Třeba mě jedničkový focus maximálně vyhovuje, je to pěkně jezdící, nenáročné a spolehlivé auto (a bude se mi po něm jednou stýskat) - ale loni dosáhl plnoletosti a navíc posledních pár let mi každé jaro bylo akorát tak do pláče. Pokud bych s tím jezdil sám mezi vesnicemi, tak bych to neřešil, ale do dnešního provozu s rodinkou to chce něco se slušnou bezpečností a ne něco co drží pohromadě spíš jen lak.
A to podotýkám, že to naše auto stojí posledních 8 let v suché garáži a každé dva roky dostává nástřik podvozku a dutiny. Je fakt, že lehce načlý byl už před těmi 10 lety, kdy jsem ho kupoval, ale vypadá pořád slušně, asi nejlíp z před FL, které běžně potkávám... A to je řeč o autě, které krom té věkem podmíněné koroze, má jedinou vadu - nefunkční seřizování bederní opěrky

A jinak souhlasím s tím, co bylo již zmíněno - jsou načlé lemy dveří, kapota vypadá v lemu prorezlá skrz, což není u jedničkových focusů nic tak divného, prahy na tom nebudou o nic líp. A v téhle věkové kategorii je prostě koroze zásadní "výbava".
Že nefunguje tacho a jak jsou ošetřené dveře dost vypovídá o přístupu majitele, taky nechápu, proč ty dveře nevzal aspoň šedou (resp. chápu, že by ji musel jít koupit).
Neboli, za tohle chtít 25 je fakt úlet - bych teda dal max 10 a to ještě jen v případě nouze nejvyšší.