to byl pouze dukaz, ze se to vyplati, ze lidi to nepouzivaji kvuli tomu, ze to proste na trhu existuje, ale ze si to dokazou spocitatStreetPro píše:.........
Tomu snad nechcete verit. Tlak v bombicce je cca 39 MPa a je tam prakticky CO2, ktery je nehorlavy. CO2 se do benzinu pres jeho hladinu v nadrzi prakticky nedostane. Pripadne nepatrne zvyseny tlak nad hladinou benzinu nema na dalsi podavani paliva do karburatoru zadny vliv, protoze mnozstvi benzinu v karbecu urcuje plovak a jim ovladan jehlovy uzaver.silverwolf píše:Je to trochu mimo, ale když jsem byl kdysi dávno na škole, tak jsem v putyce potkal chlapa - vynálezce, kterej si nechal patentovat zařízení na víčku nádrže na sifonové bombičky. Když natankoval plnou, tak tam fouknul jednu sifonovou bombičku a prý měl úsporu 2 l na 100 km ( ve škodovce). Taky jsem to nezkoušel
Chlapi, co ste si nevsimli ze ho stretol v "putyce"? Tipujem ze vynalezca bol po 10 pive a zaroven aj tvrdil ze vynasiel kamen mudrcov a ma 185 rokovsilverwolf píše:Je to trochu mimo, ale když jsem byl kdysi dávno na škole, tak jsem v putyce potkal chlapa - vynálezce, kterej si nechal patentovat zařízení na víčku nádrže na sifonové bombičky. Když natankoval plnou, tak tam fouknul jednu sifonovou bombičku a prý měl úsporu 2 l na 100 km ( ve škodovce). Taky jsem to nezkoušel
Bacha ten odkaz je zavirovanej,je tam trojan!Partizan píše:Tak trochu jsem si o tom něco přečetl a je to distribuované po klasickém MLM.Propagované je to jako skvělý produkt na zbohatnutí.takže já otáčím.Uškodit to asi nemůže,ale ani to nic nedělá.No přečtěte si a udělejte si vlastní názor![]()
http://www.bohatni.phorum.cz/viewtopic.php?p=84
no nekde se ty prachy musi projevitJasio píše:...Přece jenom si neodpustím Zewle, jak chceš v praxi těch 5.700,- za rok ušetřit? To si budeš vždy při tankování ukládat do popelníčku těch ušetřených 0,19 Kč za kilometr? Jestli ne, tak až se den sejde ze dnem za rok budeš na tom stejně jako já. Pro mně by měl význám jen okamžitý efekt a tím je větší dojezd na nádrž. Ale za rok bych určitě nic neušetřil, protože ty drobné bych určitě utratil zas za něco jiného.
doufam, ze jsem prestanim kourit prodlouzil dojezd o aspon 5 let = 150.000 kmJasio píše:S tím kouřením to chápů, to jsi neušetřil až tak ty prachy, jako několik let svého života (svůj dojezd). Když si člověk představí prachy, tak automaticky i hned za co by je utratil a já už se bál, že věříš tomu, že si za ušetřené peníze koupíš nové rozvody.
6kč na km?To ti to žere zhruba 20litrů na 100km.Tomáš asi "ford focus traktor"StreetPro píše:nekdy poslouchej, jak ti na benzince zasyci vicko nadrze... proc? protoze je tam podtlak, je to uzavreny okruh, nikoliv přetlakova nadrzsilverwolf píše:Je to trochu mimo, ale když jsem byl kdysi dávno na škole, tak jsem v putyce potkal chlapa - vynálezce, kterej si nechal patentovat zařízení na víčku nádrže na sifonové bombičky. Když natankoval plnou, tak tam fouknul jednu sifonovou bombičku a prý měl úsporu 2 l na 100 km ( ve škodovce). Taky jsem to nezkoušel![]()
prijde mi jako ztrata jen na ty jejich vymysly na webu koukat, takze ti nebudu psat konkretni argumenty proti, ale uz jen z toho vypoctu se musim smat... usetris 0,19 halířů na 1km... tzn. při průměrném najetí 30tis km/rok je úspora 5700,- ... ikdyby ti to nic (vstřiky, čerpadlo) nezničilo (jakože ten sírovej shit co prodávají jako naftu tady v ČR má problém sám o sobě, natož v takovéhle zuppa kmobinaci), stojí ti to za to? nepřipadal by sis jak lojzek, pokaždé něco házet do nádrže, bojovat se záklopkou pod?)
mě stojí auto tuším tak 6Kč/km, takže "úspora" 0,19 halířů mi je volná,
pokusům dávám každopádně hlas PRO
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host