Nevím kdo to psal, že doufá, že se neurazím. Proč bych měl

Já moc dobře vím, jak to chodí a moc dobře vím, jak dělám svou práci a za tu se stydět nemusím, ani nemusím mít žádný seznam těch, co si na mě stěžují. Nestěžuje si nikdo, není důvod. Ach jo, kdybych vám tak mohl všem dělat pošťáka

Psal jsem to tady už několikrát, že to má každý řešit zvlášť a už vůbec jsem netvrdil, že se tohle neděje. Za nikoho ruku dávat do ohně nebudu. Takových bylo, co házeli jen lístečky.
Jenže

si nikdo z nich neuvědomuje, jak to ve skutečnosti je. Já si tohle nemůžu dovolit, protože moje výplata, odměny atd. se odvíjí od toho, kolik toho doručím. Musím živit rodinu, mám povinnosti jako každý slušný člověk, který chodí do práce ne odpočívat, ale proto, aby z toho něco měl. 1.12.2011 jsem dostal nové auto (Ford Transit) a hodně lidí u nás to nemůže vydýchat.

Prostě a jednoduše tvrdím, že zmetci jsou všude. Pošta doplácí na to, že veme fakt každého a pak firma doplácí na takové renomé jaké má. Vím, že služby pošty fungují, do druhého dne chodí 90 % všech zásilek, jak všech balíkových, tak všech listovních. Bavím se o dodání na dodací poštu, co už s tím udělá nějaký zmetek, který hodí jen lísteček, to už je věc další. Všimněte si razítek na dopisech, s jakým datumem chodí. Teď je to trochu složitější, některé zásilky chodí opožděně, ale není to většina.