co vas v posledni dobe vytocilo
- pbjun
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Ja uz resim zuby od ledna a koncit budu tak za dva roky, zatim sem v tom za 35tis a este me cca 50 ceka
Platim rocne hromadu penez za zdravotni a stejne si musim temer vsechny zakroky hradit...

- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
už začínám fakt bejt naštvanej na poláky
a to skrze indigla, jak jsem je mojí blobostí oddělal, info. zde: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=105
tak Antonín jim psal email v pondělí ať pošlou nové a stále nedostal odpověď, takže je asi do konce roku už nedostanu do auta
a fakt mě už serou pšonci

tak Antonín jim psal email v pondělí ať pošlou nové a stále nedostal odpověď, takže je asi do konce roku už nedostanu do auta

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
chovani kupujicich , vcera a dnes jsem opet resil mondeo , volal pan , znamy dobreho kamarada ze se mu libi ale ze ma jen 250tkc , jestli bych mu ho nedal , tak jsem rekl ze ne , ze min je 320, on ze je to drahy ze podobny auta jsou normalne kolem 240000 tak jsem mu rekl ze to sice mozna jo ale ze bud maji 160km a vic nebo jsou stocene , na to mi rekl ze uz jich par videl (hleda do 100000km ) a kdyz zavolal na servis v servis tak bud to auto neznaly nebo neexistoval ,na to jsem se mu vysmal ze to je v posledni dobe bezna praxe , a on ze si mysli ze neco najde .
a dalsi ze by chtel 2007 tdci 6kvalt v max vybave , poslal jsem odkaz a odpoved byla ze aut v takove vybave jsou tucty v nemecku ale za 130t , tak nevidi duvod platit 180t . kdyz jsem se dotazal aby mi poslal odkazy ze nic podobneho tam neni a kdyz je tak od 8000euro tak mi napsal ze jsem asi spatny dovozce , kdyz si to neumim najit .
z toho teda usuzuji pokud budu chtit dale prodavat tak je asi jedine a pro me zatim neprijatelne reseni , vozit treba mondea 2008 titania , ghia ale do 8000 euro s tim ze budou mit najeto a budou upravene aby se to zde dalo prodat do 240000KC , protoze v dnesni dobe kazdy resi hlavne cenu a nezajima ho stav a skutecne kilometry .
a dalsi ze by chtel 2007 tdci 6kvalt v max vybave , poslal jsem odkaz a odpoved byla ze aut v takove vybave jsou tucty v nemecku ale za 130t , tak nevidi duvod platit 180t . kdyz jsem se dotazal aby mi poslal odkazy ze nic podobneho tam neni a kdyz je tak od 8000euro tak mi napsal ze jsem asi spatny dovozce , kdyz si to neumim najit .
z toho teda usuzuji pokud budu chtit dale prodavat tak je asi jedine a pro me zatim neprijatelne reseni , vozit treba mondea 2008 titania , ghia ale do 8000 euro s tim ze budou mit najeto a budou upravene aby se to zde dalo prodat do 240000KC , protoze v dnesni dobe kazdy resi hlavne cenu a nezajima ho stav a skutecne kilometry .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Blackhawk
- Test driver
tak v tomto ti nezavidim, bud byt svina a ryzovat, alebo byt poctivec ale chudak, vyber si 

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
foki, musíš to dávat zadarmo totiž, chápeš, přece..takové mondea se prodávají max za dvě piva
- solfan
- Test driver
Foki, na hentakych sa vyser...
myslim si, ze aj ked sa to nezda, tak kvalitny predajca, nech sa to tyka cohokolvek, tak nakoniec ziska svojich zakaznikov a bude sa mu darit (dufam, ze nie som az prilisny optimista a nemam ruzove okuliare
)
a taktiez na druhej strane, na nepoctivcov raz pride. proste nie je mozne, aby raz akymkolvek sposobom nedostali po prstoch...
ja v to aspon dufam a snazim sa tomu nejakym sposobom vzdy pomoct
myslim si, ze aj ked sa to nezda, tak kvalitny predajca, nech sa to tyka cohokolvek, tak nakoniec ziska svojich zakaznikov a bude sa mu darit (dufam, ze nie som az prilisny optimista a nemam ruzove okuliare

a taktiez na druhej strane, na nepoctivcov raz pride. proste nie je mozne, aby raz akymkolvek sposobom nedostali po prstoch...
ja v to aspon dufam a snazim sa tomu nejakym sposobom vzdy pomoct

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

-
- .
Já myslím, že to lze shrnout jednou větou- Blb zůstane blbem, ať se děje co se děje. Pokud někdo u auta řeší jen cenu, a nezajímá ho stav atd. zadělává si na průser a odsere to pak on sám. Pokud by používali to co nosí na krku, velice snadno a rychle by si zjistili jaká je realita ohledně těch "super levných voňavek."
Tak že je foki neřeš, jen musíš vytrvat, on se někdo kdo má ještě rozum najde
Tak že je foki neřeš, jen musíš vytrvat, on se někdo kdo má ještě rozum najde

- Infinter
- Zkušený
Na tom je nejhorší to, že ty lidi nevidí že se jím za měsíc nebo dva něco po*ere, resp. to nedají za vinu tomu že si koupili šmejd..
Já uznávám tohle motto:
Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci
Já uznávám tohle motto:

- solfan
- Test driver
to podla mojho nazoru neplati uplne vzdy, ale casto urcite anoInfinter píše: Já uznávám tohle motto:

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/domaci/253154-pri ... lanec.html
i kdyz velvyslanec upozornoval ze to je levá tak presto to prodaly , to muzela byt rukavice .......
i kdyz velvyslanec upozornoval ze to je levá tak presto to prodaly , to muzela byt rukavice .......
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- LamB_17
- Pokročilý
tak ja dam za to mondeo trba i basukozlow píše:foki, musíš to dávat zadarmo totiž, chápeš, přece..takové mondea se prodávají max za dvě piva

a kdyz je takovych auta za 240t kupa proc si jedno z nich nekoupi ten pan? proc skemra o slevu u drahyho auta... lidi jsou fakt magori
ja si taky priplatil za focuse, stejnyho sem mohl mit trebas i o 20t levnejc, fika mam uz pres rok a porad jen jezdim a jezdim

- Slaciky
- .
V poslednej dobe nejak často stretávam v meste blbcov so zapnutou zadnou hmlovkou ešte aj v kolóne, začínam na nich svietiť dialkovými... Asi najviac je ich v okrese Spišská Nová Ves.
- pbjun
- Test driver
Me nasral sluzebak
Viz foto... Vcera se rozla kontrolka motoru po chvilce jizdy k tomu zacla blikat kontrolka zhaveni a dneska za jizdy vypnul posilovac rizeni a k tomu kontrolka + prestal fungovat protiprokluz + kontrolka - viz foto jak vypada fabia po 130tis km 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to vypada na dobijeni
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver
Ee
To vypada ze se zase zblaznila RJ
Uz je tam treti za dva roky... Vzdycky vysadi par systemu postupne... Pak se vymeni RJ a je zase klid