co vas v posledni dobe vytocilo
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Mám podobnou zkušenost - jel jsem do sběrnýho dvora odvézt starej snowboard. Vypakoval mně, že to neberou. Tak to skončilo u kontejneru na komunál na sídlišti.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Marťas
- Test driver
Mozna kdyz zadas do vyhledavace Youtube "homeless freeride", opet sve prkno najdes 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Blackhawk
- Test driver
Tak mna tento tyzden vytocila jedna slepica. Cakali sme v nastartovanom aute na kamaratku na parkovisku, ale kedze nebolo volne miesto (co je na tom parkovisku klasika o takom case, kto pozna McDonnald pri Avione v BA) tak sme stali v ulicke hned za autami. Auta mohli v pohode okolo nas prejst a ked niekto koho sme blokovali chcel vyjst tak sme sa posunuli. V tom na nas nabehne nejaka slepica, ze ci sme sprosti a ze kto nas ucil takto parkovat a potom nam podla znacky zacala nadavat do Madarov. Akoze nechapacka. Kliniec programu bol, ze ona vobec nepotrebovala nikam vyjst s autom, pretoze isla niekam uplne inam. V tej chvili som mal chut jej dat jednu chlapsku cez tu vyj*banu papulu sprostu.
Nechapem kam zmyzla ludska dobrota a normalna komunikacia.
Nechapem kam zmyzla ludska dobrota a normalna komunikacia.

- Plechac
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz clovek potka nejakou diky ktere by definitivne zapomnel na predchozi velkej a drsnej omyl s ex, tak se musi objevit stejne u ni i nejakej "idiot" kterej mi ji "ukradne" .. kua

Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešní nasírací historka z parkoviště u billy tady u nás v malešicích...
Přijedu na parkoviště u billy, je tam takový malý, pro asi 50 aut, nakoupim, vyjíždím z parkoviště a nějakej debil nebo kráva s BMW si stoup/la do jediný výjezdový cesty z parkoviště a odešel/la...nebylo kudy vyjet, leda se proplést mezi jinejma dvouma autama a odjet v protisměru a ještě jsem musel poprosit nějakýho pána v autě, kterej už odcházel, aby si přeparkoval, že ten někdo to tam zazdil... jenom kroutil hlavou a povídá: "no jo, fakt, to je ale kretén"... ale ochotně uhnul a asi 5 aut se propletlo tamtudy...pokud pak chvíli někdo nevyjížděl a někdo to parkovací místo zabral, tak to tomu s BMW sopro někdo objel pětikorunou...a dobře mu tak debilovi...
Přijedu na parkoviště u billy, je tam takový malý, pro asi 50 aut, nakoupim, vyjíždím z parkoviště a nějakej debil nebo kráva s BMW si stoup/la do jediný výjezdový cesty z parkoviště a odešel/la...nebylo kudy vyjet, leda se proplést mezi jinejma dvouma autama a odjet v protisměru a ještě jsem musel poprosit nějakýho pána v autě, kterej už odcházel, aby si přeparkoval, že ten někdo to tam zazdil... jenom kroutil hlavou a povídá: "no jo, fakt, to je ale kretén"... ale ochotně uhnul a asi 5 aut se propletlo tamtudy...pokud pak chvíli někdo nevyjížděl a někdo to parkovací místo zabral, tak to tomu s BMW sopro někdo objel pětikorunou...a dobře mu tak debilovi...
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
S parkovištěm u Billy (Horní Měcholupy, taky stejně velký) mám taky neblahou zkušenost
Přišel jsem po nákupu k autu a...........no byla z toho oprava za 33 tisíc, sice z havárka, ale i tak, těch 5 tisíc spoluúčast tam byla... 

ST150
- Infinter
- Zkušený
U nás taky berou gumy a vlastně všechno.. Na druhou stranu si spousta stavebních firem zvykla vozit tam suť, protože to je zadarmo a nikdo to moc nekontrolujeSobull píše:U nás je ve dvoře berou. Nevím proč by neměli, starý pneu se normálně používají jako palivo a vozí se i ze zahraničí.

- Infinter
- Zkušený
Pokud parkuješ na tak rizikovým místě, není řešení si zrcátko sklopit?pzi píše:Dneska pohled na sedana, už podruhé, nesnáším ty kretény co to udělaj a ujedou.
- Zemča
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tam je to parkoviště nic moc, spíš nic, než moc a na takový hovádko tam člověk narazí dost často...DrRomca píše:Tak dnešní nasírací historka z parkoviště u billy tady u nás v malešicích...
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986
https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV
- postak
- Test driver
Tak sběrný dvůr v Třinci je naprosto v pohodě. Odvezeno nesčetněkrát televizí, praček apod. a vždy bez problémů. Stejně tak pneu, ředidla, barvy a podobný odpad a bez placení. 

- Stehnak
- Test driver
DrRomca píše:Tak dnešní nasírací historka z parkoviště u billy tady u nás v malešicích...

Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- FUGAS
- Test driver
K těm sběrným dvorům - mám zkušenost teda jen s jedním (Praha - Ruzyně), ale nikdy problém, vždy vzali všechno a když jsem jim ukázal občanku s tvalým bydlištěm v Praze 6, tak vše bez placení...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
-
- Test driver
Ocelová řadička je v -20 opravdu praktická věc 

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- Yeshterr
- Test driver
V -17ti je to asi taky osvěžujícíStehnak píše:DrRomca píše:Tak dnešní nasírací historka z parkoviště u billy tady u nás v malešicích...vypustit mu alespon jedno kolo. Taky sem takhle naucil jednoho parkovat... tak dlouho se tam cpal, az sem jednou nemohl kuli nemu vyjet. No pak si on musel maknout na slunku s heverem ve 30 stupnich

Tak bez občanky z PHY10 by mě tam ty naši magneti ani nepustili, jde spíš o to, na jakýho důležitýho "inteligenta" s vysokou popelářskou narazíš. Než se s takovýmhle blbem hádat, tak mu to odkejvu a po zavíračce mu to mrsknu před vrata a čau. Na těch sběrnejch dvorech(a že už jsem jich pár navštívil) platí čím větší pako, tím dělá svou práci důležitější. Ono to vlastně neplatí jen pro ty sběrný dvory...FUGAS píše:K těm sběrným dvorům - mám zkušenost teda jen s jedním (Praha - Ruzyně), ale nikdy problém, vždy vzali všechno a když jsem jim ukázal občanku s tvalým bydlištěm v Praze 6, tak vše bez placení...
Lepší než z hliníku, drakubuceek07 píše:Ocelová řadička je v -20 opravdu praktická věc

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
PREDEM SE OMLOUVAM ZA SVUJ VYLEV
a jsem dobre prijebany, v pici!!! Co usetrim za dily na auto tak kupuju samopal a vystrilim ty zlodejske bezdomovecke picusy a ten cerny mor!!!
3tydny zpet ukradena vnejsi kabelaz ke garazi. Pred tydnem opraveno, kabelaz natazena vnitrkem. O vikendu elektrika jela. V pondeli uz nejela. Volal jsem na CEZ a bylo mi receno ze maji hlasenou poruchu. Nic se neresilo. Volal jsem dnes (patek), to uz tam vyslali technika. Ten mi nakonec rekl toto: "vypnuli jsme hlavni jistic z bezpecnostnich duvodu, az budou vsechny garaze vyresene vcetne reviznich zprav tak to zapneme".
U nekterych garazi jsem v zivote nikoho nevidel. Odnesu tedy znacky do depozitu. V garazi stoji auto bez napravy, celeho predku... bez ele nic neudelam
Muj projekt timto nedobrovolne konci. Mam chut si to jit hodit, nebo poradne pustit palivovym trubkam naturalu 95, bohuzel druhy focus taky nejezdi.
Svinemi se nerodime, ale stavame!!
a jsem dobre prijebany, v pici!!! Co usetrim za dily na auto tak kupuju samopal a vystrilim ty zlodejske bezdomovecke picusy a ten cerny mor!!!
3tydny zpet ukradena vnejsi kabelaz ke garazi. Pred tydnem opraveno, kabelaz natazena vnitrkem. O vikendu elektrika jela. V pondeli uz nejela. Volal jsem na CEZ a bylo mi receno ze maji hlasenou poruchu. Nic se neresilo. Volal jsem dnes (patek), to uz tam vyslali technika. Ten mi nakonec rekl toto: "vypnuli jsme hlavni jistic z bezpecnostnich duvodu, az budou vsechny garaze vyresene vcetne reviznich zprav tak to zapneme".
U nekterych garazi jsem v zivote nikoho nevidel. Odnesu tedy znacky do depozitu. V garazi stoji auto bez napravy, celeho predku... bez ele nic neudelam

Svinemi se nerodime, ale stavame!!
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car