co vas v posledni dobe vytocilo
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Yeshterr: v poho, vedel som koho tou svolocou myslis...inak s tym planovanim akoby si mi cital myslienky...je to tak...ak mas "blby datum" a podmienky pre prijatie jasne hovoria to a to, musis rok cakat...
- Yeshterr
- Test driver
Tohle je totiž můj případ. Dcera je narozená 6.11., tak jsme se mylně domnívali, že o dva měsíce později, v listopadu kdy dovrší tři roky, půjde do školky. Zaměstnavatel už tlačí na manželku že by Ji potřeboval, má převzít práci za kolegyni co právě odchází na mateřskou. Pokud nám ji nevezmou, nezbyde nic jiného, než vycálovat ty peníze, aby manželka v dnešní době nepřišla o relativně dobré místo 

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak jsme si tím prošly, ale naštěstí na odvolání jsme prcka do nejlepší školky dostaly a má před sebou ještě jeden a poslední rok ve školce, ale ještě když by dvě ženský nestáhly žádost u svejch dětí tak taky máme smolíka
- Yeshterr
- Test driver
Poslední rok před nástupem do ZŠ Ti ho musí vzít, to je dané zákonem.
Nám frajerka nechtěla vzít odvolání, prej je možný ho podat do 14ti dnů od data odeslání, tak jsme jí trochu vyvedli z omylu, poněvadš je to samozřejmě ode dne převzetí do vlastních rukou. Tak jsme ho poslali doporučeně.
Nám frajerka nechtěla vzít odvolání, prej je možný ho podat do 14ti dnů od data odeslání, tak jsme jí trochu vyvedli z omylu, poněvadš je to samozřejmě ode dne převzetí do vlastních rukou. Tak jsme ho poslali doporučeně.

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj to vím s tím předškolním rokem, ale malej tam už bude čtvrtej rok ve školce
mam to chapat tak, ze doteraz bol doma a vlastne skolku absolvuje len 1 rok ?mouse píše:a má před sebou ještě jeden a poslední rok ve školce
snad sa prihlaska nedava kazdy rok, ak vezmu dieta od 1.rocnika, automaticky pokracuje dalej
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
píšu a je to hned nad tvím příspěvkem
takže dneškem má za sebou třetí rok ve školce a jeden před seboumouse píše:malej tam už bude čtvrtej rok ve školce
- Yeshterr
- Test driver
Trochu to vyznělo, jako že malej je tam čtvrtým rokem a na poslední rok měl málem smůlu
Ale každopádně ne, nemusíš každý rok podávat novou přihlášku, Je to tak jak se domníváš, dítě postupuje automaticky. Zároveň je však povinný až poslední rok školky, tudíž pokud nechceš, dáš ho až na poslední rok a máš jistotu, že Ti ho musí vzít. Případně sehnat místo v jiné školce.
Což je mimochodem jedna z povinností vedení školky, pokud Ti nezajistí místo pro dítě, musí se pokusit sehnat Ti místo jinde. To budu taky chtít doložit v papírové formě, až budu podávat stížnost na ŠÚ(školském úřadě) na tu ředitelku. Sice si to může obstarat a antidatovat, počítám, že takhle v tom jedou všechny tyhle dámy. Ale nevím jak obhájí aroganci a neznalost správního řádu. Asi blbě. A tupou ovci, co si to nechá líbit opravdu dělat nebudu.

Ale každopádně ne, nemusíš každý rok podávat novou přihlášku, Je to tak jak se domníváš, dítě postupuje automaticky. Zároveň je však povinný až poslední rok školky, tudíž pokud nechceš, dáš ho až na poslední rok a máš jistotu, že Ti ho musí vzít. Případně sehnat místo v jiné školce.
Což je mimochodem jedna z povinností vedení školky, pokud Ti nezajistí místo pro dítě, musí se pokusit sehnat Ti místo jinde. To budu taky chtít doložit v papírové formě, až budu podávat stížnost na ŠÚ(školském úřadě) na tu ředitelku. Sice si to může obstarat a antidatovat, počítám, že takhle v tom jedou všechny tyhle dámy. Ale nevím jak obhájí aroganci a neznalost správního řádu. Asi blbě. A tupou ovci, co si to nechá líbit opravdu dělat nebudu.

-
- Test driver
Yeshtěrko buď tvrdej a nedej se, já z těhle věcí rostu z kůže, takže ač nemám bejbý, tak vím o čem mluvíš
.... ať dostane pokouřit....žádný jaký pak copak 

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- miki21
- Test driver
Kdyby jste měli manželku učitelkou ve školce, jako já, tak takové kraviny neřešíte.
My už vlastně taky ne, prcek jde po prázdninách do školy.
A tyhle problémy bych případně řešil přímo se školským odborem patřičného místního úřadu. Není to Tvůj problém,že není ve školce místo. Poslední rok Ti ho prostě v místě bydliště sehnat musí.

My už vlastně taky ne, prcek jde po prázdninách do školy.

A tyhle problémy bych případně řešil přímo se školským odborem patřičného místního úřadu. Není to Tvůj problém,že není ve školce místo. Poslední rok Ti ho prostě v místě bydliště sehnat musí.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Plechac
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zjistil sem, že uterní cesta brzo rano na letiste taxikem mě přijde na skoro 800,-

Panove na jaky casti Prahy mate ty skolky?

Panove na jaky casti Prahy mate ty skolky?

Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
- Hal9000
- Test driver
- Yeshterr
- Test driver
Já na Praze 10Plechac píše: Panove na jaky casti Prahy mate ty skolky?

- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já Praha 5 - Barrandov
- Yeshterr
- Test driver
Spíš než vytočilo, se mi stala komická situace, za kterou jsem si mohl z většiny sám. A dle které jsem usoudil, že člověk už pár zkušeností v životě, konkrétně v tom motoristickém, nasbíral. Jedu s rodinou do Harrachova, zastavím u pumpy v Kořenově natankovat. Mezitím, co mi dědula nahulákal plnou plynu jsem si zběžně prohlédl pneumatiky. Z levé přední na mě čuměla hlavička cca 60tky hřebíku. Kolo neutíkalo, tak jsem si řekl, že to tak nechám a zajedu s tím do pneuservisu až v pondělí. Nezapoměl jsem poznamenat, že "doufám, že se budu muset v kopci na šutrákách zastavit, při rozjezdu hřebík o kameny vytáhnu a budu muset dávat rezervu". Za chvíli se blížíme k chatě, cca 10m před parkovištěm je horizont, přes který se mi před auto vyhoupla rodinka, roztahaná přes celou cestu. Nemohli mě neslyšet, ale neuhnuli. Ještě se, obejdouc mě, otáčeli, nejspíš jako "proč ten blbec v kopci zastavuje a pak hrabe?". Já přejel horizont, zaparkoval, vylezl z auta a přivítalo mě celkem slyšitelné "Šššššššš..."