však jsem si to vzala k srdci a poctivě na světlech vyřazuji

nie je ti ho v tedy luto? Ten zvuk musi trhat usi.TripleJay píše:Ja kludne![]()
Snazim sa vyuzivat brzdnu silu motora vzdy ked sa to da a ked to portrebujem, takze kludne podradujem vtedy, ked mi otacky po podradeni skoncia pred obmedzovacom, resp. pred cervenym polom. Samozrejme len vtedy ked je taka brzdna sila potrebna
pri podradení to nieje až tak slastny pocit ako pri akceleracii po omezovačmipro píše:nie je ti ho v tedy luto? Ten zvuk musi trhat usi.TripleJay píše:Ja kludne![]()
Snazim sa vyuzivat brzdnu silu motora vzdy ked sa to da a ked to portrebujem, takze kludne podradujem vtedy, ked mi otacky po podradeni skoncia pred obmedzovacom, resp. pred cervenym polom. Samozrejme len vtedy ked je taka brzdna sila potrebna
Na jedničku přidávám jedno r.silverwolf píše:Stejně jako Dany. A řadím : drn...drrrrrrrrrn...drrrrrrrrrrrrrrrrn......drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn![]()
Není to zakázáno - fofo není nad 3500kg tak co. Jsou tam jen takové pro někoho možná vedlejší aspekty.malond píše:Nejsem zadnej odbornik pres motory a tak me po precteni prispevku zarazilo, ze brzdite vsichni motorem. Ja to delam presne naopak. Kdyz vidim cervenou, tak vyhodim rychlost, kterou tam zrovna mam a dojizdim na neutral. To je spatne? Jinak radim podle sluchu, ale vetsinou nekde okolo 2500 až 3000 ot/min
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 host