EURO 2012

Moderátor:phofy
Odpovědět
lucky.jack
Test driver
Test driver

Re: EURO 2012

Příspěvek od lucky.jack » 21.06.2012 07:41

Proto mám v tomhle směru radši hokej. Tam na nějaký "padavky" nejsou zvědaví.

Videorozhodčí by měl něco do sebe. I zpětně k potrestání simulanta, což by je naučilo trochu se o ten míč prát a ne padat jako hrušky při prvním závanu dechu na zádech.
Asi tak jako to vyjádřil postak o Messim...snad mu to vydrží :cooler:
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

pLd
Junior
Junior

Příspěvek od pLd » 21.06.2012 08:05

Ty uz by jsi zase chtel z fotbalu hokej :roll:
Naposledy upravil(a) pLd dne 13.11.2012 08:13, celkem upraveno 1 x.

lucky.jack
Test driver
Test driver

Příspěvek od lucky.jack » 21.06.2012 08:13

Ale prd, že bych chtěl z fotbalu hokej. To se můžu koukat na americkej fotbal nebo ragby :!: :twisted:
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

pLd
Junior
Junior

Příspěvek od pLd » 21.06.2012 08:39

Tak koukej a je to :mrgreen:

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 21.06.2012 14:07

Já jsem teda závodně hrál fotbal jen za žáky a navíc nějakou pralesní ligu, ale tenkrát to byla spíš ostuda, když tě někdo sundal na zem a spoluhráči se ti ještě vysmáli v kabině. Prostě gorilí fotbal :mrgreen: .
Tak nevím, kde se to v těch šampóncích potom bere. :irre:

EIDT: je pravda, že ze svýho kolí znám jen jednoho kluka, co to dotáhl do 1. ligy a ten už tenkrát měl tyhle teatrální sklony. Tak je to asi jeden z předpokladů :nixw:
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

Blackhawk
Test driver
Test driver

Příspěvek od Blackhawk » 21.06.2012 14:18

tak ono nafilmovat faul aby ti to piskol objektivny rozhodca je z casti umenie :)

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 21.06.2012 14:42

Umění je to určitě, ale mě by teda hanba zfackovala.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 21.06.2012 14:47

Jak psal pLD tak je pravda, že v hokeji je to úplně jinak. Tam s tebou někdo řachne v plné rychlosti o mantinel, navíc to většinou ten hráč čeká a nic se nestane. Když to nečeká, je to většinou průser. Ve fotbale jde úplně o něco jiného.

Můžu to dobře porovnat, poněvadž můj kluk hrál 8let hokej, nyní končí 4rok fotbalu. Hraje dorosteneckou ligu, takže to není žádná pralesní liga, ani nic podobného. To jsou kluci, kteří jsou pod Áčkem, kdy někteří z nich už za áčko nastupují. Jde o kluby jako Baník, Sigma, Zlín atd. takže kluby s ligovou příslušností. Pokud bych chtěl srovnat oba sporty, nedá se to. :!: Člověk se na to musí dívat úplně jinak. Já hrál pouze fotbal, hokej jsem měl v rámci přípravy na sportovní škole a nějaký ten rybníček. Za to, jak se češi stavějí k fotbalu a zvláště k hokeji, za to může z velké části za posledních 20let pan Záruba. Ty jeho osobní statistiky na všechno, jsou úplně k ničemu. Pokud začne větu slovem "Když" a přidá k tomu nějaký jev, který se párkrát zopakoval a už z logiky věci je jasné, že to jednou skončí, tak je asi někde jinde. Např. věta. Když Český tým nastoupil k prvnímu utkání za posledních 7let v bílých dresech, vždycky vyhrál :dih: A co třeba 3 roky předtím :?: MS v hokeji každý rok je podle mě přežitek. Já osobně jsem toho přežraný, ale podívám se. Neodsuzuji tuhle hru, více sleduji Extraligu, navíc v Třinci se Extraliga hraje a hrajem dobrý hokej, jsme Mistři 2011 :cooler:

To co jsem chtěl ale napsat je, že za těch 8 let kluk nebyl ani jednou zraněný a to mi kolikrát zatrnulo a těžko se sbíral z ledu. Jenže jste bezmocní, jste na tribuně, dělí vás mantinel a říkáte si, že snad bude v pořádku 8O Za ty 4roky co se věnuje fotbalu, měl zranění několik a nic s medem. Sedíte si, vidíte to, myslíte si, že je to v pohodě, že to snad hraje, ale není to tak. Po zápase vám ukáže díru v noze a říkáte si, jak se to mohlo stát. :nixw: Osobně říkám klukům, protože mám možnost s nimi komunikovat, ať hrají fair-play. Když jde od nich míč do autu a rozhodčí to posoudí jinak, ať se přiznají, že o nic nejde. Stejně tak simulování, chci aby se o ten míč porvali a ne padali. Kdo to nikdy nehrál a vidí ty novodobé fotbalisty a dívá se na to jen v televizi, ať to radši nekomentuje. Ať si zajde na fotbal, sedne na tribunu a hned bude v tom. Je to jako box. Doma na to čučíš, ale v hledišti přímo na stadionu tě to vtáhne do děje tak, že i ženské začnou boxovat ručičkama a stojí u toho.

Můj názor je, že většina fotbalistů to stejně nesimuluje, protože by se nemluvilo o ničem jiném a zpomalené záběry to odhalují. Jde konkrétně o některé hráče a je to o nich známé. Např. Drogba, ale není to tak, že by na něj nebyly fauly vůbec a vše jen simuloval. A jsou hráči, kteří nepřihrají nikdy nic a stejně to vypadá, že tam sebou fláknou o zem jen jako. Ale takhle to vypadá pouze a jen v televizi.

A co se týče Messiho, je ještě mladý, ale doufám, že mu to vydrží. Je na něj vyvíjen šílený tlak a můj obdiv má jen za to, že není nikde zkérovaný a nepotřebuje si patlat vlasy bordelem. Za tohle si ho vážím :gott: Vypadá jak synek od nás z Goralie :mrgreen:

pLd
Junior
Junior

Příspěvek od pLd » 21.06.2012 14:59

:wink:
Naposledy upravil(a) pLd dne 17.10.2012 12:57, celkem upraveno 1 x.

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 21.06.2012 15:16

Však já vím jak to bolí, když ti někdo dupne kopačkou na nohu nebo prošlápne koleno... O tom není diskuze. Mě vytočí, když se jich někdo dotkne konečkama prstů na krku a oni se chytaj za ksicht a řvou jak kdyby je na nože brali (jak ten na předchozí stránce). nebo když vběhne do vápna a sekne sebou aniž by se ho vůbec někdo dotknul. To je prostě podvod a jako s podvodníkama by se s nima mělo jednat a ne je oslavovat, že zařídili postup na Euro (např.).
To že nastupujou ke sportovnímu utkání zgelovaný, že máš strach aby ten míč neprobodli, to je kapitola sama pro sebe. :irre:
A dost už, večer nám tam geláček šoupne dva kusy a bude klid :mrgreen:
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 21.06.2012 15:32

A ještě jeden postřeh. V roli rodiče jsem měl možnost poznat mentalitu malých kluků a dospívajících hokejistů a kluků, dospívajících kluků a dnes už za zenitem puberty mladíky fotbalisty.

Pořád se tady píše o fotbalistech jako o šampónech, ale to je jen mediální obraz těch nej. Nagelovaný Ronaldo, který má větší příjem z reklamy než ze sportu, ale ve skutečnosti, ten kdo je větší machr, je hokejista.

Většina z nich jsou sígři, namistrovaní borci, kteří hrají hokej. Neuměli pozdravit, slušně se chovat. To byl taky jeden z důvodu, proč s tím kluk seknul. Nezapadnul do toho prostředí. Jeho spoluhráče fotbalisty jsem poznal už v pokročilejším věku a byl jsem připravený na všechno. Jsou to fajn kluci, dodnes vždy pozdraví jako první, dokážeme si pokecat. Máničky to rozhodně nejsou i když někteří z nich tam můžou vypadat. Pořád je lepší, když i chlap nesmrdí jako chasník někde na poli.

A s tím pramení možná i ta výchova od dětí v každém ze sportu zvlášť.

Hokej - trénink: Trenér rozebírá např. zápas den zpět a někdo z kluků se ho zeptá, co mám dělat, když mě fauluje. Trenér řekne, tak mu dej taky, nesmíš se nechat, jsi přece chlap a dělá jim tímhle seběvědomí.

Fotbal - trénink: Trenér hecuje hráče, někdo zajede do spoluhráče např. u baga, trenér okamžitě trvá na tom, aby se omluvil.

Také komunikace s trenérem probíhá celkově jinak. Nikdy jsem nezasahoval do jejich činnosti, ani jsem nebyl nazlobený, když kluk nehrál. Mám na mysli, takové to, Dobrý den, Ahoj, jak jde život apod.

Např. kluci teď v Třinci dostali v dorostu perfektního trenéra, Aloise Grusmanna, který toho má něco za sebou. Za ČR odehrál nějaké zápasy, hrál v Seville, zkušenosti má na rozdávání. Hlavně dokáže ty kluky přitáhnout k sobě svým jednáním, přístupem a o tom to je. Nabádá je k fair-play, jde proti klubu, který by viděl raději výsledky a umístění v tabulce co nejvýš.

Shodou náhod jsem teď zadal do google.cz Alois Grusmann a 4.odkaz na naše kluky :palec_nahoru:

http://www.fotbaltrinec.cz/clanek.asp?id=870

Blackhawk
Test driver
Test driver

Příspěvek od Blackhawk » 21.06.2012 16:39

postak píše:
Fotbal - trénink: Trenér hecuje hráče, někdo zajede do spoluhráče např. u baga, trenér okamžitě trvá na tom, aby se omluvil.
U nas to bolo trochu ine, ked som ako mlady hrac dosiel k muzom a jeden s mladych pri bagu pri nejakom tvrdsom zakroku zacal "plakat" tak dostal od starych kozakov este dve dalsie kolecka v strede. :D

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 21.06.2012 17:19

Hele a jak to vidíte dneska večer :?:

Já tak 50:50. Šance tam je, uvidíme jak dopadne první poločas. Můj tip 1:1 nebo 1:0 pro Portugalsko nebo 3:1 pro nás.

Hodně bude záležet na tom, jak se bude odvíjet začátek :roll:

fofok
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fofok » 21.06.2012 17:22

Dneska vyhrajem.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v
Obrázek
Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

postak