co vas v posledni dobe vytocilo
- miki21
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Neudusíme,my Moraváci jsme odolní.Odkojení různými TŽ VŘSR,NH KG...... a potom,uzené se nekazí,tak co. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Test driver
No to mně teda v této době tak vytáči že sem do ruda.Pošťaku to teď nereaguju na tvuj příspěvek
Všude se jen dočtu jak ty železárny snižujou emise a že se vlastně na znečišťování ovzduší skoro nepodílejí bo to robí auta a hlavně ty malé lokální topeniště.V rádiju furt slyším jak lidi topí petkama a starýma oknama.Do pi.e kde berou ty chijoviny ,zná někdo ve svém okoli kdo takhle topí???Já teda né,v Bystřici funguje třídění odpadu,u každé chalupy jsou pytle s plastem, když je sběr a ty staré okna? ,to mám pro ně snad jezdit do ruska nebo kam, abych je fakt měl na hajcování.To fakt někomu bije a je vidět jak je to celé skorumpované.Kdo kde s kým chodí na tenis.Je zajímavé že se oteplilo v domech se přestalo topit ,ale emise v Třinci jsou furt v červených číslech z čeho asi???
Mně to nevadí že tu je werk a že z toho ten bordel jde,tak to v těžkém prumyslu bylo je a bude a všechny dookola nás to živí,ale ať se ku.va k tomu normalně přiznají a nehážou to na ty co se nemužou branit a to nám ještě vymyšleji že když už to tu zasíráme auta tak budeme nakonec platit ekopoplatek za vjezd autem do Třince.To je vrchol veškeré drzosti,nadřazenosti,egoistiky...
Na novou cestu kolem Třince nebo aspoň opravu tahu přes Lyžbice,nebo Vendryň peníze nejsou,ale na dva nové stadiony v Třinci a Vendryni se dotace našly

Všude se jen dočtu jak ty železárny snižujou emise a že se vlastně na znečišťování ovzduší skoro nepodílejí bo to robí auta a hlavně ty malé lokální topeniště.V rádiju furt slyším jak lidi topí petkama a starýma oknama.Do pi.e kde berou ty chijoviny ,zná někdo ve svém okoli kdo takhle topí???Já teda né,v Bystřici funguje třídění odpadu,u každé chalupy jsou pytle s plastem, když je sběr a ty staré okna? ,to mám pro ně snad jezdit do ruska nebo kam, abych je fakt měl na hajcování.To fakt někomu bije a je vidět jak je to celé skorumpované.Kdo kde s kým chodí na tenis.Je zajímavé že se oteplilo v domech se přestalo topit ,ale emise v Třinci jsou furt v červených číslech z čeho asi???
Mně to nevadí že tu je werk a že z toho ten bordel jde,tak to v těžkém prumyslu bylo je a bude a všechny dookola nás to živí,ale ať se ku.va k tomu normalně přiznají a nehážou to na ty co se nemužou branit a to nám ještě vymyšleji že když už to tu zasíráme auta tak budeme nakonec platit ekopoplatek za vjezd autem do Třince.To je vrchol veškeré drzosti,nadřazenosti,egoistiky...

Na novou cestu kolem Třince nebo aspoň opravu tahu přes Lyžbice,nebo Vendryň peníze nejsou,ale na dva nové stadiony v Třinci a Vendryni se dotace našly

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
moravák z třince, jo ?miki21 píše:Neudusíme,my Moraváci jsme odolní.Odkojení různými TŽ VŘSR,NH KG...... a potom,uzené se nekazí,tak co.

Brehowiczu, sem tam v noci narazím na barák, který topí "něčím závadným", ale je to spíš štvavá kampaň, aby všihni 100% topili tak jak mají - forma strašení, werk si takhle čistí záda a ČR se chvástá, že bojuje za zlepšení životního prostředí minimálně i tím, že provádí osvětu a stále méně lidí topí petkama.
Nicméně, to, že soused topí petkama trápí tebe a pár baráků v okolí kde to jde cítit. Když to ale srovnáš s komíny dalkie, werku, nebo vítkovic, tak to je naprosto malá ryba, kór dnes.
-
- Test driver
Jak říkám ,mně nevadí že ten bordel z těch továren jde,v železárnach taky pracuju,bez toho to nepujde buď bordel a práce pro mnoho lidi nebo čisto a mrtvo.
Ale proč se to tak sprostým zpusobem háže na ty malé a mají za všechno platit a ti velci mají ruce umyté a jsou vysmáti.Protože na ně se šlápnout nedá kdeždo po nás mužou klidně i chodit a nezrobíme nic

Ale proč se to tak sprostým zpusobem háže na ty malé a mají za všechno platit a ti velci mají ruce umyté a jsou vysmáti.Protože na ně se šlápnout nedá kdeždo po nás mužou klidně i chodit a nezrobíme nic

- miki21
- Test driver
Protože lidi tady jsou jako ovce a jako s takovýma se s nimi jedná.Dokážou jen nadávat u piva a nechají si srát na hlavu.Breho k tomu obchvatu se už ani nevyjadřuju,protože bych se zase rozčílil.
Já se za Moraváka považuju.
Já se za Moraváka považuju.

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
já myslel, že slezana
o těch obchvatech se mluví už tak 20 let, ne ?

o těch obchvatech se mluví už tak 20 let, ne ?
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nemá to bejt správně " šlonzák"? 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- miki21
- Test driver

Moravák,šlonzák,všechno jedno. Hlavně,že nejsem Švéd

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- postak
- Test driver
Co se týče té naší slavné cesty, tak minulý týden bylo o tom v hlavních zprávách na ČT1. Mluvčí ministerstva dopravy, Martin Novák, takový ten český černoch, říkal,že mají v plánu tady postavit 4proudovou komunikaci
Nevím kdy to vymyslel, ale nechápu z takové dezinterpretace
Dobré je, že se tady v posledních dnech podepsalo memorandum s hejtmanem žilinského kraje, ale stejně to k ničemu nebude. Hlavně že nám tady postavili hnůjdaj v Nošovicích a na cestu se vysrali. Však do Žiliny to těch 80km nějak dohrkáte.
A v třineckém horizontu nebo hutníku je fajn článek, o tom, jak tady ten náš třinecký zmetek, nebo jablunkovský senátor za ČSSD, Gawlas projezdil 2,5 milionu korun z Třince do Prahy pendolinem. Ani jednou jsem ho neviděl v televizi, jenom tam sedí a kvůli cesty neudělal nic. To samé platí pro toho blbečka z Třince z VV, Rusnoka, který zase sedí ve sněmovně. Ten za 2 roky nepředložil vůbec nic.

A v třineckém horizontu nebo hutníku je fajn článek, o tom, jak tady ten náš třinecký zmetek, nebo jablunkovský senátor za ČSSD, Gawlas projezdil 2,5 milionu korun z Třince do Prahy pendolinem. Ani jednou jsem ho neviděl v televizi, jenom tam sedí a kvůli cesty neudělal nic. To samé platí pro toho blbečka z Třince z VV, Rusnoka, který zase sedí ve sněmovně. Ten za 2 roky nepředložil vůbec nic.

- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- postak
- Test driver
To není žádný hnus, ale omezená mozková kapacita paní Kočí. Vždyť už má i svou divadelní hru
Ta neví, komu posrala prdel s prominutím. Navíc tu divadelní společnost žalovala za urážku na cti. Já bych ji chtěl taky žalovat za to, že mě uráží, že za moravskoslezský kraj sedí v parlamentu taková ..... 

- jimm
- Zkušený
No pravda je že Kočí je taková ...pochva,ale on ten Bárta to je taky pěknej penis a vůbec ta vláda to jsou všechno kundaptáci,a to mě politika nikdy moc nezajímala 

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- ZAHRY
- .
jimm:
pekne jsi to napsal 

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
- postak
- Test driver