbrzdil jakési stříbrné BMW (byl to fofr, snad 5 nebo 7 řada, fakt jsem si nevšiml). Samozřejmě ihned potom, co jsem se zařadil, tak mi to hodil před držku a hup na brzdy, jen tak tak, že jsem ho zezadu nenaboural. Pak to hned oprášil a s driftující prdelí zmizel kdesi v dáli. V duchu jsem si řekl" tak to jsem zvědavej, frajere, jestli tě neuvidím podruhý". No a potom, co jsem asi po půl hodině jel okolo Devíti Křížů, tak frajera tahali z tohodle auta hasiči, opět si asi chtěl zamachrovat a nevyšlo mu to. Nemám radost z cizího neštěstí, ale tady jsem byl celkem rád, že si rozstřelil auto jen on, nikdo další to neodsmrděl a frajer to doufejme přežil, aby si na v horším případě na vozejku mohl trochu zapřemejšlet o svým dosavadním chování.
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

Eidž
Test driver
Test driver

Příspěvek od Eidž » 26.11.2011 07:16

Agresivity není nikdy dost. :-( Obvykle, kdo jede delší trasu, jede s rozmyslem a ví, že nic neuspěchá. Kdo jede vedle do sámošky, či hyperTesca, rozsvítí všechno co má na autě a jede tak, aby vyzkoušel, že mu jdou řadit všechny rychlostní stupně...

Mě teď na křižovatce u Střeláku v HK (z Hořické - kdo zná, ví, že se tam dává přednost busům a cyklistům, kteří jedou po hlavní) vytroubil člověk za mnou. Usoudil, že už stojím dost dlouho. Co ovšem ze svého druhého místa od křižovatky nemohl vidět, že mně tam zprava jede cyklistka, která dokonce ukazuje, že bude odbočovat ze svého směru do Hořické.
A pravda, než cyklistka dokončila manévr, zezadu to vypadalo, že spím. Respektive, jsem asi jediný, co tam pouští cyklisty...

Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 26.11.2011 07:33

srovny nic si z toho nedelej , mam za posledni dobu dva pripady , kdo to tady zna bude vedet
jeden - vyjel jsem od benzinky pod ni cca 0,5km rovinka ale 50km/h (obec ) najizdel jsem na hlavni v zarcatku v dalce auto jeste cca 300m je obec tak jsem jel do 60km/h , byl to mzik oktavka za mnou a blikani , tak jsem na znacce obce pridal ale on me na plne zacal predjizdet , kdyz me predjel tak hned na brzdy , vyletl ven jak kdyby mel srsne v kalhotech :huraa: , stahnul jsem okno a on me chytil pod krkem , nacez jsem zaradil zpatecku a vystartoval dozadu , on me pustil , kopnul do dveří , a bezel si sednout do auta , mel jsem 100chuti do nej najet nicmene vyrazil a ja ho stihal do CB , letel jsem 140km/h a on mi zmizel , mezitim jsem volal policajty a vzhledem k tomu ze to bylo sluzebni auto a vedel jsem SPZ tak jsme se za chvili sesly u toho podniku , oni toho ridice nasly on prisel a ze nikde nebyl ze je v praci jiz hodinu , slo o nejvetsiho prepravce osob v jiznich cechach a protoze tam jezdim na STK tak pri dalsi jsem sel za reditelem a ten mi rekl ze mi udela bububu ale ze tech incidentu ma vic a asi si z toho nic nedela . a druhej , jel jsem s odtahovkou a myslim ze uz jsem to tu nekde psal , predjizel jsem auto najednou za mnou sharan a blikani , dokoncil jsem predjeti a on me taky predjel a hned na brzdy , zastavit skoro 6tun na petniku nejde , tak jsem to strhnul ke svodidlum a on se zase rozjel , dojel jsem ho na 3tí krizovatce a kdyz jsem vybehl ze si s nim popovidam proc mi to zaslapl , tak jednak byly dvere zamcene ale dival jsem se do hlavne patrne plynovky .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 26.11.2011 09:30

jsou to kkti dementní

Cowley
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cowley » 26.11.2011 11:27

jj, asi jsou nejaky skvrny na slunci nebo co, minulej vikend jsem na 100km trase potkal tri magory co hrozne pospichali. Nebo alespon predjizdeni pres ostavnej pruh, bez blinkru a vyblikavani vsech okolo nepovazuju za uplne normalni. A zajimavy, vsichni meli bejakyho starsiho bavoraka. Zrejme nejaky komponenty pouzity pri vyrobe zpusobujou ubytek mozkovejch bunek ;-)
BTW poridil sem si onboard kameru, takze priste to bude i s obrazkama :-)
FoFo II Colection 1.6 74kW Turnier 2007 Obrázek
FoFo III Titanium 1.5 110kW 2017 Obrázek
Obrázek

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 26.11.2011 14:12

Doufej že žádný příště nebude a nikoho takovýho nepotkáš :wink:

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 26.11.2011 15:21

Me by hrozne zajimalo co by frajer delal kdyby na nej misto srovnyho vylezla naka gorila z toho vybrzdenyho auta :mrgreen:
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 26.11.2011 17:51

Je to hnus co se děje na cestách. Kdybych neseděl každý den za volantem, tak mlčím, ale musím se taky podělit. Kdo to zná tady u nás na sev. moravě a jezdí někdy na Slovensko, směr Čadca, tak bude vědět o čem je řeč.

Nevím jestli to bylo letos, ale mám pocit že jo, otvírali nový obchvat Hrádku. Je to obec, kterou se musí projet směr Slovensko. Třinec a další obce od Frýdku Místku by ten obchvat potřebovali taky, denně se tady stojí v kolonách několik hodin denně.

Ten obchvat co otevřeli je totálně rovný úsek, který měří asi 2 až 2,5km. Když myslím rovinka, tak doslova rovinka. Nejhorší je, že tento nový obchvat je šíleně úzký, kolem protihlukové stěny, souběžně jsou koleje. Ještě letos se stavbou projíždělo 30km/h, ale sem tam to občas někdo zašlápnul nebo pouštěl někoho z vedlejší atd., takže věčně kolony.

Co chci napsat je to, že některým jedincům rovinka připomíná dálnici a práší to i více než 130km/h. Jezdím tento úsek denně, navíc po tmě a musím se přiznat, že mám strach. Zrovna včera mě předjížděli ve směru na Třinec dva "Jánošíci" jeden se značkou KM a druhý se značkou CA. Nevím kam tak pospíchali, ale svým divokým předjížděním ohrozili několik aut jak v pruhu protijedoucích aut, tak v pruhu, který předjížděli. Ještě že ve středu tam jedu naposledy a tato půlroční zkušenost končí.

Další věc je ta, že za půl roku co tento "obchvat" otevřeli, se tam staly už 3 vážné dopravní nehody, myslím že 1 nebo 2 smrťáky. O úseku Třanovice-Nebory-Oldřichovice-Třinec-Vendryně-Bystřice nad Olší-Hrádek-Mosty u Jablunkova radši ani nemluvím.

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 26.11.2011 17:55

a dá se ještě nějak rozumně projet Hrádek?

Odpovědět

Zpět na „Pokec“