Jinak jeho vyber spolupracovniku napovida tomu, ze si "spolupracovnici" spis vybrali jeho (Calfa,...).
V podstate s Havlem provadeli neco podobneho, jako dela dneska Kalousek s Trautenberkem

Teď jsi mi úplně připoměl, jak byla všude vyprodaná trikolóraStanda.64 píše:To máš pravdu,myslel jsem hlavně generální stávku.Ta byla asi zlomová.Fakt je že tu černou práci odvedli studenti a lidi v ulicích.Čalfa prosadil prakticky jednomyslnou volbu Havla na prezidenta v komunistickým parlamentu a Havel si Čalfu vybral pro sestavení vlády a kterou následně jmenoval.Pozadí předání moci bude asi ještě dlouho utajeno.Kurńa už je to víc jak 22 let,to už musím hodně pátrat v paměti co a jak bylo.
Cena 48kč byla v Tesku za jihočeské másloVH123 píše:Ano, dneska ráno v Globusu za cenu půlhodinového pekla. Naivně jsem si myslel že v 8 ráno nakoupím těch pár věcí v klídku. Plné parkoviště aut, Globus plný duchen s předloktíma na vozejku a s rychlostním omezením mozku i vozejku.PeS píše: To ho nakupuješ v Norsku ? Já jsem zaznamenal pád oblíbeného jihočeského pod 30.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 4 hosti