joo, kdyby jste jen vedeli...
tak PC se na uradech meni snad kazde 3 rokypbjun píše:He a my sme jim tak tedka davali nove PCcka aby jim to bezelo rychleji
Gromiku, ako som Ti pisal do SZ (napisem aj sem pre ostatnych) -> skus sa s nim porozpravat, ked to date z tvojej havarijnej+jeho zakonnej, nebude oprava tvojho auta stat nic ani teba ani jeho. Podla mna je to dolezite uz z principu, aby sa u neho budovali zakladne navyky. Ak by mal problem s akceptovanim tejto reality, mozeme u Teba v case druheho kola komunikacie usporiadat fokusacky zraz - ked nas bude viac a budeme veseli, verim, ze sa s nami napriek nevrlej povahe skamarati.Gromik píše:Tak jsem se ráno při škrabaní auta dal do řeči s pánem, co pokuřoval a čekal, až mu rozmrzne sklo (jo, holt má vyhřívání) a jen tak jsem se zeptal, jestli neví kdo tu parkuje s támhletím stříbrným Mondeem. Řekl mi, že pokud se neplete, tak je to pán od nich ze vchodu, nevrlý, věčně si na něco v domě stěžuje, jinými slovy "známá firma"A proč se prý ptám? Říkám že mám podezření, že mi odřel auto a popsal jsem mu "story". Jsme na to mrkli a říkal, že by to radši neřešil. Tak nevím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů