co vas v posledni dobe vytocilo
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
http://www.novinky.cz/ekonomika/253326- ... l?ref=boxD
to uz neni co ukrast tak si musi pujcit aby jsme to my zatahly ? co kdyby se nekdo zeptal jestli se chci zadluzit .
to uz neni co ukrast tak si musi pujcit aby jsme to my zatahly ? co kdyby se nekdo zeptal jestli se chci zadluzit .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- spoofan
- Zkušený
foki: tebe vytaci novinky.cz, proste tam nesmis chodit 

Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V
- Marťas
- Test driver
Foki zacina starnout, kdyz uz travi u zprav cim dal vice casu
...

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- postak
- Test driver
FUGAS já to neznám s tím zadním oknem, ale chápu tvé rozčarování. Mě by to taky štvalo, stejně jako mě štve ofuk předního okna. Taky nechci aby se zapínala klima.
Ale jak jsem psal, myslím, že by to mělo jít odpojit a ZaQik mé domněnky potvrdil. Mělo by to jít vypnout přes IDS.
Já jak jsem dostal minulý týden to nové auto, které jsem ještě ani nestihl vyfotit atd. tak jsem si vzal domů takovou tu knížečku co k tomu dávají, manuál a provozní knížka nebo jak se to jmenuje. Měl jsem totiž ten problém, že v den, kdy jsem si pro nové auto jel, byla šílená zima a mlha s viditelností na pár metrů. Chtěl jsem si vyfoukat přední okno a jak znám z focusu, zapnula se "klima" Jaké bylo moje zjištění, že při ofuku na přední okno nešla ani vypnout
V transitu není takové to mini tlačítko, kterým se klima buď zapne nebo vypne, ale vypíná se a zapíná se zmáčknutím kolečka, které slouží k intenzitě ofuku. Měly to tuším kdysi staré Mondea. No a prostě v režimu předního okna vypnout nešlo. Ale proč jsem psal, že jsem si vzal domů ten manuál. Tak jsem si tam četl a četl, až jsem se dostal ke kapitole přední okno atd. A tam psali, že klima se zapne jen nad 4°C, ale svítit to bude pořád. Takže z toho jsem byl celkem v šoku. Oranžová svítí a pokud je pod 4°C, tak neklimuje, i když svítí 
Ale jak jsem psal, myslím, že by to mělo jít odpojit a ZaQik mé domněnky potvrdil. Mělo by to jít vypnout přes IDS.
Já jak jsem dostal minulý týden to nové auto, které jsem ještě ani nestihl vyfotit atd. tak jsem si vzal domů takovou tu knížečku co k tomu dávají, manuál a provozní knížka nebo jak se to jmenuje. Měl jsem totiž ten problém, že v den, kdy jsem si pro nové auto jel, byla šílená zima a mlha s viditelností na pár metrů. Chtěl jsem si vyfoukat přední okno a jak znám z focusu, zapnula se "klima" Jaké bylo moje zjištění, že při ofuku na přední okno nešla ani vypnout

-
- Test driver
Pánové, co řešíte?
Já ráno sednu, na automatické klimě zmáčknu tlačítko ofuk okna a auto udělá tyto úkony:
- zapne ohřev předního okna
- zapne ohřev zadního okna a zrcátek
- zapne ventilátor na max
- přepne klapky tak, aby to šlo na okno
- dá pokyn klimě (pokud je víc jak 4C, tak si klima sepne)
Důvod pro klimu je prostý - principem ochlazování vzduchu z něho vylučuje i vlhkost, takže na podzim, když je zevnitř auto zapocené, tak dovnitř neposílá další vlhký vzduch, který ohřeji a pak tento teplý vlhký vzduch se dostane na čelní okno zevnitř. Co asi nastane za klimatický jev?
Vycouvám před barák, spoustím si okénko, protože auto je po nastartování zamrzlé. Bohužel nyní nastavá studená fáze, jdu oškrábat světla, protože zamrzlé či namrzlé Xenony málo svítí. Oškrábu jedno světlo, druhé, vlezu do auta, zapnu stěrače - přední. Dám couvačku, vyjíždím na vozovku. Zadní stěrač se sepne sám
.
Rozjedu se a podle potřeby už vypínám 1 tlačítko nebo ještě počkám.
Tím se vypnutím se uvede nastavení do stavu před zapnutím, tj. teplota 22C.
S tím automatickým ohříváním zadního skla bych to viděl na návštěvu ZaQik. Ale jinak - proč to neudělat na 1 tlačítko?
I ve služební Fábce, když manuálně natočím ofuk na čelní sklo a je topení na MAX, tak se automaticky sepne klima, tedy, pokud je nad 4C. Jako lze vypnout, ale proč... Stejně neběží
Já ráno sednu, na automatické klimě zmáčknu tlačítko ofuk okna a auto udělá tyto úkony:
- zapne ohřev předního okna
- zapne ohřev zadního okna a zrcátek
- zapne ventilátor na max
- přepne klapky tak, aby to šlo na okno
- dá pokyn klimě (pokud je víc jak 4C, tak si klima sepne)
Důvod pro klimu je prostý - principem ochlazování vzduchu z něho vylučuje i vlhkost, takže na podzim, když je zevnitř auto zapocené, tak dovnitř neposílá další vlhký vzduch, který ohřeji a pak tento teplý vlhký vzduch se dostane na čelní okno zevnitř. Co asi nastane za klimatický jev?
Vycouvám před barák, spoustím si okénko, protože auto je po nastartování zamrzlé. Bohužel nyní nastavá studená fáze, jdu oškrábat světla, protože zamrzlé či namrzlé Xenony málo svítí. Oškrábu jedno světlo, druhé, vlezu do auta, zapnu stěrače - přední. Dám couvačku, vyjíždím na vozovku. Zadní stěrač se sepne sám

Rozjedu se a podle potřeby už vypínám 1 tlačítko nebo ještě počkám.
Tím se vypnutím se uvede nastavení do stavu před zapnutím, tj. teplota 22C.
S tím automatickým ohříváním zadního skla bych to viděl na návštěvu ZaQik. Ale jinak - proč to neudělat na 1 tlačítko?
I ve služební Fábce, když manuálně natočím ofuk na čelní sklo a je topení na MAX, tak se automaticky sepne klima, tedy, pokud je nad 4C. Jako lze vypnout, ale proč... Stejně neběží

Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- Yeshterr
- Test driver
Dneska mě opět vytočilo, že do některých aut se v základu nemontuje plynový pedál. Jednoduchá situace - najíždím na jižní spojku, předemnou v připojovacím pruhu to hrká nějakej kkt v BMW 320
asi 40km/h. A samozřejmě čeká, že asi levý pruh plný rozjetých kamionů zastaví, počká, až se pán uráčí na volnoběh připojit a pak se zase rozjede. Zprvu jsem očekával, že zrychlí, já totéž a plynule se zařadíme. Namísto toho to v půlce připojováku brzdou zakápnul a pokud bych to neočekával, zcela jistě bych se mu podíval do kufru. Fakt paráda se pak připojovat mezi ty rozjetý náklaďáky, co tam mají 80 a já teprve roztáčím u napůl studenýho auta jedničku
PROČ, k*rva PROČ v dnešní době některý automobilky stále zapomínají těmhle k*kotům montovat do aut plynový pedál?????????????? To to
dop*dele montujou až od 3litra vejš?????????? Bože, proč je na našich silnicích tolik dementů???
asi 40km/h. A samozřejmě čeká, že asi levý pruh plný rozjetých kamionů zastaví, počká, až se pán uráčí na volnoběh připojit a pak se zase rozjede. Zprvu jsem očekával, že zrychlí, já totéž a plynule se zařadíme. Namísto toho to v půlce připojováku brzdou zakápnul a pokud bych to neočekával, zcela jistě bych se mu podíval do kufru. Fakt paráda se pak připojovat mezi ty rozjetý náklaďáky, co tam mají 80 a já teprve roztáčím u napůl studenýho auta jedničku

PROČ, k*rva PROČ v dnešní době některý automobilky stále zapomínají těmhle k*kotům montovat do aut plynový pedál?????????????? To to
dop*dele montujou až od 3litra vejš?????????? Bože, proč je na našich silnicích tolik dementů???

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- FUGAS
- Test driver
Díky, to bych mohl až bude čas, ale spíš až po novém roce, do Silvestra to už asi nezvládnu...ZaQik píše:zastav se a za 5 minut (nez se zapne notebook) to mas pryc
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
volal jsem do http://www.bezpojisteni.cz abych se informoval o neopravnene vyzve k zaplaceni 4670,-. Posilal jsem pred tydnem naskenovany technicak. Tak dnes pro jistotu volam abych se ujistil ze je to uz OK. Tak samozrejme automat, pak cekani asi 5minut nez bude volny nejaky operator. Operatorka mi vesele rekla ze se ceka na overeni technicaku, ze to to resi pravni oddeleni. To jsem uz do ni vystartoval ze chci proplatit poplatky za telefon, ztraceny cas cestovanim na postu v mem trvalem bydlisti atd. Nasledovalo par lehkych vulgarismu jake jsou to hovada co tahaj z lidi penize, a at si sve informace nejdrive overuji v registru vozidel. Jedine co jsem se dozvedel je to ze mi poslou dopis s vysledkem setreni.
Takze krasne Vanoce diky demagogum, verim ze ten dopis nespecha. Uhrazeni je do 30dnu od prevzeti doporuceneho dopisu s vyzvou. Cas mi bezi. Doufam ze naskoci penale pokud si usmysli ze je vymahani pohledavky pravomocne, pohledavku prodaj exekutorovi a mame vyberou kvartyr. To si pak uz obstaram kvér....
Nebylo krasne ve studentske lavici, chlastat čučo z kauflandu, a resit jen problemy existence na skole?

Takze krasne Vanoce diky demagogum, verim ze ten dopis nespecha. Uhrazeni je do 30dnu od prevzeti doporuceneho dopisu s vyzvou. Cas mi bezi. Doufam ze naskoci penale pokud si usmysli ze je vymahani pohledavky pravomocne, pohledavku prodaj exekutorovi a mame vyberou kvartyr. To si pak uz obstaram kvér....
Nebylo krasne ve studentske lavici, chlastat čučo z kauflandu, a resit jen problemy existence na skole?

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- FUGAS
- Test driver
Eidž: Řeším to, že si to dělá co chce, aniž bych k tomu sám dal pokyn. Že principem té klimy je odvlhčení vzduchu vím, ale vtip je v tom, že když vyjedu ze suché garáže, tak tam nijak nadměrmé vlhko nemám, tudíž to nepotřebuju. Stejně jako nepotřebuju aby mi žhavilo sklo a zrcátka. A ten zadní stěrač - tuhle jsem byl přes noc pryč, stál jsem venku, večer trochu zapršelo a přes noc zmrzlo - nerad sklo drápu jen škrabkou, abych ho nepoškrábal, takže jsem za pomocí rozmrazovače Sonax po delším boji očistil čelní sklo, zadní jsem chtěl nechat rozmrznout za jízdy, abych šetřil tím Sonaxem. Takže jsem nastartoval, setřel čelní sko a pak jsem asi minutu počkal, než jsem zařadil zpátečku, právě ve snaze udělat tam prodlevu aby se nezapnul zadní stěrač a nedrhnul jím po tom (hrubém) napršeném ledu. Jenže auto mě přechcalo a stěrač za "krásného" dřecího zvukového doprovodu sepnul stejně, takže gumička si pošmákla. Což mě opět vytočilo, protože jsem vyloženě něco nechtěl a automatika to stejně udělala 

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
- ZaQik
- Admin
BTW - pokud parkuju venku pod strechou (okna nemaji namrazu), tak rano ma motor -2°C ... dojedu ke skolce, umistim tam dite (mezitim vypnu motor) ... motor ma +50°C (skolka neni daleko) a venku je porad -2°C ... a okna zase TOPI ... navic mam vyhrev i predniho a pokud topi obe dve (+ zrcatka), tak se baterie VUBEC nedobiji ... videl bych to na chybu programatora GEMugeorgi píše:To uz budu vediet len inzinieri z Fordu. BTW - ked rano stadnem do auta a vonku je -2, tak ma -2 aj motorZaQik píše:blbost, protoze to zavisi na venkovni teplote a ne na teplote motorugeorgi píše:@FUGAS -> Sluzi to udajne aj na zvysenie zataze motora pre jeho rychlejsie zahriatie..

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- SilverGhost
- Junior
Nejak jsem asi nechytnul souvislostir0mik píše:volal jsem do http://www.bezpojisteni.cz abych se informoval o neopravnene vyzve k zaplaceni 4670,-.

- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
silverghost: tady je pocatek vseho
r0mik píše:vcera skoro infarkt
U maminky na mem trvalem bydlisti 2 upominky k nevyzvednute zasilce. Tak jsem teda dojel, otevru a sup: prikaz k zaplaceni 4670,-Kč za nezaplacene povinne ruceni v obdobi 5.2.2009-5.5.2009. Vozidlo Ford Focus a uvedena SPZ. To jsem si rekl "jasne, vubec nevim ktere z tech mych aut to kdy bylo". Takze jsem hned sel na svuj blog hledat dle fotek ktery focus to byl. Prisel jsem na to ze "neboztik". Ten byl trvale vyrazen z evidence na zaklade dokladu o eko likvidaci dne 4.2.2009, pricemz mi i pojistovna posilala zbytek penez z necerpaneho POV. Takze jsem kancelari pojistitelu odeslal peprny mail vcetne naskenovaneho velkeho technicaku.
B*zeranti, otravovat slusne lidi co vse vyrizuji a plati vcas.![]()
Fakt nemam slov na BORDEL V TOMTO STATE, co pujde to uz "ojebu"
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- SilverGhost
- Junior
Když máš všechno v pořádku, tak klídek
Možná se ještě můžeš zeptat u té své bývalé pojišťovny, co oni tam mají v db
Jó, otevřít si pusu na "ty druhý", to tady v tom státě umí každej
Mají prostě nějakou databázi podezřelých a chtějí je osejlovat

Možná se ještě můžeš zeptat u té své bývalé pojišťovny, co oni tam mají v db

Jó, otevřít si pusu na "ty druhý", to tady v tom státě umí každej

Mají prostě nějakou databázi podezřelých a chtějí je osejlovat

- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
jo otevrit si hubu umi kazdej, uz me to stve kdyz denne vola nekdo kdo se chce nazrat
Ja mam ciste svedomi, ale kdyz denne sleduju media kde koho uznali vinnym v pripade neviny. Suma sumarum - neverim nikomu, nicemu.
Ja mam ciste svedomi, ale kdyz denne sleduju media kde koho uznali vinnym v pripade neviny. Suma sumarum - neverim nikomu, nicemu.

Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- Yeshterr
- Test driver
Jo, sám to znám dobře tak vím, jak se cejtíšr0mik píše:Ja mam ciste svedomi, ale kdyz denne sleduju media kde koho uznali vinnym v pripade neviny.

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS